Metro
Metro Winacties 30 sep 2019 / 08:41 uur

Win 2 kaarten voor Cirque de Soleil TOTEM

Sinds 1984 heeft Cirque du Soleil zich ontwikkeld tot hét gezelschap dat acrobatiek, kunst, muziek en decorbouw samensmelt tot thematische totaalbelevingen. Dit jaar kondigt Cirque du Soleil met trots zijn beroemde show TOTEM aan die voor het eerst op Malieveld in Den Haag te zien zal zijn. TOTEM geeft een fascinerende blik op de reis van de mensheid. Aan de hand van primitieve en moderne mythes, wordt het verhaal van de evolutie van al het leven en de mensheid in het bijzonder uiteengezet. De showreeks loopt van 11 oktober tot en met 1 december en wij geven 2×2 kaarten weg! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Win 2 kaarten voor Cirque de Soleil TOTEM
Sluiten