Vuile was: Bieber kan niet van z'n mobiel afblijven

Justin Bieber is tegenwoordig een ideale schoonzoon./Foto's Getty

Foto van 'Metro'

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij sleaze & dirt uit showbizzland.

Raar Kelly

R&B-legende R. Kelly wordt ervan beticht jonge vrouwen tegen hun zin in een sekteachtige groep vast te houden. De bewuste vrouwen zouden in huizen wonen waarvoor de 50-jarige zanger, vooral bekend van I Believe I Can Fly, de huur betaalt en zij zouden zich dan fysiek beschikbaar stellen wanneer hij daarom vraagt. Eerder werd Kelly al beschuldigd van ontucht met minderjarigen. Reactie van Kelly’s woordvoerder en advocaat Linda Mensch: ‘Wij kunnen alleen maar gissen naar de redenen waarom mensen iemand die zo veel liefde geeft aan zijn fans en zo hard werkt zwart willen maken’. Het is maar wat je onder liefde verstaat.

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Modelburger Bieber

Justin Bieber wordt met de dag minder rock-‘n-roll. Zijn muziek was dat al nooit – veel te glad – maar de Canadese tienerster wist dat met zijn gedrag aardig te compenseren; de laatste jaren bereikten ons berichten over vechtpartijtjes, straatracen, buren bekogelen met eieren, gezuip enzovoorts. Laatste Biebernieuws op justitieel gebied: hij is in Beverly Hills aangehouden omdat hij achter het stuur van zijn Mercedes-terreinwagen ‘met zijn telefoon bezig was’. Het bericht wordt nog gekker: ‘volgens de politie gaf hij rustig toe dat hij fout zat en accepteerde hij de boete. Na het ontvangen van de prent vervolgde Justin zijn weg’. Nog even en hij helpt een eendenfamilie bij het oversteken.

Fijne roddel

Ten slotte even een – ook wel eens lekker - hartverwarmende roddel. Simon Cowell (je weet wel: dat soms zo wrede jurlylid met die té witte tanden van Britain’s Got Talent) schijnt een bijna twee ton kostende rugoperatie voor het 15-jarige sterretje Julia Carlile te bekostigen. Carlile lijdt aan scoliose, een verkromming van de rug, waarmee ze op den duur niet meer zou mogen dansen. Een dramatisch vooruitzicht voor iemand voor wie zingen en dansen haar leven is. Cowell en Carlile houden hun lippen stijf op elkaar, maar volgens Daily Mail vliegt het meisje een dezer dagen naar Amerika voor een operatie en neemt Cowell alle kosten op zich.


Views

100+

Vrouw (54) nog steeds single

Vrouw (54) nog steeds single

De Britse vrouw heeft nog nooit een relatie of meerdere dates gehad. Foto: Pixabay

Foto van 'Metro'

Een 54-jarige vrouw doet in de Britse krant The Guardian een boekje open over haar single bestaan. De krant geeft de vrouw een podium omdat ze ‘relatiemaagd’ is: ze heeft nog nooit een vriend of meerdere dates met dezelfde man gehad, terwijl ze dat wel graag zou willen.

„Er is een naam voor mensen zoals ik”, zo begint ze haar verhaal. „Ik ben ‘relatiemaagd’ - een accurate beschrijving omdat ik het voor elkaar heb gekregen om 54 jaar oud te worden zonder ooit een relatie te hebben gehad.”

De vrouw, die anoniem wil blijven, beschrijft dat ze nooit mee uit is gevraagd en nooit een valentijnskaart heeft gehad, laat staan een dat ze iemands ‘wederhelft’ is geweest.

Geen maagd

Op seksueel gebied is de vrouw geen maagd. „Ik heb een paar keer seks gehad in mijn twintiger jaren; maar dat is alweer 31 jaar geleden. Als ik toen had geweten dat het zo lang zou duren voordat ik weer op die manier intiem met iemand zou zijn, had ik er toen meer van genoten.”

De vrouw schrijft niet te begrijpen waarom het haar vriendinnen wel lukt aan de man te komen en vraagt zich hardop af wat er ‘mis’ met haar is. „Ik ben gezellig, ik sport, heb veel interesses en kleed me goed volgens vrienden - waarvan de meesten gelukkig zijn getrouwd of in elk geval een keer verliefd zijn geweest.”

Ze zegt dat het moeilijk was om iedereen om zich heen te zien settelen en kinderen te zien krijgen - kinderen die inmiddels de leeftijd hebben dat ze de vrouw schaamteloos vragen waarom ze geen partner heeft. „Die vraag blijf ik mezelf ook stellen: waarom?”

Ongemakkelijk en onzichtbaar

De vrouw denkt dat mannen haar niet benaderen om haar lichaamstaal; ze voelde zich op jonge leeftijd ongemakkelijk en onzichtbaar bij mannen. „Misschien is het daar mis gegaan, die verschrikkelijke ervaringen en teleurstellingen op jonge leeftijd.”

Toch zegt de vrouw dat ze toen ze naar de universiteit ging, ze klaar was om de liefde van haar leven tegen te komen, maar opnieuw gebeurde er niets. „De universiteit was een van de periodes waarin ik mij oprecht heb afgevraagd wat er mis met me was. Iedereen om me heen werd verliefd.”

Vragen van collega’s

Een dergelijke periode brak weer aan toen de vrouw 30 jaar oud was. Ze veranderde vaak van baan en leerde veel nieuwe mensen kennen die geïnteresseerd waren in haar liefdesleven.

„Vaak verzon ik een verhaal, bijvoorbeeld dat ik net uit een lange relatie kwam, maar na een aantal jaren gingen collega’s zich dan toch afvragen waarom ik nog steeds niemand was tegengekomen. Ze dachten dat ik gay was.”

Date na date

Toen de vrouw de leeftijd van 37 jaar bereikte, besloot ze zich in te schrijven bij een datingbureau. Maar ook dat was geen succes. „In dat jaar heb ik veel dates gehad. Er zat één man tussen die ik nog wel een keer had willen zien, maar helaas was dat gevoel niet wederzijds. Vaak dronk ik op die dates veel, tegen de zenuwen”, gaat ze verder.

Na een jaar vol dates, kwam de vrouw op een keerpunt in haar leven. „Ik denk dat ik een leuke vriendin of vrouw was geweest, maar niemand gaf me de kans. Daarom ben ik steeds meer gaan accepteren dat ik alleen blijf. Ook mijn ouders en vrienden hebben daar steeds meer vrede mee.”

‘Niet de enige’

Het feit dat de vrouw met haar verhaal naar buiten treedt, komt naar eigen zeggen niet omdat ze trots is op haar datinglife, maar omdat ze steeds comfortabeler is met het ‘single zijn’.

Daarnaast denkt ze dat ze niet de enige is die ‘van nature single is’. Ze besluit haar verhaal dan ook met het idee een groep op te richten: ‘Singled Out and Proud’


Views

900+

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'
Likeability of 5

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

De feestgangers van 'Qhotel in de sneeuw'. / Foto's: Heidi Rijsdijk

Foto van 'Lisa Vermeij'

(In samenwerking met Qmusic)

Oostenrijkse bergen, sneeuw maar ook veel zon, après-ski, schnitzels, glühwein en liveoptredens van OG3NE, Jax Jones en Gavin James. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Het Oostenrijkse Zell Am See was de afgelopen dagen het decor voor het Q-hotel in de sneeuw. Radiostation Qmusic organiseerde het festijn tot en met dinsdag voor de dertiende keer. Zelfs als je nog nooit op de latten hebt gestaan, was er genoeg te doen. Zangtrio OG3NE, singer-songwriter Gavin James en dj Jax Jones waren ingevlogen om er voor de live aanwezige luisteraars, Qmusic-dj’s en zakenrelaties van het station een muzikaal festijn van te maken. Dj Jax Jones kwam zelfs eerder van zijn huwelijksreis terug om bij het sneeuwtripje aanwezig te zijn.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

Après-ski: 'Het is vanaf de eerste minuut al een en al gezelligheid.'

Keileuke reis gewonnen

Luisteraars konden in de maand december een winterse reis winnen door een bijzonder kerstverhaal in te sturen. Lieke (25) uit Nijmegen was een van de gelukkigen. „Vorig jaar lag er op kerstavond een rat in mijn bed, doodeng! Maar wel een goed verhaal. En ik heb er nu wel een keileuke reis mee gewonnen. Het is vanaf de eerste minuut al een en al gezelligheid.” Voor luisteraars Alenka (39) en Ilona (40) was het helemaal een bijzondere trip. Ilona heeft afgelopen jaar voor het eerst kerst gevierd. Eerder kon dat nooit, omdat ze altijd Jehovagetuige was. ,,Er gaat een hele nieuwe wereld voor ons open, omdat we altijd heel streng hebben geleefd.”

Natuurtalentjes op de latten

Naast alle optredens en gezellige activiteiten zoals rodelen, een winterbarbecue en hilarische lunchquizzen, wordt er nog echt wel wat geskied. Een team van Nederlandse leraren stond elke ochtend weer te springen om Metro en alle Q-hotelgangers van de blauwe, rode of zelfs zwarte piste te begeleiden. Dennis (34) draait al heel wat jaren mee en kijkt er elk jaar weer naar uit om de Qmusic-dj’s en luisteraars les te geven. Soms zitten er echte natuurtalenten tussen. Zoals YouTuber Nanne Meijer die nog nooit eerder op ski’s had gestaan, maar na twee uurtjes als een volleerd wintersporter van de berg zoefde. Ondergetekende had er iets meer moeite mee en hield er na een stukje snowboarden op de rode piste welgeteld zestien blauwe plekken aan over. Mooi souvenir, zullen we maar zeggen.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

De zusjes OG3NE genoten met volle teugen.

Teterreteterre

s’ Avonds werd het Q-hotel omgetoverd tot een concertzaal, waar de dj’s van Q-music het publiek op heerlijke foute après-skinummertjes trakteerden. ,,Er is zo veel gezelligheid, je vergeet dan eigenlijk dat je staat te hossen op muziek die je normaal nooit luistert. En ook al sta je in zo’n warme hut te zweten in je dikke coltrui, dat maakt op dat moment allemaal niets uit. Ik vind het enig!”, aldus YouTuber Nienke Plas. En net op het moment dat je dacht ‘ik kan geen ‘teterreteterre’ meer horen’, kwam er een artiest met een spetterend optreden. De meiden van OG3NE zorgden ondanks de warme skikleding door hun prachtige performance meerdere keren voor kippenvelmomentjes. De zusjes vermaakte zich de rest van de avond trouwens prima en dansten vrolijk mee op après-skihits als Schatje Mag Ik Je Foto en Vrouwke.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

Skiën en snowboarden maakt dorstig.

Jägerbombs en water

De dansvloer is de plek waar artiesten samen staan te dansen met de luisteraars, waar Jägerbombs worden afgewisseld met water (er moet ook nog een beetje gewerkt worden). En de plek waar ‘je dansjes doet die je eigenlijk niet op je werk zou moeten doen’, aldus een luisteraar.

Het zijn Qmusic-feestdagen waar je muzikale hoogtepunten beleeft, nieuwe vrienden maakt en waar je nog jaren op kunt teren. Wanneer mogen we weer?

Binnenkort zie je op deze site een video van de reis.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

DJ Joep Roelofsen met Marieke Elsinga, die verslag deed voor RTL Boulevard.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


likelovedislike
user_7773621565689246c2f6d156935675e7e4bf47d1_avataruser_897b6947eed5a5c9f795673f14eb1c721f9b8737_avataruser_8cc99793708d42dfc8e8251235ad93e8def9c702_avatar

Views

300+

Gedumpte vrouw laat auto van ex zinken in zwembad
Likeability of 5

Gedumpte vrouw laat auto van ex zinken in zwembad

De auto eindigde op de bodem van het zwembad. Foto: Colourbox

Foto van 'Metro'

De een zet zich makkelijker over een break-up heen dan de ander. Zo had 24-jarige Kristina Kuchma had er duidelijk moeite mee toen haar vriend Guy Gentile (41) een punt achter hun relatie zette. Nadat de bankier het uitmaakte, vond hij zijn peperdure Mercedes S400 namelijk terug op de bodem van zijn zwembad.

Gentile verbrak de relatie volgens The New York Post tijdens een etentje op de Bahama’s. Dit terwijl de succesvolle bankier zijn vriendin, een Russisch model, net een startkapitaal van voor haar eigen bedrijf had beloofd. Kuchma reageerde dan ook furieus op het nieuws van Gentile en noemde hem een leugenaar.

Toen de makelaar de dag nadat hij de relatie verbrak thuis kwam, zag hij tot zijn verbazing dat zijn Mercedes S400 in het zwembad in de achtertuin lag. Hij zou eerst bang zijn geweest dat Kuchma een ongeluk had gehad en nog in de te water geraakte auto zat.

Toen hij merkte dat dit niet zo was, werd hij boos. „Ik heb haar gedumpt, zij heeft mijn auto gedumpt”, zegt hij tegen de krant.

Te veeleisend

De reden van de break-up is volgens Gentile dat zijn vriendin te veeleisend werd. Tijdens het etentje vroeg zij hem om een startkapitaal van 50.000 dollar, omgerekend zo’n 42.000 euro, voor haar bedrijf. Maar Gentile gaf Kuchma onlangs een Gucci-tas, een iPhone en Beats-oordopjes voor haar verjaardag en dit verzoek ging hem te ver.

Daarop besloot hij de relatie van anderhalf jaar te beëindigen. „Ik zei dat ze de verkeerde voor zich had als ze iemand zocht die haar zomaar geld gaf”, zegt Gentile. Daarop zou Kuchma thee in zijn gezicht hebben gegooid. Vervolgens stormde de blonde dame het restaurant uit mét Gentile zijn autosleutels.

‘Wraakactie’

Kuchma zou daarom de enige kunnen zijn die de Mercedes naar de bodem van het zwembad heeft kunnen laten zinken - een wraakactie, volgens Gentile. „Het duurde meer dan vier uur de auto uit het zwembad te krijgen.”, besluit de bankier. Hij heeft aangifte gedaan bij de politie.


like
user_29fe8b284302ac4c1459f65e65651ed2f28980ca_avatar

Views

500+

Likeability of 6

Verdienen met het lezen van Metro-artikelen!

Foto van 'Metro'

In samenwerking met: Pabbl

Artikelen lezen op onze telefoons, dat doen we maar al te graag. De Pabbl-app plaatst, gebaseerd op jouw verkeuren, artikelen op je vergrendelscherm, en beloont je ervoor!

Eind vorig jaar bereikte Pabbl de mijlpaal van 75.000 installs. 75.000 gebruikers die kunnen verdienen aan het ontvangen van relevante advertenties op hun vergrendelscherm. Sinds kort is er ook een feature uitgerold waarmee je in plaats van advertenties, vooral artikelen ontvangt en hier ook gewoon mee kan verdienen!

Artikelen en verdienen – hoe werkt dat?
Je ontvangt een mix van content op je vergrendelscherm, het scherm waar je ongemerkt 150 keer per dag langs swiped. Nu ontvang je op dat scherm feilloos artikelen, gesponsorde wallpapers en normale wallpapers. Elke keer dat je je telefoon ontgrendelt je punten. Deze punten kun je inruilen voor leuke cadeaus in de Pabbl shop. Sinds deze feature kortgeleden is uitgerold, sluiten steeds meer nieuwssites aan voor nog betere toegespitste content, waaronder ook content van Metro dus.

Gebruikers waren sceptisch
Natuurlijk ben je sceptisch over een app waar je door het simpelweg gebruiken van je telefoon, makkelijk kunt verdienen. Maar bezoek de pagina van Pabbl in de Playstore en je ziet dat de app 50.000-100.000 installs en 4,6 sterren uit meer dan 10.000+ reviews heeft; blijkbaar doet Pabbl echt wel wat goed. Pabbl is een vergrendelscherm app, die elke keer als je je telefoon aandoet, mooie en relevante content zoals artikelen en wallpapers toont. Omdat een boel van deze content ‘gesponsord’ is, geeft Pabbl punten in ruil voor bijna elke keer dat je je telefoon ontgrendelt. Alleen bij artikelen en gesponsorde content ontvang je punten en er zitten limieten op zodat er geen bots aan worden gehangen die het scherm 24/7 wegswipen.

Installeren die hap
Het ziet er dus allemaal legit uit, installeren dan maar. Je belandt op de landingspagina en vult wat basisgegevens in en je interesses. Hierdoor wordt de content die je krijgt afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Het vergrendelscherm verschijnt, die je ontgrendelt met een soepele swipe. Vervolgens word je geleid naar de Pabbl-app waarin wordt uitgelegd wat je met je punten kan doen. Het aanbod is vrij divers: Een boel kortingen (soms tot wel 100%!!) op eten & drinken, kleding, elektronica en nog veel meer!

Lege voorraden
Kijkend naar de reviews blijkt dat je niet alles kan aanschaffen wanneer je dat wilt. De voorraden zijn vaak op. Dat komt doordat de app erg hard groeit en mensen sneller punten bij elkaar sparen dan dat ze aan producten kunnen weggeven. Het verkopen van advertenties blijkt lastiger voor Pabbl dan verwacht waardoor het lastig is om producten te financieren en komt het af en toe zelfs uit eigen zak. Maar dat kan niet voor altijd doorgaan natuurlijk. Pabbl moet nog minimaal 2x zo hard groeien willen ze de grote vraag en gespaarde punten kunnen bijbenen met nieuw aanbod.

Feiten over Pabbl:

- Pabbl is te installeren in de Playstore

- De app is Android exclusive.


like
user_5a58c6cc654b4931505d8ae3dd819f4ca6fb90ce_avataruser_384fadd091eec9bdd937419d5996ce3c53ee436a_avatar

Views

52

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
Likeability of 6

‘Patty Brard niet fris en fruitig genoeg voor SBS’

Patty Brard./Foto's ANP

Foto van 'Metro'

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

Nare taal

Patty Brard is bij SBS 6 naar verluidt weggejaagd door SBS-televisiedirecteur Karin de Groot. Aanvankelijk hadden Brards hoofdredacteur en Brard zelf besloten dat ze nog twee jaar bij Shownieuws zou blijven, maar nu ziet de beroemde en beruchte diva daar vanaf vanwege ‘naar taalgebruik’ dat de leiding van SBS – lees Karin de Groot – in haar richting zou hebben gebezigd. Iemand – lees De Groot - zou hebben laten vallen dat ze Brard (62) niet ‘fris en fruitig’ genoeg voor de zender vindt.

Het regent cheap tickets

Er zijn mensen die hun voor veertig euro aangeschafte kaarten voor het Anouk-concert vanavond op het strand van Scheveningen nu voor vijf euro aanbieden op Ticketswap. Oorzaak: het gure herfstweer, inclusief hevige regenval en straffe wind – allesbehalve lekkere omstandigheden dus voor een show in de open lucht. Sommige Anouk-fans vinden het belachelijk dat de organisatie het concert van Anouk door laat gaan, zeker omdat beide voorprogramma’s wél zijn gecancelled.

B-presentator

Presentator Carlo Boszhard merkt dat hij niet meer de grote programma’s krijgt en langzaam aan naar de achtergrond verdwijnt. Daarom houdt hij er na afloop van zijn huidige tc-contract, dat loopt tot april 2019, mee op. Dat zegt hij volgende week in The Story Of My Life op RTL 4. ‘Ik vind het mooi zo, ik heb nu al een fantastische carrière gehad’, aldus Boszhard. Maar met je hoofd op de buis komen is verslavend zo blijkt maar weer, want even later krabbelt hij terug. ‘Ik zou het misschien wel leuk vinden om nog iets met Irene (Moors) te gaan doen over twee jaar’.


likelove
user_04d42a53797be55f117a281eb9388a11e4c1dd54_avataruser_78973aff94ed3172d4fdfc7457e85d2d06eb2898_avatar

Views

500+

Foto: ANP Kippa

Roy Donders vindt Peter R. de Vries aandachtsgeil

Foto: ANP Kippa

Foto van 'Metro'

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

Donders boos

Roy Donders is boos dat Peter R. de Vries zijn actie veroordeelt om foto’s van de dieven die kleding uit zijn winkel in Tilburg stalen op Facebook te zetten. De voormalige crimefighter zei dinsdagavond in RTL Boulevard dat het Donders, die voor 400 euro gedupeerd werd, vooral te doen is om aandacht. ‘400 euro… Volgens mij zit hij zich nu helemaal gek te lachen om de publiciteit die hij heeft gekregen’. Reactie van Donders op Facebook: ‘De volgende keer jezelf iets beter informeren, hè, als je iets zegt op tv. Er is er hier maar één aandachtsgeil en dan ben jij’.

Scheidingscontract

Katie Holmes en Jamie Foxx hebben toegegeven dat ze een relatie met elkaar hebben. De Hollywoodsterren zijn naar verluidt al sinds 2013 samen, maar Holmes mocht vanwege een – je leest het goed – scheidingscontract opgesteld door haar ex-man Tom Cruise de eerste vijf jaar niet publiekelijk met iemand anders daten. Holmes (38) en Foxx (49) liepen onlangs hand in hand over het strand van Malibu en werden daarbij gefotografeerd door een paparazzo.

Madonna's post

De Portugese douane gelooft niet dat de vrouw die zich voor Madonna uitgeeft daadwerkelijk Madonna is. De wereldberoemde zangeres verhuisde onlangs naar het Zuid-Europese land omdat haar 11-jarige zoon David een contract tekende bij voetbalclub Benfica, waar hij in de jeugdopleiding is opgenomen. Allemaal leuk en aardig, maar haar post komt maar steeds niet aan omdat het haar niet lukt om de Portugese invoerautoriteit ervan te overtuigen dat ze echt Madonna is.


Views

300+

Kapsel Van Nieuwkerk emotioneert sterrenkapper

De nieuwe Matthijs./ANP

Foto van 'Metro'

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij sleaze & dirt uit showbizzland.

'Shampoo van zijn vrouw'

Het nieuwe kapsel van DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk houdt het land al dagen bezig. Dit keer hebben sterrenkappers Leco van Zadelhoff en Mari van de Ven een duit in het zakje gedaan. ‘Zijn haar is langer en ziet eruit alsof hij zes weken lang op een strand heeft gelegen’, aldus de eerste. Van de Ven is emotioneler: ‘Het was altijd zo’n charmante man, maar met deze blonde lokken is hij er niet beter op geworden. Mogelijk heeft hij tijdens zijn vakantie een blondeershampoo gebruikt of een oplichtende haarverzorgingsvloeistof van zijn vrouw. Erg jammer dit!’

Lil' Kleine./ANP

Nachtelijke expeditie

Lil’ Kleine heeft zich niet heel erg populair gemaakt bij de makers van Expeditie Robinson door niet op te komen dagen bij de perspresentatie, afgelopen maandag. Reden van zijn afwezigheid: de Amsterdamse rapper was te brak na een nachtje feesten. ‘Hij heeft het vannacht heel erg laat gemaakt. Heel erg laat en dus kon hij helaas niet komen’, legde presentatrice Nicolette Kluijver uit. ‘Het is gewoon heel jammer. Hij was de laatste kandidaat die we bekend zouden maken en dan is hij er niet’, aldus haar collega Dennis Weening teleurgesteld.

Idioot

De excentrieke Amerikaanse acteur Shia LaBeouf zit niet in de komende Indiana Jones-film, dat liet de scriptschrijver alvast weten tegenover Entertainment Weekly. LaBeouf speelde in de vorige Indiana Jones, Kingdom of the Crystal Skull, nog de rol van Indiana Jones’ zoon Mutt en volgens insiders is het feit dat LaBeouf die film destijds in de pers ‘erg teleurstellend’ noemde de oorzaak van zijn afwezigheid in de nieuwe film. Wat ongetwijfeld ook meespeelt: hoofdrolspeler Harrison Ford noemde zijn collega destijds ‘een idioot’.


Views

300+