Metro
Metro Winacties 8 jun 2015 / 07:34 uur

Win een Mathijs Maaltijdbox!

Eet jij graag gezond en lekker?
TV kok Mathijs Vrieze stelt deze week drie lekkere en gezonde maaltijden voor je samen. Zijn droom is om heel Nederland dagelijks een lekkere maaltijd te laten koken! Met gemak zet iedereen een verrassend en gezond gerecht op tafel. Mathijs bedenkt de recepten en de rest van het team zorgt voor de lekkere ingrediënten en het op maat maken en afwegen van de producten. Daarnaast wordt alles ook nog eens bij je thuis bezorgd!

Koken wordt weer leuk, eten is genieten!
Nieuwsgierig geworden naar deze Maaltijdbox? Metro geeft 5 Mathijs Maaltijdboxen weg. Vul hieronder je gegevens in en wellicht ontvang jij binnenkort een gratis Maaltijdbox van Mathijs! Simpel toch? Je mag natuurlijk ook altijd meedoen voor een vriend(in), je moeder, je zus of iemand anders die je graag deze box cadeau zou willen doen. Wij maken de winnaars woensdag 10 juni bekend.

De actie is afgelopen en de winnaars krijgen automatisch bericht. Kijk voor meer informatie over de Mathijs Maaltijdbox op www.mathijsmaaltijdbox.nl

Reageer op artikel:
Win een Mathijs Maaltijdbox!
Sluiten