Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Winacties 13 jun 2019 / 04:00 uur

Win 2 kaarten voor Lollapalooza Berlin!

Wil jij met vriend of vriendin naar het festival Lollapalooza Berlin in het karakteristieke Olympiapark en Olympisch Stadion van Berlijn? Doe dan mee aan de winactie van Metro en Festival.Travel en wie weet staan jullie het weekend van 7 en 8 september te feesten in de Duitse hoofdstad!

Instagrammable

Er zijn maar weinig festivals zo ‘instagrammable’ als Lollapalooza Berlin! Zowel in als rond het stadion zijn overal podia te vinden, van twee Main Stages tot de Perry Stage, waar de grootste dance-acts te zien zijn. Ook is er een ‘Wein Garten’, een funfair met allerlei attracties en straattheateracts, een uitgebreide fashionhoek en staat het hele terrein vol kunstinstallaties.

Een greep uit de line-up: Swedish House Mafia, Billie Eilish, Khalid, Underworld, Kings of Leon, Twenty One Pilots, Martin Garrix, Alan Walker, Kraftklub, Princess Nokia en Parcels.

Wil je erbij zijn? Vul hieronder jouw gegevens in en reageer uiterlijk zondag 16 juni:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Win 2 kaarten voor Lollapalooza Berlin!
Sluiten