Winacties

Likeability of5

Win 50 euro shoptegoed bij Smartphoto.nl

Foto van 'Metro'

7 DEC 2018

Wil jij online shoppen bij Smartphoto.nl? De webshop met een breed assortiment aan foto-artikelen zoals boeken, cadeaus en wanddecoraties. Metro geeft nu 25 keer 50 euro shoptegoed* weg! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans:

*Inclusief gratis verzending en verwerking. Geldig tot en met 31 maart 2019.

Behoor je straks niet tot de winnaars? Profiteer op Smartphone.nl dan met Metro’s kortingscode METRO30. Op alle artikelen, op de cadeaubonnen na, krijg je tot en met 31 december 2018 30 procent korting als je deze feestmaandcode invult.


like
user_d7edbd48e622d6e9c39510ec1fecf8f133020777_avatar

Win nu een Oral-B tandenborstel van de GiveAway Show

Foto van 'Metro'

GISTEREN

Meld je nu al aan voor de Metro GiveAway Show en je maakt kans op een Oral-B Teen tandenborstel! Ontwikkeld voor tieners vanaf 13 jaar. Voorzien van speciaal opzetborsteltje voor beugeldragers en je kunt ‘m connecten met de Oral-B app.

Omdat wij teveel prijzen hebben om allemaal in het evenement op vrijdag 14 december om 19:30 uur weg te geven, kun jij nu al deze Oral-B tandenborstel winnen door je vandaag aan te melden voor het Facebook LIVE evenement:

Aanmelden voor het evenement


Herfstvakantie Museadeuren open voor de kids
Likeability of3

Herfstvakantie! Museadeuren open voor de kids

In samenwerking met de Museumvereniging

19 OKT 2018

Zo’n 170 musea met meer dan 400 activiteiten en een thema dat aansluit bij de Kinderboekenweek: vriendschap. Dat is de Museumkidsweek – die tot en met 28 oktober stiekem twee weken duurt – in één zin. De museumdeuren staan tijdens de herfstvakantie dus wagenwijd open voor de kinderen, want zij zijn de museumambassadeurs van de toekomst! Voor wie nog uitjes voor die vakantie wil bedenken: de musea in ons land zijn voor gezinnen met kids op een leuke manier te ontdekken. Metro licht enkele activiteiten uit en een compleet overzicht van musea en ‘wat te doen’ vind je op Museumkidsweek.nl.

1 Een high tech Romein spelen

Rare jongens, die Romeinen, klinkt het vaak in de strips van Asterix & Obelix. Nou, zo raar waren die jongens niet. In de tentoonstelling High Tech Romeinen kunnen de kleintjes zelf ontdekken welke slimme technieken de Romeinen allemaal bedachten. De expo bevat nog veel meer knappe techniek van vroeger tijden en door voorwerpen te zoeken, stickers te plakken en letters te verzamelen kan – hoe spannend – een code worden gekraakt. Wie de Techniekspeurtocht tot een goed einde brengt, krijgt een technisch cadeautje.


sad
user_c0691129cef63d2bc620261552fd65907cc215dd_avatar

Likeability of6

Win kaarten voor Feyenoord - Fortuna Sittard

Foto van 'Metro'

GISTEREN

Zondag 16 december om 16:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Fortuna Sittard. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


like
user_ff45d0c4809dd4acf46b7c9bb75d743957590429_avataruser_aeee17de5fe1f959e1003f3bf7edf6a11fe9239e_avatar

Ook pizza’s en mayo kunnen diervriendelijker zijn
Likeability of5

Ook pizza’s en mayo kunnen diervriendelijker zijn

In samenwerking met de Dierenbescherming

22 OKT 2018

Wie z’n boodschappenmandje vult met pizza’s, hondenvoer, soep en mayonaise waarin eieren zijn verwerkt, zal niet meteen overtuigd van de daken schreeuwen dat hij of zij zo lekker diervriendelijker aan het winkelen is. Maar… dat kan wel degelijk het geval zijn!

Supermarkten bieden namelijk steeds meer producten aan die het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming dragen. Zo hebben mensen die graag diervriendelijker shoppen, meer keuze dan ooit. Om dat nog duidelijker te maken, houdt de Dierenbescherming deze week (22 tot en met 28 oktober) een Beter Leven week.

Ook pizza’s en mayo kunnen diervriendelijker zijn

like
user_b30560760a6da3bd458506e184e5951806c29233_avatar

Win nu al een MOA Keukenmachine van de GiveAway show

Foto van 'Metro'

7 DEC 2018

Meld je nu al aan voor de Metro GiveAway Show en deel vervolgens het bericht over MOA op de evenement pagina op Facebook! Je maakt dan kans op een keukenmachine van MOA!

Omdat wij teveel prijzen hebben om allemaal in het evenement op vrijdag 14 december om 19:30 uur weg te geven, kun jij nu al deze fantastische prijs winnen door je aan te melden voor het Facebook LIVE evenement en uiterlijk 9 december het bericht over de keukenmachine van MOA te delen.

Aanmelden voor het evenement


Win nu al The Hobbit Trilogy van de GiveAway show

Foto van 'Metro'

5 DEC 2018

Meld je nu al aan voor de Metro GiveAway Show en je maakt kans op The Hobbit Trilogy Extended Edition op Blu-Ray, aangeboden door Warner Home Entertainment. Heerlijk voor tijdens de koude wintermaanden.

Omdat wij teveel prijzen hebben om allemaal in het evenement op vrijdag 14 december om 19:30 uur weg te geven, kun jij nu al deze Trilogy op Blu-Ray winnen door je uiterlijk 6 december aan te melden voor het Facebook LIVE evenement:

Aanmelden voor het evenement


Likeability of6

Win nu al een ASUS ZenFone 5 van de GiveAway Show

Foto van 'Metro'

30 NOV 2018

Meld je nu al aan voor de Metro GiveAway Show en je maakt kans op een ASUS ZenFone 5! Ook wel de smartphone voor de volgende generatie genoemd. Kenmerkend: verschillende camera’s, topgeluid en, gelukkig, een sterke accu waarmee je even voort kunt.

Omdat wij teveel prijzen hebben om allemaal in het evenement op vrijdag 14 december om 19:30 uur weg te geven, kun jij nu al deze ASUS ZenFone 5 winnen door je uiterlijk 4 december aan te melden:

Aanmelden voor het evenement


like
user_d7edbd48e622d6e9c39510ec1fecf8f133020777_avataruser_06e74ffe26e9856438df2a63280c9eadf58ab299_avatar

Win fantastische prijzen in de Metro GiveAway Show

Foto van 'Metro'

30 NOV 2018

Ook dit jaar vindt de jaarlijkse show van Metro waarin wij veel prijzen weggeven weer plaats via Facebook LIVE en iedereen kan meedoen! Zorg dat je dus op vrijdag 14 december om 19:30 uur onze Facebook pagina open hebt staan en doe mee!

Je kunt je nu al aanmelden voor dit evenement zodat je zeker weet dat je niets gaat missen. Bovendien geven wij onder alle vroege aanmelders ook al prijzen weg.

Meld je hier aan voor het evenement


Win kaarten voor Donnie en Joost - Viraal in Carré

Foto van 'Metro'

28 NOV 2018

Wil jij naar de unieke show 'Viraal in Carré' van Donnie en Joost? Wij geven kaarten weg! Het optreden van het duo is in het kader van hun gezamenlijke plaat M van Marketing die binnenkort verschijnt. Op 2 december geven zij samen deze eenmalige grote show in Carré. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op 2 kaarten:


Likeability of5

Win bioscoopkaarten voor Robin Hood

Foto van 'Metro'

22 NOV 2018

Vanaf 22 november draait de film Robin Hood in de bioscopen en jij kunt kaarten winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en je maakt kans op 2 kaarten (geldig bij alle bioscopen en filmtheaters die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten):


like
user_94d1308d459b4eeacd20e4bb93c2b01220f6bf38_avatar

Likeability of5

Win kaarten voor Feyenoord - FC Groningen

Foto van 'Metro'

19 NOV 2018

Zondag 25 november om 14:30 uur speelt Feyenoord thuis tegen FC Groningen. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


like
user_4c777fd774fa54c5a096f0aaf24acf5742cc5c82_avatar

Win kaarten en een meet & greet met Lakshmi

Foto van 'Metro'

7 NOV 2018

Wil jij de eerste theatershow van Lakshmi zien én haar ook nog eens ontmoeten? Dat kan via Metro! Lakshmi toert op dit moment langs bijna 80 theaters en jij kunt er bij zijn op vrijdag 7 december in Theater Zuidplein in Rotterdam. Maar dat niet alleen: we organiseren een meet & greet met haar, speciaal voor jou en een vriend(in).

Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op deze twee kaarten inclusief een meet & greet met Lakshmi:


Win kaarten voor Rammstein

Foto van 'Metro'

5 NOV 2018

De Duitse metalband Rammstein komt voor een exclusief optreden naar Nederland. De formatie staat op 25 juni 2019 in De Kuip in Rotterdam en tourt in het kader van een nieuw album dat naar verwachting begin 2019 zal verschijnen. Het is voor het eerst sinds 2012 dat de band een solo-show doet in Nederland. De kaartverkoop start op 8 november om 10:00 uur maar hier bij Metro kun jij nu al kaarten winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op 2 kaarten:


Win 2 kaarten voor Black Eyed Peas

Foto van 'Metro'

31 OKT 2018

Where Is The Love?', 'Don't Phunk With My Heart', 'Let's Get It Started', 'Shut Up', 'Pump It'. Black Eyed Peas vormden dé soundtrack van de zeroes. Na bijna tien jaar afwezigheid komen de drie rappers Will.i.am, apl.de.ap en Taboo terug naar Nederland. Op 13 november staan ze voor een show in AFAS Live, Amsterdam mét nieuwe muziek die teruggaat naar de hiphop-roots van Black Eyed Peas. En jij kan er bij zijn. Tonight’s gonna be a good night! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op 2 kaarten:


Win kaarten voor Feyenoord - VVV

Foto van 'Metro'

29 OKT 2018

Zondag 4 november om 16:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen VVV. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Win kaarten voor Feyenoord - PEC

Foto van 'Metro'

15 OKT 2018

Zondag 21 oktober om 14:30 uur speelt Feyenoord thuis tegen PEC Zwolle. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Win kaarten voor Feyenoord - Vitesse

Foto van 'Metro'

24 SEP 2018

Zondag 30 september om 16:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Vitesse. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Huawei-fotoquiz was voor Marijke een peulenschil

Huawei-fotoquiz was voor Marijke een peulenschil

Huawei-fotoquiz. Foto: ANP.

Foto van 'Julia Onclin'

20 SEP 2018

Marijke Bizot (55) uit Borculo is de gelukkige winnares van een fotoquiz van Metro en Huawei, de nummer 2-smartphoneproducent ter wereld . Zij heeft door mee te doen aan de fotoquiz een gloednieuwe Huawei P20 Pro in the pocket. ,,Ik had er helemaal niet meer op gerekend en was al bijna vergeten dat ik had meegedaan. Echt superleuk”, zegt Marijke met een lach. Bij de quiz moest zij telkens tussen twee foto’s kiezen: welke foto was door een influencer met de P20 Pro gemaakt en welke niet. Bizot had alle antwoorden goed, in de snelste tijd.

Vervanging

Marijke vindt het leuk om af en toe ‘zelf een plaatje te schieten’. Ze maakt vooral vakantiefoto’s, maar ook het luchtballonfestival in de buurt legt ze vast. Haar inmiddels oude telefoon is dringend aan vervanging toe en de gewonnen Huawei komt als geroepen. ,,Ik denk dat ik er behoorlijk op vooruit ga qua beeld en mogelijkheden.” Die oude smartphone van Marijke gaat traditiegetrouw naar een volgende eigenaar. ,,Mijn vorige telefoon is naar de buurvrouw gegaan. Ze is er nog steeds blij mee.”


Win kaarten voor Feyenoord - FC Utrecht

Foto van 'Metro'

17 SEP 2018

Zondag 23 september om 12:15 uur speelt Feyenoord thuis tegen FC Utrecht. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!