Winacties

Win kaarten voor Feyenoord - ADO Den Haag

Foto van 'Metro'

5 MEI 2019

Zondag 12 mei om 14:30 uur speelt Feyenoord thuis tegen ADO Den Haag. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Camera videoWin een EasyToys box twv € 150,-

Foto van 'Metro'

20 MEI 2019

Het is masturbatiemaand en dat vieren we bij EasyToys. Tijd voor jezelf, tijd voor mei! Met de #MyGuiltyPleasure box van EasyToys heb je alle ingrediënten in huis voor een sexy avond vóór en mét jezelf. Kans maken? Vul hieronder jouw gegevens in:

Kun je niet wachten op de prijsuitreiking of ben je nieuwsgierig naar al onze andere producten? Bekijk dan ons ruime assortiment met spannende speeltjes op easytoys.nl.


Win 2 kaarten en een reis naar EXIT!

WIN! 2 kaarten voor EXIT!

Uit je plaat op EXIT.

Foto van 'Erik Jonk'

17 MEI 2019

Wil jij met vriend of vriendin naar het befaamde EXIT Festival tussen de muren van het Petrovaradin Fort in Novi Sad, Servië? Doe dan mee aan deze winactie van Metro en Festival.Travel en wie weet dansen jullie van 4-7 juli op de beste techno-, house-, pop- en hiphop-acts!

Van Cure tot Kalkbrenner

De belangrijkste artiesten dit jaar: The Cure, Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Skepta, IAMDDB, Solomun, Charlotte de Witte, Greta van Fleet, Tale Of Us, Lost Frequencies, DJ Snake, Dimitri Vegas & Like Mike, Jeff Mills, Maceo Plex, Sofi Tukker en Tom Walker.


WIN! Kaarten voor het VoetbalFestival

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

Is jouw kind van 6 tot 16 jaar helemaal gek van voetbal? Kom dan samen met je kleine sterspeler naar het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival. Je mag je eigen voetbalskills vertonen, maar ook profs het hemd van het lijf vragen. Vraag vooral op om tips!

Waar en wanneer?

Jaarbeurs in Utrecht, zaterdag 6 juli.


WIN! Kaarten voor LatinVillage

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

LatinVillage bestaat 15 jaar en is hét festival met internationale latin artiesten en urban acts van eigen bodem. LatinVillage telt maar liefst 12 stages met allen een eigen muziekstijl; van salsa tot aan reggaeton en van urban tot aan afrohouse. Na eerdere succesvolle uitverkochte edities, duurt het LatinVillage Festival dit jaar maar liefst twee latindagen lang.

Waar en wanneer?

Recreatiegebied Spaarnwoude, zaterdag 17 en zondag 18 augustus.


WIN! Kaarten voor Strandfestival ZAND

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

Strandfestival ZAND al sinds 2008 de leukste muzikale stranddag van de zomer. ZAND is een dag lang heerlijk over het strand van Almere lopen en overal genieten van verrassende acts en muziek: liveoptredens van de beste Nederlandse artiesten bij het hoofdpodium, springen op dancemuziek van bekende DJ’s bij ZAND Danst en ouderwets losgaan bij ZAND Feest. Zó vier je met je vrienden nog één keer de zomer.

Waar en wanneer?

Almere Strand in Almere. Zaterdag 24 augustus.


WIN! Kaarten voor het Guilty Pleasure Festival

Foto: Jordi Wallenburg

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

Het kuuroord om al jouw gêne te laten varen. Vier het 5-jarige jubileum van het Guilty Pleasure Festival met alles wat je feesthart je lief is met meer dan 60 artiesten. Verwachten 2 dagen (voor het eerst) 6 stages vol nostalgische euforie, Amsterdamse gezelligheid en een hoop gekkigheid. Hang je imago in de kast en scheur een weekend lang uit je tijgerslip.

Waar en wanneer?

Gaasperplas in Amsterdam, zaterdag 27 en zondag 28 juli.


WIN! Kaarten voor Welcome to the Future

Foto: Tim Corporaal

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

Meer dan vijftig undergroundpioniers, sterrenvan nu en opkomende talenten zullen vlammen tijdens Welcome to the Future onder de rook van Amsterdam. De groene heuvels van Het Twiske worden betoverd met house en techno. Een intiem festival van 7 stages op een sprookjesachtig festivalgterrein.

Waar en wanneer?

Het Twiske, zaterdag 20 juli.


WIN! Kaarten voor het Soenda Festival

Foto: Niels de Vries

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

Het Soenda Festival wordt voor de 11e keer gehouden en geeft je van intieme stages tot de grootste lichtshows in visuals, 6 stages en 40 artiesten. Bovendien vind je hier voor de allereerste keer de Lipton Club waar je met je vrienden kunt feesten en kunt genieten van lekkere Lipton coctails.

Waar en wanneer?

Ruigenhoek / Groenkan in Utrecht, zaterdag 18 mei (morgen al!).


WIN! Kaarten voor Mysteryland

Foto: Tim Corporaal

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

300 artiesten, 17 stages en 3 dagen lang de ultieme festival ervaring! Dat krijg je voor de kiezen tijdens de 26e dance-editie vlakbij Amsterdam. Het volledige spectrum van elektronische muziek zal worden vertegenwoordigd in het dancewalhalla van augustus.

Waar en wanneer?

Floriadeterrein in Haarlemmermeer, vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus.


WIN! Kaarten voor Indian Summer

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

Indian Summer gaat dit jaar XL. Op één dag, de zaterdag, pakt het festival extra groot uit. Naast een keur aan grote artiesten biedt het grootste feestje van Noord-Holland Après Ski Winter-Wonderland, een open-air mainstage en een reuzenrad als extraatje. Het beste van pop, rock, hiphop/urban, dance, 80’s, 90’s, lokaal talent, de lekkerste foodtrucks en creatiefste fratsen.

Waar en wanneer?

Evenemententerrein Geestmerambacht in Langedijk, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni.


WIN! Kaarten voor Stilo Latino

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

Het Latin outdoor-festival om je zomer mee af te trappen. De heupen kunnen los met dans-acts, percussie, latin food en latin-dj’s die de heetste Latin-tracks draaien. Drie podia ‘schenken’ je Bachata en Salsa, Baile Funk en Forró, Reggaeton, vanaf de mainstage hoor je de headliners.

Waar en wanneer?

De Ven in Spaarnwoude, zondag 16 juni.


WIN! Kaarten voor Rock Werchter

Foto: Jasper Jacobs | AFP

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

Voor duizenden Nederlanders hét festival van België. Vier dagen, vier podia, de grootste headliners, jonge wolven, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen en vette beats. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper en het festival staat daarom met stip in de agenda van elke muziekliefhebber.

Waar en wanneer?

Werchter, niet ver van Leuven. Donderdag 27 tot en met zondag 30 juni.


WIN! Kaarten voor Pinkpop

Foto: Marcel van Hoorn | ANP

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

Mocht je het even gemist hebben: dit is Nederlands oudste popfestival en is dit jaar voor de 50ste keer! Jan Smeets haalt jaarlijks klinkende namen naar Nederland en gemiddeld meer dan 50.000 toeschouwers per dag trekken naar Limburg.

Waar en wanneer?

Megaland in Landgraaf, zaterdag 8 tot en met maandag 10 juni.


Win kaarten voor De Jeugd van Tegenwoordig!

Foto van 'Metro'

16 MEI 2019

Wil jij naar het 1000e concert van de Jeugd van Tegenwoordig? Op vrijdag 7 juni schitteren zij in het Olympisch Stadion in Amsterdam en Metro geeft iedere week 3x2 kaarten weg! De eerste winnaars zijn bekend maar we hebben nog meer kaarten, vul hieronder uiterlijk zondag 19 mei je gegevens in en wie weet ben jij er op 7 juni bij het jubileumconcert bij. Mocht je vorige week al hebben meegedaan aan de actie dan maak je ook deze week weer kans.


Wil jij naar de actiethriller John Wick?

Win kaarten voor de actiethriller John Wick 3!

In samenwerking met Independent Films

16 MEI 2019

John Wick (Keanu Reeves) is terug! Vanaf donderdag 16 mei draait het derde deel van de sequel in de bioscoop. Misdaadlegende Wick heeft de meest meedogenloze premiejagers achter zich aan en heeft slechts één uurtje voorsprong…

50 vrijkaarten!

Metro geeft 25x2 kaarten voor John Wick 3 weg. Vul hieronder uiterlijk zondag 19 mei je gegevens in en wie weet ga jij binnenkort lekker naar de bios.


Win kaarten voor het bauhausfest!

Fotograaf: Fred Ernst

Foto van 'Metro'

13 MEI 2019

‘Wir machen eine Bauhausparty!’ Maak kans op 2 kaarten voor het bauhausfest in Museum Boijmans Van Beuningen op zaterdagavond 25 mei. Dans voor de laatste keer in het museum voor de grootschalige renovatie en vernieuwing. Een feest vol muziek en performances geïnspireerd op de bauhausfesten. Beweeg je tussen avantgardistische kostuumdansers van Oskar Schlemmer en laat je onderdompelen in honderden bauhausiconen in de tentoonstelling nederland ⇄ bauhaus - pioniers van een nieuwe wereld'

Metro geeft 5x2 kaarten weg en jij maakt kans! Vul hieronder uiterlijk 19 mei jouw gegevens in:


Ga met je 3 beste vrienden naar DGTL!

Foto van 'Metro'

17 APR 2019

Zin in een bruisend paasweekend? Ga komende zaterdag met je vrienden naar DGTL, met de beste house- en techno-DJ’s en live-acts zoals Disclosure en Maceo Plex. Tijdens dit meest duurzame georganiseerde festival ter wereld introduceert Lipton Ice Tea haar nieuwe festivalflesje gemaakt van 100% gerecycled plastic. Daar wil je natuurlijk bij zijn! Metro en Lipton geven 4 zaterdag-tickets voor DGTL en een Lipton Ice Tea festivalpakket weg. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans.

Vrijdagmiddag is de winnares op de hoogte gesteld. De prijsvraag is gesloten. Heb je niet gewonnen? Helaas! Dank allemaal voor het meedoen.


Win 4 kaarten voor Carré Cirque

Foto van 'Metro'

15 APR 2019

Deze zomer staat Carré tien dagen lang in het teken van Carré Cirque. Dit fenomenale theaterspektakel bevat de meest indrukwekkende internationale nouveau cirque voorstellingen. Wil jij dit meemaken? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans op 4 kaarten voor de show van 2 juli.


Win kaarten voor Feyenoord - AZ

Foto van 'Metro'

14 APR 2019

Zaterdag 20 april om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen AZ. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!