Winacties

Huawei-fotoquiz was voor Marijke een peulenschil

Huawei-fotoquiz was voor Marijke een peulenschil

Huawei-fotoquiz. Foto: ANP.

Foto van 'Julia Onclin'

20 SEP 2018

Marijke Bizot (55) uit Borculo is de gelukkige winnares van een fotoquiz van Metro en Huawei, de nummer 2-smartphoneproducent ter wereld . Zij heeft door mee te doen aan de fotoquiz een gloednieuwe Huawei P20 Pro in the pocket. ,,Ik had er helemaal niet meer op gerekend en was al bijna vergeten dat ik had meegedaan. Echt superleuk”, zegt Marijke met een lach. Bij de quiz moest zij telkens tussen twee foto’s kiezen: welke foto was door een influencer met de P20 Pro gemaakt en welke niet. Bizot had alle antwoorden goed, in de snelste tijd.

Vervanging

Marijke vindt het leuk om af en toe ‘zelf een plaatje te schieten’. Ze maakt vooral vakantiefoto’s, maar ook het luchtballonfestival in de buurt legt ze vast. Haar inmiddels oude telefoon is dringend aan vervanging toe en de gewonnen Huawei komt als geroepen. ,,Ik denk dat ik er behoorlijk op vooruit ga qua beeld en mogelijkheden.” Die oude smartphone van Marijke gaat traditiegetrouw naar een volgende eigenaar. ,,Mijn vorige telefoon is naar de buurvrouw gegaan. Ze is er nog steeds blij mee.”

Huawei-fotoquiz was voor Marijke een peulenschil

Winnares Marijke. Foto: Marijke Bizot.

Peulenschil

De quiz was een peulenschil voor Marijke. ,,Aan de diepte en scherpte van de foto’s was duidelijk te zien welke met het Huawei-toestel gemaakt is”, vertelt ze. Naast de vragen juist beantwoorden was vingervlugheid bij de fotoquiz nodig. ,,Ik heb snel gedrukt in de hoop dat ik misschien zou winnen. Normaal gesproken zou je de foto’s helemaal analyseren en beredeneren, daar had ik nu geen tijd voor.”

Handigheid

Bizot is niet heel handig met telefoons, daarom helpt haar dochter haar soms. ,,In het begin is alles nieuw. Als ik de telefoon eenmaal ken, dan ben ik er heel trouw in en kan ik eruit halen wat erin zit.”


Likeability of5

Camera videoWin 2 tickets voor YAMATO The Drummers of Japan

Foto van 'Metro'

20 MRT 2019

Intens fysieke kracht ontmoet verfijnde subtiliteit. De drummers voeren je moeiteloos mee in hun ritmische wereld, dankzij hun grootse en meeslepende spel waar de uitbundige energie en kracht letterlijk en figuurlijk van afspat. Wil jij dit meemaken? Wij geven 5x2 kaarten weg voor de première op vrijdag 5 april in Theater Amsterdam. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op 2 kaarten:


like
user_b00774d41a8960e9f3e80f44636d35a7868f7d85_avatar

Win kaarten voor de musical Marvellous in DeLaMar

Foto van 'Metro'

15 MRT 2019

Bos Theaterproducties en Metro geven honderd (25x4) tickets weg voor de nieuwe superheldenmusical Marvellous. Op donderdag 11 april in DeLaMar Theater in Amsterdam. Wil jij hier 4 tickets voor winnen? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans:


Win kaarten voor Feyenoord - Willem II

Foto van 'Metro'

10 MRT 2019

Zaterdag 16 maart om 19:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Willem II. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Win kaarten voor Feyenoord - Emmen

Foto van 'Metro'

25 FEB 2019

Zondag 3 maart om 16:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Emmen. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Likeability of6

Win de nieuwe smartphone OPPO AX7 t.w.v. €249,-!

Foto van 'Metro'

17 FEB 2019

De nieuwe OPPO AX7 gaat woensdag 20 februari officieel gelanceerd worden en wij mogen er 1 weggeven! De AX7 heeft ‘killer-features’ waaronder 4GB RAM, 64GB ROM-geheugen, een grote 4230mAh batterij, een 16MP voorcamera, Hyper Boost voor optimale snelheid en hij ziet er vooral erg stylish uit. Vul hieronder jouw gegevens in en wie weet ben jij binnenkort eigenaar van een OPPO telefoon:


likelove
user_43ed523d1e66f5f22691b0d54e94ccc5626de06a_avataruser_2087d97e29dd9d7ed525899c73b3bfba239c0919_avatar

Likeability of5

Win kaarten voor Feyenoord - De Graafschap

Foto van 'Metro'

4 FEB 2019

Zaterdag 9 februari om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen De Graafschap. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


like
user_84f9593df117b554a0345ea5411fc5a4d0fa80ed_avatar

Win 4 kaarten voor Ladies of Soul

Foto van 'Metro'

23 JAN 2019

Op 15 februari 2019 shinen Glennis, Candy, Berget en Edsilia opnieuw in de Ziggo Dome en het belooft weer een spectaculaire show te worden. In het soulvolle concert worden energieke up-tempo nummers afgewisseld met powerballads. Onder begeleiding van een live band en met special guests En Vogue, rapper Ronnie Flex en soulzanger Steffen Morrison! Metro geeft kaarten weg en jij kunt er 4 winnen! Vul hieronder je gegevens in en maak kans:


Win kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE

Foto van 'Metro'

16 JAN 2019

De Vrienden van Amstel Live is zoals gewoonlijk weer uitverkocht maar Metro heeft 10x2 kaarten voor de show op 23 januari en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans:


Win kaarten voor de musical Marvellous

Foto van 'Metro'

11 JAN 2019

Bos Theaterproducties en Metro geven honderd (25x4) tickets weg voor de allerlaatste try-out van Marvellous. Deze wordt de dag voor de officiële première gehouden, vrijdag 18 januari in De Meervaart in Amsterdam. Wil jij de superheldenmusical zien nog voor hij in première is gegaan? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans op 4 tickets:


Win kaarten voor de 100% NL Awards

Paul Bergen | ANP

Foto van 'Metro'

7 JAN 2019

De 100% NL Awards worden op donderdag 7 februari bekendgemaakt tijdens een Awardshow in The Box in Amsterdam en jij kunt erbij zijn! Onder meer Davina Michelle en Ilse DeLange treden die avond op. Lees in dit artikel hoe je kans maakt.


Winnaars Metro GiveAway Show 2018

Foto van 'Metro'

17 DEC 2018

De Metro GiveAway Show was ook dit jaar weer een groot spektakel waarin wij meer dan 100 prijzen hebben weggeven! Hieronder een overzicht van alle winnaars. Iedereen die vooraf en tijdens de show een prijs heeft gewonnen is daarover inmiddels ingelicht. Die prijzen zijn onderweg! Alle delers en deelnemers aan de show die achteraf iets hebben gewonnen kunnen via Facebook een persoonlijk bericht sturen naar Metro met adres- en contactgegevens. Wij sturen dan de prijs zo snel mogelijk op.

Wij willen alle prijswinnaars feliciteren en iedereen fijne feestdagen wensen!

Voorafgaand aan de show


Win nu al een HUAWEI Mate20 van de GiveAway Show

Foto van 'Metro'

14 DEC 2018

Vanavond kun je fantastische prijzen winnen in de Metro GiveAway Show en we geven vandaag nog vooraf een HUAWEI Mate20 weg! Op deze smartphone zit de StorySign app geïnstalleerd waarmee dove kinderen op een revolutionaire manier kunnen leren lezen.

Omdat wij teveel prijzen hebben om allemaal in het evenement vanavond om 19:30 uur weg te geven, kun jij nu al deze smartphone winnen door je nu aan te melden voor het Facebook LIVE evenement:

Aanmelden voor het evenement


Likeability of5

Win nu al een Wonderboom van de GiveAway Show

Foto van 'Metro'

13 DEC 2018

Meld je nu al aan voor de Metro GiveAway Show en nodig je vrienden via Facebook uit om ook te gaan kijken! Je maakt dan kans op een Ultimate Ears Wonderboom. Deze compacte speaker beschikt over een waterdicht ontwerp en verdeelt het geluid over 360 graden. Heerlijk om samen met vrienden muziek te luisteren.

Omdat wij teveel prijzen hebben om allemaal in het evenement op vrijdag 14 december om 19:30 uur weg te geven, kun jij deze speaker nu al winnen door je vandaag aan te melden voor het Facebook LIVE evenement en vrienden hiervoor uit te nodigen:

Aanmelden voor het evenement


love
user_6860a1f98a99eedbd9c9a543961121636118cf52_avatar

Likeability of5

Win 4 kaarten voor Holland Zingt Kerst in Ahoy

Foto van 'Metro'

13 DEC 2018

Wie van jouw vrienden heeft met Kerstmis voor de boeg een echt uitje verdiend? Een uitje naar Rotterdam Ahoy op vrijdag 21 december bijvoorbeeld?

Over blij zijn met de goede dingen, de gelukkige momenten, de mensen en vrienden om je heen. Daar gaat Kerstmis over. Maar we kennen allemaal wel een vriend of vriendin bij wie het dit jaar niet echt meezat. In het kader van That’s what friends are for... zorgt Metro er voor dat jij en je vrienden de kerst goed van start laten gaan. We geven namelijk 25x4 tickets cadeau voor het genoemde Holland Zingt Kerst, in Ahoy.

VanVelzen en Trijntje


like
user_06e74ffe26e9856438df2a63280c9eadf58ab299_avatar

Win nu al een Kumi Kreator, HatchiBabies en Boxer

Foto van 'Metro'

12 DEC 2018

Meld je nu al aan voor de Metro GiveAway Show en je maakt kans op een Kumi Kreator, een HatchiBabies en een Boxer! Dit gave speelgoed staat goed onder de kerstboom.

Omdat wij teveel prijzen hebben om allemaal in het evenement op vrijdag 14 december om 19:30 uur weg te geven, kun jij dit speelgoed nu al winnen door je vandaag aan te melden voor het Facebook LIVE evenement:

Aanmelden voor het evenement


Win nu al een 999 Games pakket van de Give Away Show

Foto van 'Metro'

11 DEC 2018

Meld je nu al aan voor de Metro GiveAway Show en nodig je vrienden via Facebook uit om ook te gaan kijken! Je maakt dan kans op een spellenpakket met maar liefst 7 spellen van 999 Games! Een perfect cadeau voor de feestdagen.

Omdat wij teveel prijzen hebben om allemaal in het evenement op vrijdag 14 december om 19:30 uur weg te geven, kun jij nu al dit spellenpakket winnen door je vandaag aan te melden voor het Facebook LIVE evenement en vrienden hiervoor uit te nodigen:

Aanmelden voor het evenement


Win nu een Oral-B tandenborstel van de GiveAway Show

Foto van 'Metro'

10 DEC 2018

Meld je nu al aan voor de Metro GiveAway Show en je maakt kans op een Oral-B Teen tandenborstel! Ontwikkeld voor tieners vanaf 13 jaar. Voorzien van speciaal opzetborsteltje voor beugeldragers en je kunt ‘m connecten met de Oral-B app.

Omdat wij teveel prijzen hebben om allemaal in het evenement op vrijdag 14 december om 19:30 uur weg te geven, kun jij nu al deze Oral-B tandenborstel winnen door je vandaag aan te melden voor het Facebook LIVE evenement:

Aanmelden voor het evenement


Likeability of6

Win kaarten voor Feyenoord - Fortuna Sittard

Foto van 'Metro'

10 DEC 2018

Zondag 16 december om 16:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Fortuna Sittard. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


like
user_06e74ffe26e9856438df2a63280c9eadf58ab299_avataruser_ff45d0c4809dd4acf46b7c9bb75d743957590429_avataruser_aeee17de5fe1f959e1003f3bf7edf6a11fe9239e_avatar

Win nu al een MOA Keukenmachine van de GiveAway show

Foto van 'Metro'

7 DEC 2018

Meld je nu al aan voor de Metro GiveAway Show en deel vervolgens het bericht over MOA op de evenement pagina op Facebook! Je maakt dan kans op een keukenmachine van MOA!

Omdat wij teveel prijzen hebben om allemaal in het evenement op vrijdag 14 december om 19:30 uur weg te geven, kun jij nu al deze fantastische prijs winnen door je aan te melden voor het Facebook LIVE evenement en uiterlijk 9 december het bericht over de keukenmachine van MOA te delen.

Aanmelden voor het evenement