Winacties

Win tickets voor K3

Foto van 'Metro'

30 OKT 2019

StorySign helpt dove en slechthorende kinderen met leren lezen. De app vertaalt de tekst in kinderboeken naar gebarentaal. Als je kan lezen, wordt je wereld een stuk groter. K3 maakt samen met StorySign nu ook een heel bijzonder concert toegankelijk door dove en slechthoren de kinderen. In de zaal is namelijk een gebarentolk aanwezig die de liedjes vertolkt naar gebaren. Zo beleeft iedereen een geweldige show; met én zonder gebarentaal.”

Met Metro kan je bij dit bijzondere concert aanwezig zijn. We geven 12x4 kaarten weg voor de show op zondag 3 november om 11:00 uur in de Brabant Hallen in Den Bosch.

Deze actie is afgelopen, de winnaars worden geïnformeerd.


Win kaarten voor Halloween HIIT Horror
Likeability of3

Win een gratis Halloweentraining

Foto's: Nick van Eijk / Social Fresh Up

Foto van 'Erik Jonk'

31 OKT 2019

Donderdagavond meedoen aan een gruweltraining van sportmerk Björn Borg? Daarvoor kun je nú nog kaarten winnen!

Zin in een sportief Halloween deze donderdag? Halloween wordt steeds meer gevierd in Nederland. Ieder jaar komen er meer Halloweenevenementen bij en lijken wij maar al te graag te griezelen eind oktober. Van kindvriendelijke spooktochten, horrorfilm-marathons tot aan grote verkleedfeesten, in iedere buurt is er wel iets te doen en is er een optie voor elk griezelniveau.

'Gruwelijke' Interval Training


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Win VIP kaarten voor het World Cup Kwalificatie Toernooi in Thialf

Foto van 'Metro'

25 OKT 2019

Het langebaan schaatsseizoen start in het weekend van 1-3 november met het World Cup Kwalificatie Toernooi. Beleef de oer-Hollandse gezelligheid van het schaatsen in Thialf en moedig de schaatstoppers aan. Welke schaatsers zijn het beste in vorm aan de seizoensstart en weten zich te kwalificeren voor de eerste ISU World Cup-wedstrijden?

Wil jij kans maken op twee VIP kaarten voor het World Cup Kwalificatie Toernooi in dé schaatstempel van Nederland?

Deze actie is afgelopen, de winnaar wordt geïnformeerd.


Likeability of6

Win 2 kaarten voor Cirque de Soleil TOTEM

Foto van 'Metro'

30 SEP 2019

Sinds 1984 heeft Cirque du Soleil zich ontwikkeld tot hét gezelschap dat acrobatiek, kunst, muziek en decorbouw samensmelt tot thematische totaalbelevingen. Dit jaar kondigt Cirque du Soleil met trots zijn beroemde show TOTEM aan die voor het eerst op Malieveld in Den Haag te zien zal zijn. TOTEM geeft een fascinerende blik op de reis van de mensheid. Aan de hand van primitieve en moderne mythes, wordt het verhaal van de evolutie van al het leven en de mensheid in het bijzonder uiteengezet. De showreeks loopt van 11 oktober tot en met 1 december en wij geven 2x2 kaarten weg! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans:


likelove
user_a19b02b02035dc5568a22d61ea9eaf07821af3b9_avataruser_a7eba29b58c3f4d8b264bceaf13461d2bc5f7ad7_avataruser_1b743d7e35558e1b4282f09e3dbac238cd33d076_avatar

Win 2 kaarten voor de AFW show van Duran Lantink

Foto van 'Metro'

3 SEP 2019

Wil jij samen met een vriend(in) de show van Duran Lantink x Batavia Stad Fashion Outlet tijdens Amsterdam Fashion Week bijwonen? Duran Lantink upcyclet fashion van Batavia Stad Fashion Outlet voor de catwalk op zaterdag 7 september om 14:30 uur in Capital C, Weesperplein 4 in Amsterdam. Wij geven 2x2 kaarten weg! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans:


Likeability of5

WIN! 2 Mysteryland Camping + Weekend tickets

Foto van 'Metro'

20 AUG 2019

We geven 2x2 Camping + Weekend tickets weg voor Mysteryland! Het festival met optredens van Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Headhunterz en meer dan 300 andere artiesten vindt dit weekend plaats in Haarlemmermeer en jij kunt er samen met een vriend(in) bij zijn. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans:


love
user_43260e1b75006c2db56e38e5ec40741c4ed46554_avatar

Win 2 tickets voor de actiefilm Angel Has Fallen

Win 2 tickets voor de actiefilm Angel Has Fallen

In samenwerking met Dutch Film Works

19 AUG 2019

Twee gewone tickets voor Angel Has Fallen, of héle speciale. Metro heeft ze in elk geval voor deze actiefilm met Gerard Butler, die vanaf donderdag in de bioscoop draait.

2 x 2 tickets geven we weg voor de speciale Bier, Burgers en Blockbustersvoorstelling, op donderdag 22 augustus bij Kinepolis (Jaarbeurs Utrecht).

Speciale mannenavond


Likeability of6

WIN! Een Muchachomalo Pride pack

Foto van 'Metro'

29 JUL 2019

Wil jij shinen tijdens de Canal Parade zaterdag in Amsterdam? Wij geven een aantal Muchachomalo Pride packs weg met 6 kleurrijke Boxers (t.w.v. € 59,95)! Aan jou de keuze welke het best bij je outfit past. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans.

Be proud and show your love with the Muchachomalo Pride pack. This pack comes in six different bright colors and are made of light cotton fabric. This basic cotton fabric has an extra firm fit that fits like a second skin.


like
user_46fa0dd8b6521f30dbafac0e3a7ae090b43a3e87_avataruser_580d6464f414e734ea8d7bf31eb8136d093aa187_avatar

Likeability of6

WIN! Rijksmuseum Escape Game voor 5 personen

Foto van 'Metro'

18 JUL 2019

Ben jij, inventief, scherp en een echte puzzelaar? Heb jij een gevoel voor avontuur en durf jij het gebaande pad te verlaten? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans op 5 tickets voor de compleet vernieuwde Escape Game in het Rijksmuseum. Alleen deze zomer te spelen!

BEKIJK OOK


likelol
user_12b063dd63d6145e8c431f3285b52117f4dddfc8_avataruser_f2973dee4a2ad03b3e38062c064af89acea89d24_avataruser_3c4d955686a4d6a148ca7218aeee91343d4791e6_avatar

+3


Winactie Child’s Play want… Chucky is back!

Winactie Child’s Play want… Chucky is back!

Foto van 'Erik Jonk'

20 JUN 2019

Wil jij graag naar de remake van de horrorklassieker Child’s Play (vanaf donderdag in de bioscoop te zien)? Metro en Dutch Film Works geven 6x2 kaarten weg (en de zes winnaars krijgen er een Chucky t-shirt en Chucky’s funkopop bij!).

Winnen? Vul hieronder dan uiterlijk zondag 23 juni je gegevens in:


Win 2 kaarten voor Lollapalooza Berlin!

Win 2 kaarten voor Lollapalooza Berlin!

Foto: Festival.Travel

Foto van 'Erik Jonk'

13 JUN 2019

Wil jij met vriend of vriendin naar het festival Lollapalooza Berlin in het karakteristieke Olympiapark en Olympisch Stadion van Berlijn? Doe dan mee aan de winactie van Metro en Festival.Travel en wie weet staan jullie het weekend van 7 en 8 september te feesten in de Duitse hoofdstad!

Instagrammable

Er zijn maar weinig festivals zo ‘instagrammable’ als Lollapalooza Berlin! Zowel in als rond het stadion zijn overal podia te vinden, van twee Main Stages tot de Perry Stage, waar de grootste dance-acts te zien zijn. Ook is er een ‘Wein Garten’, een funfair met allerlei attracties en straattheateracts, een uitgebreide fashionhoek en staat het hele terrein vol kunstinstallaties.


Wil jij naar Men in Black én een Tefal IXEO winnen?

Wil jij naar Men in Black én een Tefal IXEO winnen?

Scenefoto uit Men in Black: International

Foto van 'Erik Jonk'

12 JUN 2019

Maak kans op een van de drie Men In Black: International-pakketten met daarin 2 vrijkaartjes en een Tefal IXEO.

Men In Black: International – 20 juni in de bioscoop

In deze nieuwe spectaculaire 3D actiefilm krijgen agent H (Chris Hemsworth) en agent M (Tessa Thompson) te maken met de grootste en meest wereldwijde dreiging tot nu toe: een mol in de Men in Black-organisatie.


Likeability of5

Nog 4 kaarten voor Guus Meeuwis

Foto van 'Metro'

11 JUN 2019

Metro is partner van Groots met een zachte G, recent kon je al bij ons kaarten winnen en nu geven we nog de allerlaatste kaarten weg voor het concert op 15 juni!

Deze actie is afgelopen, de winnaar wordt geïnformeerd.


love
user_87b5005552e8391d1404bd10c95cf1257bc5e038_avatar

Win 2 kaarten voor Guus Meeuwis

Foto van 'Metro'

6 JUN 2019

Wil jij samen met een vriend(in) naar Guus Meeuwis Groots met een Zachte G in Eindhoven? Wij geven 20x2 Golden Circle staanplaatsen voor de show op 16 juni weg! Vul hieronder uiterlijk maandag jouw gegevens in en maak kans:


Win 2 kaarten voor Sziget Festival!

Win 2 kaarten voor Sziget Festival!

Foto: Festival.Travel

Foto van 'Erik Jonk'

6 JUN 2019

Wil jij met vriend of vriendin naar het fameuze Sziget Festival in bruisend Boedapest? Doe dan mee aan de winactie van Metro en Festival.Travel en wie weet mogen jullie van 7 tot en met 13 augustus naar The Island of Freedom in de Hongaarse hoofdstad!

Foo Fighters en Garrix

Sziget is één van Europa’s grootste muziekfestivals met jaarlijks zo’n 500.000 bezoekers. Veel Nederlanders reizen er naartoe met de festivaltrein, de Sziget Express. Het multiculturele festival biedt behalve muziek een uitgebreid randprogramma vol theater, dans, circus, kunst, cultuur en sport. De line-up bevat dit jaar onder meer Foo Fighters, Ed Sheeran, Martin Garrix en Post Malone.


Likeability of5

Win kaarten voor het uitverkochte Rammstein!

Foto van 'Metro'

29 MEI 2019

In november gaven wij hier bij Metro kaarten weg voor Rammstein in De Kuip. Was jij toen niet een van de gelukkige winnaars? Dan hebben we goed nieuws! We hebben namelijk nog extra kaarten voor het uitverkochte concert en jij kunt er 2 winnen!

De Duitse metalband Rammstein komt voor een exclusief optreden naar Nederland. De formatie staat op 25 juni 2019 in De Kuip in Rotterdam en tourt in het kader van hun nieuwe album. Het is voor het eerst sinds 2012 dat de band een solo-show doet in Nederland!

Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op 2 kaarten:


love
user_2aaca745d8771f156271ab903a33fe43d4375211_avatar

Likeability of5

Camera videoWin kaarten voor De Jeugd van Tegenwoordig!

Foto van 'Metro'

29 MEI 2019

Wil jij naar het 1000e concert van de Jeugd van Tegenwoordig? Op vrijdag 7 juni schitteren zij in het Olympisch Stadion in Amsterdam en Metro geeft iedere week 3x2 kaarten weg! De eerste winnaars zijn bekend maar we hebben nog meer kaarten, vul hieronder uiterlijk zondag 2 juni je gegevens in en wie weet ben jij er op 7 juni bij het jubileumconcert bij. Mocht je al vorige week of de week ervoor hebben meegedaan aan de actie dan maak je ook deze week weer kans.

Eindelijk weten we wie Manon is!


like
user_b6692a6f24df75aaddc5470c824a2e62179ca986_avatar

Win 2 kaarten voor MELT Festival!

Foto van 'Metro'

23 MEI 2019

Wil jij met vriend of vriendin naar Melt op het terrein van de voormalige kolenmijn Ferropolis in Duitsland? Doe dan mee aan deze winactie van Metro en Festival.Travel en wie weet gaan jullie van 19-21 juli los op de beste pop-, hiphop- en elektronische acts!

Melt vindt plaats aan het Gremminmeer tussen de industriële bouwwerken, hijskranen, graafmachines en pakhuizen, die voor een unieke sfeer zorgen. Overdag wordt er gechilld op het strand, ’s avonds transformeren kleurrijke en visuele kunstinstallaties het festivalterrein tot een futuristische lichtstad. Dit jaar check je op Melt onder meer: Bon Iver, Asap Rocky, Jorja Smith, Skepta, Solomun, Four Tet, Modeselektor live, Bilderbuch, Rin, The Black Madonna, Bonobo dj, David August en Charlotte de Witte.

Kans maken op 2 kaarten? Vul hieronder jouw gegevens in:


Camera videoWin een EasyToys box twv € 150,-

Foto van 'Metro'

20 MEI 2019

Het is masturbatiemaand en dat vieren we bij EasyToys. Tijd voor jezelf, tijd voor mei! Met de #MyGuiltyPleasure box van EasyToys heb je alle ingrediënten in huis voor een sexy avond vóór en mét jezelf. Kans maken? Vul hieronder jouw gegevens in:

Kun je niet wachten op de prijsuitreiking of ben je nieuwsgierig naar al onze andere producten? Bekijk dan ons ruime assortiment met spannende speeltjes op easytoys.nl.


Win 2 kaarten en een reis naar EXIT!

WIN! 2 kaarten voor EXIT!

Uit je plaat op EXIT.

Foto van 'Erik Jonk'

17 MEI 2019

Wil jij met vriend of vriendin naar het befaamde EXIT Festival tussen de muren van het Petrovaradin Fort in Novi Sad, Servië? Doe dan mee aan deze winactie van Metro en Festival.Travel en wie weet dansen jullie van 4-7 juli op de beste techno-, house-, pop- en hiphop-acts!

Van Cure tot Kalkbrenner

De belangrijkste artiesten dit jaar: The Cure, Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Skepta, IAMDDB, Solomun, Charlotte de Witte, Greta van Fleet, Tale Of Us, Lost Frequencies, DJ Snake, Dimitri Vegas & Like Mike, Jeff Mills, Maceo Plex, Sofi Tukker en Tom Walker.