Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Winacties 31 okt 2019 / 08:47 uur

Win een gratis Halloweentraining

Donderdagavond meedoen aan een gruweltraining van sportmerk Björn Borg? Daarvoor kun je nú nog kaarten winnen!

Zin in een sportief Halloween deze donderdag? Halloween wordt steeds meer gevierd in Nederland. Ieder jaar komen er meer Halloweenevenementen bij en lijken wij maar al te graag te griezelen eind oktober. Van kindvriendelijke spooktochten, horrorfilm-marathons tot aan grote verkleedfeesten, in iedere buurt is er wel iets te doen en is er een optie voor elk griezelniveau.

‘Gruwelijke’ Interval Training

Zo organiseert het Zweedse sportmerk Björn Borg donderdag 31 oktober een echte gruweltraining – Halloween HIIT Horror. Dit is een HIIT (High Intensity Interval Training) gecombineerd met een running workout in Halloween style, hoe leuk is dat? Of beter gezegd, hoe gruwelijk is dat?!

Voor sommige mensen klinkt een bezoek aan de gym als hun ergste nachtmerrie. Door op een ludieke wijze inspelen op de angst die sommige mensen voor (het beginnen met) sporten hebben, wordt met dit event de drempel om te gaan sporten op een speelse manier verlaagt. Daarnaast is het natuurlijk ook een originele manier om Halloween te vieren.

Schminken, rennen en een treat

Onder leiding van trainers van de sportstudio High Studios, starten geschminkte deelnemers met een HIIT warming-up van 15 minuten bij de Plantage-locatie, rennen zij vervolgens over de Amsterdamse grachten naar High Studios Jordaan voor een tweede HIIT training van opnieuw 15 minuten, en hollen tot slot terug naar de Plantage-locatie voor een welverdiende treat.

Win kaarten voor Halloween HIIT Horror

Klinkt een regulier bezoekje aan de sportschool als je ergste nachtmerrie of durf jij het makkelijk aan om 5 kilometer te rennen en te zweten tijdens twee HIIT-trainingen? Met Metro kan jij meedoen aan de Halloween HIIT Horror. We geven 2×2 kaarten weg, én een Björn Borg sportoutift, voor het event op donderdag 31 oktober om 19.45 uur bij High Studios Plantage in Amsterdam.

(De prijsvraag is gesloten en de twee winnaars hebben bericht gehad).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Win een gratis Halloweentraining
Sluiten