Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 14 okt 2017
Leestijd: 2 minuten

Gedumpte vrouw laat auto van ex zinken in zwembad

De een zet zich makkelijker over een break-up heen dan de ander. Zo had 24-jarige Kristina Kuchma had er duidelijk moeite mee toen haar vriend Guy Gentile (41) een punt achter hun relatie zette. Nadat de bankier het uitmaakte, vond hij zijn peperdure Mercedes S400 namelijk terug op de bodem van zijn zwembad.

Gentile verbrak de relatie volgens The New York Post tijdens een etentje op de Bahama’s. Dit terwijl de succesvolle bankier zijn vriendin, een Russisch model, net een startkapitaal van voor haar eigen bedrijf had beloofd. Kuchma reageerde dan ook furieus op het nieuws van Gentile en noemde hem een leugenaar.

Toen de makelaar de dag nadat hij de relatie verbrak thuis kwam, zag hij tot zijn verbazing dat zijn Mercedes S400 in het zwembad in de achtertuin lag. Hij zou eerst bang zijn geweest dat Kuchma een ongeluk had gehad en nog in de te water geraakte auto zat.

Toen hij merkte dat dit niet zo was, werd hij boos. „Ik heb haar gedumpt, zij heeft mijn auto gedumpt”, zegt hij tegen de krant.

Te veeleisend

De reden van de break-up is volgens Gentile dat zijn vriendin te veeleisend werd. Tijdens het etentje vroeg zij hem om een startkapitaal van 50.000 dollar, omgerekend zo’n 42.000 euro, voor haar bedrijf. Maar Gentile gaf Kuchma onlangs een Gucci-tas, een iPhone en Beats-oordopjes voor haar verjaardag en dit verzoek ging hem te ver.

Daarop besloot hij de relatie van anderhalf jaar te beëindigen. „Ik zei dat ze de verkeerde voor zich had als ze iemand zocht die haar zomaar geld gaf”, zegt Gentile. Daarop zou Kuchma thee in zijn gezicht hebben gegooid. Vervolgens stormde de blonde dame het restaurant uit mét Gentile zijn autosleutels.

‘Wraakactie’

Kuchma zou daarom de enige kunnen zijn die de Mercedes naar de bodem van het zwembad heeft kunnen laten zinken – een wraakactie, volgens Gentile. „Het duurde meer dan vier uur de auto uit het zwembad te krijgen.”, besluit de bankier. Hij heeft aangifte gedaan bij de politie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.