Commerciële redactie
Commerciële redactie Winacties 13 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Winactie: DVD boxset DC Comics 5 Movie Collection

Echte DC Comics-fans opgelet! Metro verloot drie DVD-boxsets die maar liefst vijf toppers uit de DC Comics reeks bevatten. Dit zijn Birds of Prey, Wonder Woman, Man of Steel, Aquaman en Shazam.

Birds of Prey is het verhaal waarbij Harley Quinn bekend staat als het liefje van de Joker. Wanneer deze liefde in zwaar weer komt, wordt Harley Quinn van alle kanten opgejaagd door schurken uit haar verleden. Zo wordt zij gedwongen om als huurling voor Roman Sionis te werken en wordt zij op pad gestuurd om de jonge zakkenrolster Cass te vinden. De paden van de Birds of Prey kruisen, en proberen Roman te stoppen.

Wonder Woman en Man of Steel

De tweede film uit de boxset is Wonder Woman. Deze film neemt je mee terug in de tijd en je komt terecht in het leven van Amazoneprinses Diana. Zij groeit op in Themyscira, een geheim eiland met alleen maar vrouwelijke krijgers. Wanneer er plotseling een Amerikaanse piloot het eiland betreedt en haar vertelt over de Eerste Wereldoorlog, besluit zij om met hem mee te gaan en te strijden voor een betere wereld.

Man of Steel is de derde film uit de boxset. Wanneer een plattenlandsgezin plotseling een ruimteschip met een baby erin vindt, besluiten zij het kindje te adopteren. Clark Kent ontdekt als kleine jongen al snel dat hij anders is dan anderen…

Maak je borst maar nat met Aquaman. Arthur Curry is half mens, half Atlantiër. Opgevoed op het land, kwam Arthur er al snel achter dat hij geen normale jongen was. Hij had een grote liefde voor de zee en kon zelfs met zeedieren praten. Wanneer hij te horen krijgt dat Orm de nieuwe koning van Atlatis, een oorlog wil beginnen tegen de mensheid, grijpt hij in als Aquaman.

Dit is de boxset die je kunt winnen.

Shazam!

Last but not least op de DVD boxset is Shazam! Billy Batson ontdekt dat hij door het uitspreken van ‘Shazam’ kan veranderen in een echte volwassen superheld. Ondanks dat Billy nog jong is, wordt hij gedwongen om zich te gedragen als een volwassen superheld om samen met zijn broers en zussen de wereld te redden van de schurk dr. Thaddeus Sivan.

De DVD boxset is in het Engels en heeft Nederlandse en Franse ondertiteling. De speelduur bedraagt een tijd van 668 minuten.

De winactie is ten einde. De drie boxsets gaan naar Jean-Paul van der Heijden (Helmond), Veerle Buntsma (Enschede) en Martin Brasser (Oostburg).

Lees ook: Van Leers eerste keer buiten sinds ziekenhuis: naar tuincentrum, waar hij liefde vond

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Winactie: DVD boxset DC Comics 5 Movie Collection
Sluiten