Winacties

Maak een festivalselfie en win de nieuwe ZenFone!
Likeability of 5

Camera videoMaak een festivalselfie en win een smartphone!

Metro's Nathan maakte selfies op Guilty Pleasure.

In samenwerking met Asus

26 AUG 2018

Even een selfie op een festival schieten en posten om te laten zien wat voor tofs je nu weer aan het doen bent: doen we dat niet allemaal? Vanaf Mysteryland gebeurt het dit weekend ongetwijfeld massaal. Misschien gebeurt het deze zomer nog wel vaker als je weet dat je de ZenFone 5 - de nieuwste uit de smartphone-serie - ermee kunt winnen…

#festivalselfie

Metro en ASUS, de producent van de ZenFone, hebben samen een selfiewedstrijd opgezet. Meedoen is simpel. Ben jij dit weekend of een van de komende weken op een festival en maak je er een selfie? Post de foto dan op social media met de hashtag #festivalselfie. Wie weet sporen we je op en heb jij straks die coole smartphone in je handen om nog meer selfies te schieten.

Ruilen en Guilty Pleasures

Metro’s Nathan de Vries trapte de festivalselfiewedstrijd onlangs op Pinkpop en Guilty Pleasure af. Hij had daar eigen wedstrijden (zie de video's hieronder), maar schoot met alle festivalbezoekers waarmee hij de video's maakte ook een selfie.

Weet je nog niet zoveel over die ZenFone 5? Kijk dan eens hier en zie dat selfies maken met deze smartphone nog mooier, gaver en gemakkelijker wordt. Het toestel heeft namelijk niet minder dan drie (!) camera's: eentje aan de voorkant en twee aan de achterkant. Bovendien heeft de ZenFone 5 een geweldige batterylife door een slimme accu.

Kortom: ben je op Mysteryland of was je gisteren op Strandfestival Zand? Posten maar (en delen met de hashtag #festivalselfie). Veel succes!

Selfieoverzicht Nathan


love
user_bb7eca804598a35db9118cc282c6ffd6cf1c3eb7_avatar

Views

8k+

Win kaarten voor Feyenoord - FC Utrecht

Foto van 'Metro'

GISTEREN

Zondag 23 september om 12:15 uur speelt Feyenoord thuis tegen FC Utrecht. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

400+

Win trouwringen van Lucardi

Foto van 'Metro'

12 SEP 2018

Een trouwring is zo veel meer dan alleen een mooi sieraad. Het is het symbool voor jullie huwelijk en daarnaast is het een sieraad dat je een leven lang draagt. Geelgoud, witgoud, roségoud en palladium vormen de basis voor de schitterende collectie handgemaakte trouwringen van Lucardi.

Ga jij binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar schitterende trouwringen? Metro geeft samen met Lucardi een set 14 karaat gouden trouwringen weg die jij kunt winnen! De damesring is gezet met drie briljant geslepen diamanten van 0,03 karaat. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

2k+

Dé open dag om je gedroomde trouwlocatie te vinden

16 supertoffe plekken om te trouwen

In samenwerking met Toptrouwlocaties

12 SEP 2018

Op weg naar de mooiste dag van je leven valt er enorm veel te regelen. En de weddingplanning begint toch wel met de vraag: Waar? Voor alle aanstaande bruidsparen die nog op zoek zijn naar dé droomlocatie voor het huwelijk of die inspiratie willen opdoen, is er de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 23 september. Van klein tot groot, meer dan 300 locaties doen aan de open dag van organisator Toptrouwlocaties mee. De deuren worden opengezet om toekomstige bruidsparen al het moois en de mogelijkheden te laten zien. Hieronder vind je 16 prachtige plekken die je op 23 september kunt bezoeken en kun je per locatie doorklikken als je meer informatie wilt lezen en zien.

Green Village

Waar? Blokhoeve 7, Nieuwegein


Views

4k+

Win kaarten voor Broederliefde in Ahoy!

Foto van 'Metro'

7 SEP 2018

Wil jij naar de show van Broederliefde in Ahoy? Metro geeft 2x2 kaarten weg! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans:


Views

600+

Likeability of 5

Kies de goede foto’s en win een smartphone

In samenwerking met Huawei

7 SEP 2018

De Huawei P20 Pro werd deze zomer uitgeroepen tot beste smartphone van het jaar. Het apparaat is onder meer geroemd door de vele mogelijkheden op het gebied van fotografie. Dat wordt op Metronieuws gevierd met een fotoquiz waarmee jij een P20 Pro kunt winnen. Zes fotografie-influencers van Huawei stuurden foto’s in. Kun jij raden welke zijn gemaakt met de beste smartphone van het jaar? Klik telkens de foto aan waarvan jij denkt dat hij met het Huawei-toestel is geschoten. Heb je alle vragen goed en de snelste tijd? Dan win jij de Huawei P20 Pro.

Noot: je kunt de quiz nog spelen, maar de winnaar is inmiddels op de hoogte gesteld!


love
user_69ca54b5fe9b118858833778744936d0d9be97f8_avatar

Views

4k+

Win exclusieve Lidl-sokken!

Foto van 'Metro'

6 SEP 2018

De Lidl-sokken zijn nog niet verkrijgbaar en worden alleen bij de Amsterdam Fashion Week gedragen. Als partner heeft Metro een aantal paar van deze exclusieve sokken die we kunnen weggeven. Wil jij een paar winnen? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans:


Views

9k+

Win 2 kaarten voor Amsterdam Fashion Week

Foto van 'Metro'

30 AUG 2018

Donderdag 6 september staat Metro volledig in het teken van Fashion! Hiervoor werken wij samen met Amsterdam Fashion Week en hebben wij de mogelijkheid om 5x2 exclusieve kaarten weg te geven voor de shows! Zou jij samen met een vriend(in) één van de shows willen bijwonen die van donderdag 6 tm zondag 9 september plaatsvinden op het Museumplein in Amsterdam? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans:

Meer informatie over Amsterdam Fashion Week: amsterdamfashionweek.nl


Views

1k+

Win kaarten voor Feyenoord - NAC

Foto van 'Metro'

27 AUG 2018

Zondag 2 september om 16:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen NAC. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

1k+

Likeability of 6

Win kaarten voor Phantasialand!

Foto van 'Metro'

24 AUG 2018

Joelen in supersnelle achtbanen, duizelingwekkende vallen maken in de steilste wildwaterbaan ter wereld of genieten van attracties met een wat rustiger karakter? Wie weet doe jij dat binnenkort met kaarten van Metro!

Phantasialand kreeg in december de titel beste pretpark van Duitsland ‘opgespeld’ van fans van de Duitse pretparkenwebsite Parkscout. Onlangs gaf Metro het al aan: in Nederland zijn we op parkengebied best verwend, dus dat allerbeste park bij onze oosterburen willen we weleens testen. Het ligt niet ver over de grens, dus: instappen maar.

TIEN METROLEZERS AL GEWEEST


like
user_214133ece06a814260e56034661eec7ac6b9d2e6_avataruser_0c885c68919b87856798b8c70bd6bc764b017bf2_avataruser_54497e7b446deb5c5ffcb03393c050f3da5b615d_avatar

+1


Views

3k+

Win kaarten voor Feyenoord - Excelsior

Foto van 'Metro'

13 AUG 2018

Zondag 19 augustus om 14:30 uur speelt Feyenoord thuis tegen Excelsior. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

1k+

Camera videoGeef je mening en win een Huawei P20!

Foto van 'Metro'

10 AUG 2018

Jij ♥ Metro? Wij zijn heel erg benieuwd wat jullie eigenlijk van ons vinden! En omdat we geloven dat beelden meer zeggen dan 1000 geschreven woorden, zouden we het te gek vinden als jullie een filmpje willen maken, waarvan wij dan een grote ‘dit is Metro volgens jullie’-compilatie maken.

De leukste video wordt beloond met een Huawei P20(!) smartphone, om straks nog meer mooie video’s mee te maken. Metro’s Denise en Iris gingen je al voor->


Views

2k+

Win! De befaamde iBOOD-BOX met onbekende inhoud

Foto van 'Metro'

6 JUL 2018

Wil jij de befaamde iBOOD-BOX winnen? Deze box is gevuld met een onbekende veelzijdige inhoud. Metro geeft er drie weg!

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli selecteren wij per dag 1 winnaar die we na het weekend informeren.

Deze actie is afgelopen. De winnaars worden geïnformeerd.


Views

2k+

Win 2 kaarten voor de Jumbo VIP-tribune in Parijs

Foto van 'Metro'

5 JUL 2018

Wil jij Dylan Groenewegen op de Champs-Élysée over de streep zien komen op 29 juli? Jumbo, Lotto en Vifit richten in Parijs een speciale VIP-tribune in en brengen met 25 speciale bussen 1200 fans naar Frankrijk. Wij mogen twee kaarten weggeven! Hiervoor hoef je alleen antwoord te geven op de vraag: Hoe heet de opa van Dylan Groenewegen, die zijn eerste racefiets voor hem in elkaar zette?

Deze actie is afgelopen. Het goede antwoord is Ko Zieleman. De winnaar wordt geïnformeerd!

Nog steeds kans maken op deze fantastiche prijs?


Views

2k+

Likeability of 5

Win kaarten voor Attractiepark Toverland

Foto van 'Metro'

2 JUL 2018

Een bezoek aan Attractiepark Toverland is deze zomer magischer dan ooit. Op zaterdag 7 juli openen het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon hun poorten. Hierdoor wordt het attractiepark maar liefst anderhalf keer zo groot. Met 35 attracties en shows biedt Toverland een betoverend dagje uit voor de hele familie.

Nieuw: spectaculaire achtbaan

In Avalon komen de Keltische legendes rondom Merlijn de tovenaar en het zwaard Excalibur tot leven. Geniet van een betoverende boottocht in Merlin’s Quest of maak een vlucht in de sensationele achtbaan Fēnix: vanaf een hoogte van 40 meter raas je met 95 km/u naar beneden, om vervolgens drie keer over de kop te gaan. Een ultieme vliegervaring!


love
user_655527697aaadf297c8a48fb6a5c7146a7e92d26_avatar

Views

2k+

WIN 2 kaarten voor The Amsterdam Dungeon!

Foto van 'Metro'

25 JUN 2018

Weet jij te ontsnappen uit Forest of the Dead? Ga door het galgenveld van Amsterdam! Struin door de lijken en andere ellende van moordenaars, dieven en vervelend gespuis.

Metro geeft samen met The Amsterdam Dungeon 50x2 kaarten weg voor deze griezelige beleving!

Deze winactie is afgelopen. De winnaars worden geïnformeerd.


Views

2k+

Win 2 kaarten voor Guus Meeuwis

Foto van 'Metro'

5 JUN 2018

Wil jij met een vriend(in) naar Guus Meeuwis Groots met een zachte G? Metro geeft 20x2 Golden Circle staanplaatsen weg voor de show op zondag 10 juni in het Philips Stadion Eindhoven. Aanvangstijd: 16 uur.

Deze actie is afgelopen. De winnaars worden geïnformeerd.


Views

4k+

Ben jij net zo grappig als de vier Gabbers?

Win! Ben jij net zo grappig als de vier Gabbers?

De vier Gabbers met vlnr Ali B, Najib Amhali, Martijn Koning en Roué Verveer. / Vincent van Dordrecht

In samenwerking met Gabbers

24 MEI 2018

We dagen je uit: probeer net zo grappig te zijn als Gabbers. Of grappiger!

Roué Verveer, Martijn Koning, Najib Amhali en Ali B zullen op 29 en 30 juni de ene na de andere grap de Ziggo Dome in slingeren. Zij doen dat in een nieuwe formatie tijdens de derde Gabbereditie. Koop je kaarten met 20 euro korting via Metro.

koop gabber tickets


Views

22k+

Win! 5x2 kaarten voor Indian Summer

Win! 5x2 kaarten voor Indian Summer

Feest op het Indian Summer Festival.

Foto van 'Erik Jonk'

18 MEI 2018

Welk festival? Indian Summer is het grootste feest van Noord-Holland dat elk jaar gehouden wordt in Langedijk. Er zijn meerdere grote en kleine stages met pop, rock, dance, hiphop/urban en 80’s/90’s.

Wanneer? Vrijdag 29 en zaterdag 30 juni.

Wat kun je winnen? 5x2 kaarten voor het weekend.


Views

2k+

Win! 5x2 kaarten voor Tuckerville

Win! 5x2 kaarten voor Tuckerville

Ilse DeLange op 'haar' Tuckerville.

Foto van 'Erik Jonk'

18 MEI 2018

Welk festival? Tuckerville wordt sinds 2014 georganiseerd door Ilse DeLange. Tijdens het festival wordt er optimaal gebruik gemaakt van de natuurrijke omgeving van Het Rutbeek bij Enschede. Meerder grote en kleine podia met pop, folk, americana en rootsmuziek, maar ook intieme eethoekjes onder een groen dak van bladeren, schommels in bomen en een campfire-hangout aan het water.

Wanneer? Zaterdag 1 september.

Wat kun je winnen? 5x2 kaarten.


Views

3k+