Vuile was

Vuile was: Bieber kan niet van z'n mobiel afblijven

Justin Bieber is tegenwoordig een ideale schoonzoon./Foto's Getty

Foto van 'Metro'

17 JUL 2017

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij sleaze & dirt uit showbizzland.

Raar Kelly

R&B-legende R. Kelly wordt ervan beticht jonge vrouwen tegen hun zin in een sekteachtige groep vast te houden. De bewuste vrouwen zouden in huizen wonen waarvoor de 50-jarige zanger, vooral bekend van I Believe I Can Fly, de huur betaalt en zij zouden zich dan fysiek beschikbaar stellen wanneer hij daarom vraagt. Eerder werd Kelly al beschuldigd van ontucht met minderjarigen. Reactie van Kelly’s woordvoerder en advocaat Linda Mensch: ‘Wij kunnen alleen maar gissen naar de redenen waarom mensen iemand die zo veel liefde geeft aan zijn fans en zo hard werkt zwart willen maken’. Het is maar wat je onder liefde verstaat.

Modelburger Bieber

Justin Bieber wordt met de dag minder rock-‘n-roll. Zijn muziek was dat al nooit – veel te glad – maar de Canadese tienerster wist dat met zijn gedrag aardig te compenseren; de laatste jaren bereikten ons berichten over vechtpartijtjes, straatracen, buren bekogelen met eieren, gezuip enzovoorts. Laatste Biebernieuws op justitieel gebied: hij is in Beverly Hills aangehouden omdat hij achter het stuur van zijn Mercedes-terreinwagen ‘met zijn telefoon bezig was’. Het bericht wordt nog gekker: ‘volgens de politie gaf hij rustig toe dat hij fout zat en accepteerde hij de boete. Na het ontvangen van de prent vervolgde Justin zijn weg’. Nog even en hij helpt een eendenfamilie bij het oversteken.

Fijne roddel

Ten slotte even een – ook wel eens lekker - hartverwarmende roddel. Simon Cowell (je weet wel: dat soms zo wrede jurlylid met die té witte tanden van Britain’s Got Talent) schijnt een bijna twee ton kostende rugoperatie voor het 15-jarige sterretje Julia Carlile te bekostigen. Carlile lijdt aan scoliose, een verkromming van de rug, waarmee ze op den duur niet meer zou mogen dansen. Een dramatisch vooruitzicht voor iemand voor wie zingen en dansen haar leven is. Cowell en Carlile houden hun lippen stijf op elkaar, maar volgens Daily Mail vliegt het meisje een dezer dagen naar Amerika voor een operatie en neemt Cowell alle kosten op zich.

LEES OOK


Views

100+

Vrouw ontdekt dat verloskundige affaire had met man

Afbeelding ter illustratie: Unsplash.

Foto van 'metronieuws'

24 MAA 2018

Het lijkt op een scene uit een slechte soap, maar het werd werkelijkheid voor een Engelse vrouw. Zij kwam er namelijk achter dat haar verloskundige, een bekende uit de Engelse realityserie over bevallingen One Born Every Minute, een affaire had gehad met de vader van haar baby.

,,Ze had mij net geholpen bij mijn bevalling en had mijn baby vast, toen ze vertelde dat ze enkele maanden daarvoor mijn partner had ontmoet. Het blijft me achtervolgen", aldus de vrouw uit Liverpool.

,,Alhoewel de verloskundige maanden de tijd had om de belangenverstrengeling te melden, heeft ze dit nagelaten. Sterker nog: ze zette alles op alles om bij de bevalling aanwezig te kunnen zijn."

Mannenweekend in Benidorm

Voordat de vrouw, die door lokale media de gefingeerde naam Rachel kreeg, ontdekte dat ze zwanger was, ging haar partner op mannenweekend in Benidorm. Daar zou hij de verloskundige, die honderden baby's ter wereld bracht, hebben ontmoet.

Volgens Rachel begon haar partner zich gek te gedragen nadat hij terugkwam van het tripje, zo vertelde zij aan de Liverpool Echo. ,,Hij kwam vaak niet opdagen bij echo's, afspraken en miste de bevalling. Hij probeerde ervoor te zorgen dat de affaire niet aan het licht zou komen."

Dat is tevergeefs gebleken. Inmiddels is de moeder, die beviel van een vierde kindje, niet meer samen met haar partner. De verloskundige is ontslagen, naar de zaak wordt onderzoek gedaan volgens Liverpool Echo.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

LEES OOK


Views

400+

Vrouw (54) nog steeds single

Vrouw (54) nog steeds single

De Britse vrouw heeft nog nooit een relatie of meerdere dates gehad. Foto: Pixabay

Foto van 'Metro'

29 OKT 2017

Een 54-jarige vrouw doet in de Britse krant The Guardian een boekje open over haar single bestaan. De krant geeft de vrouw een podium omdat ze ‘relatiemaagd’ is: ze heeft nog nooit een vriend of meerdere dates met dezelfde man gehad, terwijl ze dat wel graag zou willen.

„Er is een naam voor mensen zoals ik”, zo begint ze haar verhaal. „Ik ben ‘relatiemaagd’ - een accurate beschrijving omdat ik het voor elkaar heb gekregen om 54 jaar oud te worden zonder ooit een relatie te hebben gehad.”

De vrouw, die anoniem wil blijven, beschrijft dat ze nooit mee uit is gevraagd en nooit een valentijnskaart heeft gehad, laat staan een dat ze iemands ‘wederhelft’ is geweest.

Geen maagd

Op seksueel gebied is de vrouw geen maagd. „Ik heb een paar keer seks gehad in mijn twintiger jaren; maar dat is alweer 31 jaar geleden. Als ik toen had geweten dat het zo lang zou duren voordat ik weer op die manier intiem met iemand zou zijn, had ik er toen meer van genoten.”

De vrouw schrijft niet te begrijpen waarom het haar vriendinnen wel lukt aan de man te komen en vraagt zich hardop af wat er ‘mis’ met haar is. „Ik ben gezellig, ik sport, heb veel interesses en kleed me goed volgens vrienden - waarvan de meesten gelukkig zijn getrouwd of in elk geval een keer verliefd zijn geweest.”

Ze zegt dat het moeilijk was om iedereen om zich heen te zien settelen en kinderen te zien krijgen - kinderen die inmiddels de leeftijd hebben dat ze de vrouw schaamteloos vragen waarom ze geen partner heeft. „Die vraag blijf ik mezelf ook stellen: waarom?”

Ongemakkelijk en onzichtbaar

De vrouw denkt dat mannen haar niet benaderen om haar lichaamstaal; ze voelde zich op jonge leeftijd ongemakkelijk en onzichtbaar bij mannen. „Misschien is het daar mis gegaan, die verschrikkelijke ervaringen en teleurstellingen op jonge leeftijd.”

Toch zegt de vrouw dat ze toen ze naar de universiteit ging, ze klaar was om de liefde van haar leven tegen te komen, maar opnieuw gebeurde er niets. „De universiteit was een van de periodes waarin ik mij oprecht heb afgevraagd wat er mis met me was. Iedereen om me heen werd verliefd.”

Vragen van collega’s

Een dergelijke periode brak weer aan toen de vrouw 30 jaar oud was. Ze veranderde vaak van baan en leerde veel nieuwe mensen kennen die geïnteresseerd waren in haar liefdesleven.

„Vaak verzon ik een verhaal, bijvoorbeeld dat ik net uit een lange relatie kwam, maar na een aantal jaren gingen collega’s zich dan toch afvragen waarom ik nog steeds niemand was tegengekomen. Ze dachten dat ik gay was.”

Date na date

Toen de vrouw de leeftijd van 37 jaar bereikte, besloot ze zich in te schrijven bij een datingbureau. Maar ook dat was geen succes. „In dat jaar heb ik veel dates gehad. Er zat één man tussen die ik nog wel een keer had willen zien, maar helaas was dat gevoel niet wederzijds. Vaak dronk ik op die dates veel, tegen de zenuwen”, gaat ze verder.

Na een jaar vol dates, kwam de vrouw op een keerpunt in haar leven. „Ik denk dat ik een leuke vriendin of vrouw was geweest, maar niemand gaf me de kans. Daarom ben ik steeds meer gaan accepteren dat ik alleen blijf. Ook mijn ouders en vrienden hebben daar steeds meer vrede mee.”

‘Niet de enige’

Het feit dat de vrouw met haar verhaal naar buiten treedt, komt naar eigen zeggen niet omdat ze trots is op haar datinglife, maar omdat ze steeds comfortabeler is met het ‘single zijn’.

Daarnaast denkt ze dat ze niet de enige is die ‘van nature single is’. Ze besluit haar verhaal dan ook met het idee een groep op te richten: ‘Singled Out and Proud’

LEES OOK


Views

900+

Gedumpte vrouw laat auto van ex zinken in zwembad
Likeability of 5

Gedumpte vrouw laat auto van ex zinken in zwembad

De auto eindigde op de bodem van het zwembad. Foto: Colourbox

Foto van 'Metro'

14 OKT 2017

De een zet zich makkelijker over een break-up heen dan de ander. Zo had 24-jarige Kristina Kuchma had er duidelijk moeite mee toen haar vriend Guy Gentile (41) een punt achter hun relatie zette. Nadat de bankier het uitmaakte, vond hij zijn peperdure Mercedes S400 namelijk terug op de bodem van zijn zwembad.

Gentile verbrak de relatie volgens The New York Post tijdens een etentje op de Bahama’s. Dit terwijl de succesvolle bankier zijn vriendin, een Russisch model, net een startkapitaal van voor haar eigen bedrijf had beloofd. Kuchma reageerde dan ook furieus op het nieuws van Gentile en noemde hem een leugenaar.

Toen de makelaar de dag nadat hij de relatie verbrak thuis kwam, zag hij tot zijn verbazing dat zijn Mercedes S400 in het zwembad in de achtertuin lag. Hij zou eerst bang zijn geweest dat Kuchma een ongeluk had gehad en nog in de te water geraakte auto zat.

Toen hij merkte dat dit niet zo was, werd hij boos. „Ik heb haar gedumpt, zij heeft mijn auto gedumpt”, zegt hij tegen de krant.

Te veeleisend

De reden van de break-up is volgens Gentile dat zijn vriendin te veeleisend werd. Tijdens het etentje vroeg zij hem om een startkapitaal van 50.000 dollar, omgerekend zo’n 42.000 euro, voor haar bedrijf. Maar Gentile gaf Kuchma onlangs een Gucci-tas, een iPhone en Beats-oordopjes voor haar verjaardag en dit verzoek ging hem te ver.

Daarop besloot hij de relatie van anderhalf jaar te beëindigen. „Ik zei dat ze de verkeerde voor zich had als ze iemand zocht die haar zomaar geld gaf”, zegt Gentile. Daarop zou Kuchma thee in zijn gezicht hebben gegooid. Vervolgens stormde de blonde dame het restaurant uit mét Gentile zijn autosleutels.

‘Wraakactie’

Kuchma zou daarom de enige kunnen zijn die de Mercedes naar de bodem van het zwembad heeft kunnen laten zinken - een wraakactie, volgens Gentile. „Het duurde meer dan vier uur de auto uit het zwembad te krijgen.”, besluit de bankier. Hij heeft aangifte gedaan bij de politie.

LEES OOK


like
user_29fe8b284302ac4c1459f65e65651ed2f28980ca_avatar

Views

500+

Likeability of 6

‘Patty Brard niet fris en fruitig genoeg voor SBS’

Patty Brard./Foto's ANP

Foto van 'Metro'

8 SEP 2017

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

Nare taal

Patty Brard is bij SBS 6 naar verluidt weggejaagd door SBS-televisiedirecteur Karin de Groot. Aanvankelijk hadden Brards hoofdredacteur en Brard zelf besloten dat ze nog twee jaar bij Shownieuws zou blijven, maar nu ziet de beroemde en beruchte diva daar vanaf vanwege ‘naar taalgebruik’ dat de leiding van SBS – lees Karin de Groot – in haar richting zou hebben gebezigd. Iemand – lees De Groot - zou hebben laten vallen dat ze Brard (62) niet ‘fris en fruitig’ genoeg voor de zender vindt.

Het regent cheap tickets

Er zijn mensen die hun voor veertig euro aangeschafte kaarten voor het Anouk-concert vanavond op het strand van Scheveningen nu voor vijf euro aanbieden op Ticketswap. Oorzaak: het gure herfstweer, inclusief hevige regenval en straffe wind – allesbehalve lekkere omstandigheden dus voor een show in de open lucht. Sommige Anouk-fans vinden het belachelijk dat de organisatie het concert van Anouk door laat gaan, zeker omdat beide voorprogramma’s wél zijn gecancelled.

B-presentator

Presentator Carlo Boszhard merkt dat hij niet meer de grote programma’s krijgt en langzaam aan naar de achtergrond verdwijnt. Daarom houdt hij er na afloop van zijn huidige tc-contract, dat loopt tot april 2019, mee op. Dat zegt hij volgende week in The Story Of My Life op RTL 4. ‘Ik vind het mooi zo, ik heb nu al een fantastische carrière gehad’, aldus Boszhard. Maar met je hoofd op de buis komen is verslavend zo blijkt maar weer, want even later krabbelt hij terug. ‘Ik zou het misschien wel leuk vinden om nog iets met Irene (Moors) te gaan doen over twee jaar’.


likelove
user_04d42a53797be55f117a281eb9388a11e4c1dd54_avataruser_78973aff94ed3172d4fdfc7457e85d2d06eb2898_avatar

Views

500+

Foto: ANP Kippa

Roy Donders vindt Peter R. de Vries aandachtsgeil

Foto: ANP Kippa

Foto van 'Metro'

6 SEP 2017

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

Donders boos

Roy Donders is boos dat Peter R. de Vries zijn actie veroordeelt om foto’s van de dieven die kleding uit zijn winkel in Tilburg stalen op Facebook te zetten. De voormalige crimefighter zei dinsdagavond in RTL Boulevard dat het Donders, die voor 400 euro gedupeerd werd, vooral te doen is om aandacht. ‘400 euro… Volgens mij zit hij zich nu helemaal gek te lachen om de publiciteit die hij heeft gekregen’. Reactie van Donders op Facebook: ‘De volgende keer jezelf iets beter informeren, hè, als je iets zegt op tv. Er is er hier maar één aandachtsgeil en dan ben jij’.

Scheidingscontract

Katie Holmes en Jamie Foxx hebben toegegeven dat ze een relatie met elkaar hebben. De Hollywoodsterren zijn naar verluidt al sinds 2013 samen, maar Holmes mocht vanwege een – je leest het goed – scheidingscontract opgesteld door haar ex-man Tom Cruise de eerste vijf jaar niet publiekelijk met iemand anders daten. Holmes (38) en Foxx (49) liepen onlangs hand in hand over het strand van Malibu en werden daarbij gefotografeerd door een paparazzo.

Madonna's post

De Portugese douane gelooft niet dat de vrouw die zich voor Madonna uitgeeft daadwerkelijk Madonna is. De wereldberoemde zangeres verhuisde onlangs naar het Zuid-Europese land omdat haar 11-jarige zoon David een contract tekende bij voetbalclub Benfica, waar hij in de jeugdopleiding is opgenomen. Allemaal leuk en aardig, maar haar post komt maar steeds niet aan omdat het haar niet lukt om de Portugese invoerautoriteit ervan te overtuigen dat ze echt Madonna is.

LEES OOK


Views

300+

Bierquiz slaat aan, wat weet jij van speciaalbier?

Bierquiz slaat aan, wat weet jij van speciaalbier?

In samenwerking met Beer in a Box

19 APR 2018

De Grote Bierquiz van Metro en Beer in a Box is een doorslaand succes.

Duizenden mensen hebben de afgelopen twee weken meegedaan aan de Grote Bierquiz. Omdat de quiz nog tot en met 1 mei te maken is, hebben Beer in a Box en Metro alvast een reeks interessante uitkomsten op een rijtje gezet. Doe uiterlijk 1 mei ook mee, want er zijn mooie prijzen te winnen. Ga naar www.beerinabox.nl/quiz.

Meer brouwerijen dan in 'bierland'

Je moet echt onder een steen geleefd hebben om niet te zien dat speciaalbier een trend is in Nederland. Het aantal nieuwe brouwerijen dat er jaarlijks bijkomt is duizelingwekkend te noemen (ons land heeft inmiddels meer dan vijfhonderd geregistreerde brouwers, dat zijn er meer dan in ‘bierland’ België). Maar waar krijgt speciaalbier nu zijn bijzondere smaak van? En hoe lang brouwen we eigenlijk al bier? Van hele simpele vragen tot supermoeilijke, je test je eigen kennis in een paar minuten op www.beerinabox.nl/quiz.

Bierquiz slaat aan, wat weet jij van speciaalbier?

„Of je nu net komt kijken of al heel veel weet, de Grote Bierquiz is bedoeld om je kennis te testen. Wij willen mensen vooral op een leuke manier meer leren over speciaalbier. Daarom krijgen alle deelnemers na 2 mei een persoonlijke pagina met alle informatie over de vragen die ze goed of fout hadden”, zegt Victor Kuppers, chef quiz bij Beer in a Box, de startup die op basis van jouw smaak de beste speciaalbieren voor je selecteert.

Feiten en getallen

Alles goed. Slechts 16 bierkenners hebben álle antwoorden goed. Dat is veel minder dan 1 procent. Er zijn 31 deelnemers die maar 1 fout hebben, 95 quizmakers hebben er 2 fout. „Dat is echt heel goed”, zegt de chef quiz. De gemiddelde score is 10 punten van de maximale 15.

Onze Belgische vrienden. Voorheen liep België mijlenver voorop in bierland. Maar die tijd is geweest. Van alle zuiderburen zit er geen één in de categorie die alles goed heeft.

Zuid-Holland nadrukkelijk aanwezig. Met 40 procent van de deelnemers heeft de provincie Zuid-Holland het hoogste aantal deelnemers (maar of zij ook het meeste van bier weten…). Noord-Holland komt op plaats 2 (30 procent), Noord-Brabant op plek 3 (24 procent van de quizmakers).

Bierquiz slaat aan, wat weet jij van speciaalbier?

Bierkennis omschrijven

Wat denken we van onszelf? Meer dan de helft van de mensen vulde bij de vraag ‘hoe zou jij je bierkennis omschrijven?’ met ‘best wel wat’. Slechts 2 procent van de deelnemers durfde het aan om ‘ik ben de beste speciaalbierkenner ever’ aan te klikken.

Meest gedronken drank. 95 procent van de deelnemers denkt dat bier na water (inclusief koffie en thee) de meest gedronken drank in Nederland is.

Waar staan de brouwerijen? 63 procent van de mensen die hun bierkennis testen, denkt dat Noord-Brabant de meeste brouwerijen heeft. 40 procent van hen denkt dat Nederland vorig jaar ongeveer 520 brouwerijen had.

Die middeleeuwers toch. 28 procent van de deelnemers denkt dat in de middeleeuwen jaarlijks makkelijk 800 liter bier per persoon naar binnen geklokt werd. En jawel – wat een kenners zijn we toch met z’n allen -  66 procent van hen denkt te weten wat cenosillicafobie is.

Wat valt er te winnen?

Ben jij de beste bierkenner? Dan maak je kans op een verrassingspakket van Beer in a Box ter waarde van 250 euro (geen bier, want dat mag niet!). Onder alle deelnemers wordt een aantal kleinere prijzen verloot, zoals een workshop bierbrouwen, rondleidingen bij spraakmakende brouwerijen en allerhande bierdingen. Snel naar Beerinabox.nl/quiz dus. Ga je nog meedoen? Veel succes en proost!


Views

300+

Kapsel Van Nieuwkerk emotioneert sterrenkapper

De nieuwe Matthijs./ANP

Foto van 'Metro'

5 SEP 2017

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij sleaze & dirt uit showbizzland.

'Shampoo van zijn vrouw'

Het nieuwe kapsel van DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk houdt het land al dagen bezig. Dit keer hebben sterrenkappers Leco van Zadelhoff en Mari van de Ven een duit in het zakje gedaan. ‘Zijn haar is langer en ziet eruit alsof hij zes weken lang op een strand heeft gelegen’, aldus de eerste. Van de Ven is emotioneler: ‘Het was altijd zo’n charmante man, maar met deze blonde lokken is hij er niet beter op geworden. Mogelijk heeft hij tijdens zijn vakantie een blondeershampoo gebruikt of een oplichtende haarverzorgingsvloeistof van zijn vrouw. Erg jammer dit!’

Lil' Kleine./ANP

Nachtelijke expeditie

Lil’ Kleine heeft zich niet heel erg populair gemaakt bij de makers van Expeditie Robinson door niet op te komen dagen bij de perspresentatie, afgelopen maandag. Reden van zijn afwezigheid: de Amsterdamse rapper was te brak na een nachtje feesten. ‘Hij heeft het vannacht heel erg laat gemaakt. Heel erg laat en dus kon hij helaas niet komen’, legde presentatrice Nicolette Kluijver uit. ‘Het is gewoon heel jammer. Hij was de laatste kandidaat die we bekend zouden maken en dan is hij er niet’, aldus haar collega Dennis Weening teleurgesteld.

Idioot

De excentrieke Amerikaanse acteur Shia LaBeouf zit niet in de komende Indiana Jones-film, dat liet de scriptschrijver alvast weten tegenover Entertainment Weekly. LaBeouf speelde in de vorige Indiana Jones, Kingdom of the Crystal Skull, nog de rol van Indiana Jones’ zoon Mutt en volgens insiders is het feit dat LaBeouf die film destijds in de pers ‘erg teleurstellend’ noemde de oorzaak van zijn afwezigheid in de nieuwe film. Wat ongetwijfeld ook meespeelt: hoofdrolspeler Harrison Ford noemde zijn collega destijds ‘een idioot’.

LEES OOK


Views

300+