Vuile was: Bieber kan niet van z'n mobiel afblijven

17 juli 2017 om 17:00 door Metro
Vuile was: Bieber kan niet van z'n mobiel afblijven
Justin Bieber is tegenwoordig een ideale schoonzoon./Foto's Getty

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij sleaze & dirt uit showbizzland.

Raar Kelly

R&B-legende R. Kelly wordt ervan beticht jonge vrouwen tegen hun zin in een sekteachtige groep vast te houden. De bewuste vrouwen zouden in huizen wonen waarvoor de 50-jarige zanger, vooral bekend van I Believe I Can Fly, de huur betaalt en zij zouden zich dan fysiek beschikbaar stellen wanneer hij daarom vraagt. Eerder werd Kelly al beschuldigd van ontucht met minderjarigen. Reactie van Kelly’s woordvoerder en advocaat Linda Mensch: ‘Wij kunnen alleen maar gissen naar de redenen waarom mensen iemand die zo veel liefde geeft aan zijn fans en zo hard werkt zwart willen maken’. Het is maar wat je onder liefde verstaat.

Modelburger Bieber

Justin Bieber wordt met de dag minder rock-‘n-roll. Zijn muziek was dat al nooit – veel te glad – maar de Canadese tienerster wist dat met zijn gedrag aardig te compenseren; de laatste jaren bereikten ons berichten over vechtpartijtjes, straatracen, buren bekogelen met eieren, gezuip enzovoorts. Laatste Biebernieuws op justitieel gebied: hij is in Beverly Hills aangehouden omdat hij achter het stuur van zijn Mercedes-terreinwagen ‘met zijn telefoon bezig was’. Het bericht wordt nog gekker: ‘volgens de politie gaf hij rustig toe dat hij fout zat en accepteerde hij de boete. Na het ontvangen van de prent vervolgde Justin zijn weg’. Nog even en hij helpt een eendenfamilie bij het oversteken.

Fijne roddel

Ten slotte even een – ook wel eens lekker - hartverwarmende roddel. Simon Cowell (je weet wel: dat soms zo wrede jurlylid met die té witte tanden van Britain’s Got Talent) schijnt een bijna twee ton kostende rugoperatie voor het 15-jarige sterretje Julia Carlile te bekostigen. Carlile lijdt aan scoliose, een verkromming van de rug, waarmee ze op den duur niet meer zou mogen dansen. Een dramatisch vooruitzicht voor iemand voor wie zingen en dansen haar leven is. Cowell en Carlile houden hun lippen stijf op elkaar, maar volgens Daily Mail vliegt het meisje een dezer dagen naar Amerika voor een operatie en neemt Cowell alle kosten op zich.

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!