Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Winacties 17 mei 2019 / 04:00 uur

WIN! 2 kaarten voor EXIT!

Wil jij met vriend of vriendin naar het befaamde EXIT Festival tussen de muren van het Petrovaradin Fort in Novi Sad, Servië? Doe dan mee aan deze winactie van Metro en Festival.Travel en wie weet dansen jullie van 4-7 juli op de beste techno-, house-, pop- en hiphop-acts!

Van Cure tot Kalkbrenner

De belangrijkste artiesten dit jaar: The Cure, Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Skepta, IAMDDB, Solomun, Charlotte de Witte, Greta van Fleet, Tale Of Us, Lost Frequencies, DJ Snake, Dimitri Vegas & Like Mike, Jeff Mills, Maceo Plex, Sofi Tukker en Tom Walker.

Vul hieronder snel je gegevens in! Meedoen kan tot en met zondag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WIN! 2 kaarten voor EXIT!
Sluiten