Metro
Metro Winacties 29 mei 2019 / 12:00 uur

Win kaarten voor het uitverkochte Rammstein!

In november gaven wij hier bij Metro kaarten weg voor Rammstein in De Kuip. Was jij toen niet een van de gelukkige winnaars? Dan hebben we goed nieuws! We hebben namelijk nog extra kaarten voor het uitverkochte concert en jij kunt er 2 winnen!

De Duitse metalband Rammstein komt voor een exclusief optreden naar Nederland. De formatie staat op 25 juni 2019 in De Kuip in Rotterdam en tourt in het kader van hun nieuwe album. Het is voor het eerst sinds 2012 dat de band een solo-show doet in Nederland!

Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op 2 kaarten:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Win kaarten voor het uitverkochte Rammstein!
Sluiten