Vuile was

Vuile was: Bieber kan niet van z'n mobiel afblijven

Justin Bieber is tegenwoordig een ideale schoonzoon./Foto's Getty

Foto van 'Metro'

17 JUL 2017

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij sleaze & dirt uit showbizzland.

Raar Kelly

R&B-legende R. Kelly wordt ervan beticht jonge vrouwen tegen hun zin in een sekteachtige groep vast te houden. De bewuste vrouwen zouden in huizen wonen waarvoor de 50-jarige zanger, vooral bekend van I Believe I Can Fly, de huur betaalt en zij zouden zich dan fysiek beschikbaar stellen wanneer hij daarom vraagt. Eerder werd Kelly al beschuldigd van ontucht met minderjarigen. Reactie van Kelly’s woordvoerder en advocaat Linda Mensch: ‘Wij kunnen alleen maar gissen naar de redenen waarom mensen iemand die zo veel liefde geeft aan zijn fans en zo hard werkt zwart willen maken’. Het is maar wat je onder liefde verstaat.

Modelburger Bieber

Justin Bieber wordt met de dag minder rock-‘n-roll. Zijn muziek was dat al nooit – veel te glad – maar de Canadese tienerster wist dat met zijn gedrag aardig te compenseren; de laatste jaren bereikten ons berichten over vechtpartijtjes, straatracen, buren bekogelen met eieren, gezuip enzovoorts. Laatste Biebernieuws op justitieel gebied: hij is in Beverly Hills aangehouden omdat hij achter het stuur van zijn Mercedes-terreinwagen ‘met zijn telefoon bezig was’. Het bericht wordt nog gekker: ‘volgens de politie gaf hij rustig toe dat hij fout zat en accepteerde hij de boete. Na het ontvangen van de prent vervolgde Justin zijn weg’. Nog even en hij helpt een eendenfamilie bij het oversteken.

Fijne roddel

Ten slotte even een – ook wel eens lekker - hartverwarmende roddel. Simon Cowell (je weet wel: dat soms zo wrede jurlylid met die té witte tanden van Britain’s Got Talent) schijnt een bijna twee ton kostende rugoperatie voor het 15-jarige sterretje Julia Carlile te bekostigen. Carlile lijdt aan scoliose, een verkromming van de rug, waarmee ze op den duur niet meer zou mogen dansen. Een dramatisch vooruitzicht voor iemand voor wie zingen en dansen haar leven is. Cowell en Carlile houden hun lippen stijf op elkaar, maar volgens Daily Mail vliegt het meisje een dezer dagen naar Amerika voor een operatie en neemt Cowell alle kosten op zich.

BEKIJK OOK


Views

100+

Vrouw ontdekt dat verloskundige affaire had met man

Afbeelding ter illustratie: Unsplash.

Foto van 'metronieuws'

24 MRT 2018

Het lijkt op een scene uit een slechte soap, maar het werd werkelijkheid voor een Engelse vrouw. Zij kwam er namelijk achter dat haar verloskundige, een bekende uit de Engelse realityserie over bevallingen One Born Every Minute, een affaire had gehad met de vader van haar baby.

,,Ze had mij net geholpen bij mijn bevalling en had mijn baby vast, toen ze vertelde dat ze enkele maanden daarvoor mijn partner had ontmoet. Het blijft me achtervolgen", aldus de vrouw uit Liverpool.

,,Alhoewel de verloskundige maanden de tijd had om de belangenverstrengeling te melden, heeft ze dit nagelaten. Sterker nog: ze zette alles op alles om bij de bevalling aanwezig te kunnen zijn."


Views

500+

Vrouw (54) nog steeds single

Vrouw (54) nog steeds single

De Britse vrouw heeft nog nooit een relatie of meerdere dates gehad. Foto: Pixabay

Foto van 'Metro'

29 OKT 2017

Een 54-jarige vrouw doet in de Britse krant The Guardian een boekje open over haar single bestaan. De krant geeft de vrouw een podium omdat ze ‘relatiemaagd’ is: ze heeft nog nooit een vriend of meerdere dates met dezelfde man gehad, terwijl ze dat wel graag zou willen.

„Er is een naam voor mensen zoals ik”, zo begint ze haar verhaal. „Ik ben ‘relatiemaagd’ - een accurate beschrijving omdat ik het voor elkaar heb gekregen om 54 jaar oud te worden zonder ooit een relatie te hebben gehad.”

BEKIJK OOK


Views

1k+

Uitdaging: ruilde Metro 49 items op Pinkpop?video icon
00:00

In samenwerking met ASUS

2 UUR

Uitdaging: ruilde Metro 49 items op Pinkpop?

Ga met een item naar Pinkpop en ruil deze – wegens 49 festivaledities – liefst 49 keer! Metro’s verslaggever Nathan de Vries ging deze uitdaging zaterdag in het zonovergoten Landgraaf aan.

Metro en ASUS, dat onder meer laptops en smartphones produceert, riepen lezers op een uitdaging voor Nathah op Pinkpop te verzinnen. Dit om Nathan met de nieuwste ZenFone 5 het festivalterrein op te sturen.

Selfiewedstrijd

Behalve 49 items ruilen moest hij ook nog eens 49 festivalselfies scoren. Dit als aftrap van een festivalselfie-wedstrijd, ook van ASUS en Metro. Wie deze zomer een selfie op een festival schiet, maakt kans om de ZenFone 5 die Nathan in zijn handen heeft te winnen. Wil je meedoen? Post je foto dan op social media, sowieso op Instagram, met de hashtags #festivalselfie en #ZenFone.

Lukt het Nathan?

Lukt het Nathan om 49 items te ruilen op één dag Pinkpop? Dat zie je in de video. Dat hij de ene selfie na de andere met de ZenFone 5 maakt, zoveel is in elk geval wel duidelijk. De smartphone die net uit is, heeft overigens twee unieke eigenschappen die Nathan op het festival goed van pas kwamen. De ZenFone 5 gaat slim met zijn accu om en heeft daarom een lange batterylife. Bovendien heeft hij niet één maar twee verschillende camera’s, die voor jou denken en het mooi fotograferen heel eenvoudig maken.


Views

100+

Gedumpte vrouw laat auto van ex zinken in zwembad
Likeability of 5

Gedumpte vrouw laat auto van ex zinken in zwembad

De auto eindigde op de bodem van het zwembad. Foto: Colourbox

Foto van 'Metro'

14 OKT 2017

De een zet zich makkelijker over een break-up heen dan de ander. Zo had 24-jarige Kristina Kuchma had er duidelijk moeite mee toen haar vriend Guy Gentile (41) een punt achter hun relatie zette. Nadat de bankier het uitmaakte, vond hij zijn peperdure Mercedes S400 namelijk terug op de bodem van zijn zwembad.

Gentile verbrak de relatie volgens The New York Post tijdens een etentje op de Bahama’s. Dit terwijl de succesvolle bankier zijn vriendin, een Russisch model, net een startkapitaal van voor haar eigen bedrijf had beloofd. Kuchma reageerde dan ook furieus op het nieuws van Gentile en noemde hem een leugenaar.

BEKIJK OOK


  like
  user_29fe8b284302ac4c1459f65e65651ed2f28980ca_avatar

  Views

  600+

  De elektronicazaak als dagelijks uitje
  Likeability of 6

  De elektronicazaak als dagelijks uitje

  Jack Reijffers.

  In samenwerking met BCC

  GISTEREN

  Nederlanders komen gemiddeld 1,2 keer per jaar in een elektronicawinkel, zo wijst onderzoek uit. Maar er zijn bijzondere uitzonderingen. Sommige mensen komen er zelfs vaker dan in de supermarkt.

  Met de opkomst van het online shoppen wordt het weleens vergeten, maar fysieke winkels hebben nog wel degelijk een belangrijke functie in onze maatschappij. Ze vormen ontmoetingsplekken waar klanten terechtkunnen voor service, maar ook voor een gezellig praatje. Het filiaal van BCC in het Limburgse Beek is zo’n winkel die meer is dan een plek voor aan- en verkopen.

  Functie in de buurt


  like
  user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avataruser_bf470001daf785496b4aeccda54e415471fe8219_avatar

  Views

  1k+

  Likeability of 6

  ‘Patty Brard niet fris en fruitig genoeg voor SBS’

  Patty Brard./Foto's ANP

  Foto van 'Metro'

  8 SEP 2017

  Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

  Nare taal

  Patty Brard is bij SBS 6 naar verluidt weggejaagd door SBS-televisiedirecteur Karin de Groot. Aanvankelijk hadden Brards hoofdredacteur en Brard zelf besloten dat ze nog twee jaar bij Shownieuws zou blijven, maar nu ziet de beroemde en beruchte diva daar vanaf vanwege ‘naar taalgebruik’ dat de leiding van SBS – lees Karin de Groot – in haar richting zou hebben gebezigd. Iemand – lees De Groot - zou hebben laten vallen dat ze Brard (62) niet ‘fris en fruitig’ genoeg voor de zender vindt.


  likelove
  user_04d42a53797be55f117a281eb9388a11e4c1dd54_avataruser_78973aff94ed3172d4fdfc7457e85d2d06eb2898_avatar

  Views

  600+

  Foto: ANP Kippa

  Roy Donders vindt Peter R. de Vries aandachtsgeil

  Foto: ANP Kippa

  Foto van 'Metro'

  6 SEP 2017

  Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

  Donders boos

  Roy Donders is boos dat Peter R. de Vries zijn actie veroordeelt om foto’s van de dieven die kleding uit zijn winkel in Tilburg stalen op Facebook te zetten. De voormalige crimefighter zei dinsdagavond in RTL Boulevard dat het Donders, die voor 400 euro gedupeerd werd, vooral te doen is om aandacht. ‘400 euro… Volgens mij zit hij zich nu helemaal gek te lachen om de publiciteit die hij heeft gekregen’. Reactie van Donders op Facebook: ‘De volgende keer jezelf iets beter informeren, hè, als je iets zegt op tv. Er is er hier maar één aandachtsgeil en dan ben jij’.


  Views

  400+

  Lege bak gespot en mis jij Metro? App het ons!

  Balen! Geen Metro om mee te pakken. Even appen. ©ANP

  Foto van 'metronieuws'

  GISTEREN

  De bakken op de stations worden iedere werkdag in alle vroegte gevuld met de leukste krant van Nederland. Hier gaat een gigantische logistieke operatie achter schuil die uniek is in Nederland. Elk station krijgt een bepaalde hoeveel kranten. Maar hoe bepaal je eigenlijk op welk station hoeveel Metro’s komen? Dat is soms best lastig in te schatten. Op sommige stations gaat het wel heel erg hard. Dan is het nog maar half acht en dan zijn de bakken leeg. Niet leuk.

  Omdat miljoenen paar ogen meer zien dan wij, vraagt Metro om jouw hulp. Samen zorgen we ervoor iedereen een dé krant voor onderweg kan meepakken. Baal jij ervan dat er op jouw station ’s ochtends geen Metro beschikbaar is? Laat het ons weten! Hoe? Door een appje te sturen met de foto van de groene bak en de naam van het station naar 06-83521671.

  Met jouw hulp gaan we de krant nog beter verdelen over de stations. Zo zal niemand meer ongewenst zonder Metro zitten in de ochtendspits.


  Views

  400+

  Kapsel Van Nieuwkerk emotioneert sterrenkapper

  De nieuwe Matthijs./ANP

  Foto van 'Metro'

  5 SEP 2017

  Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij sleaze & dirt uit showbizzland.

  'Shampoo van zijn vrouw'

  Het nieuwe kapsel van DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk houdt het land al dagen bezig. Dit keer hebben sterrenkappers Leco van Zadelhoff en Mari van de Ven een duit in het zakje gedaan. ‘Zijn haar is langer en ziet eruit alsof hij zes weken lang op een strand heeft gelegen’, aldus de eerste. Van de Ven is emotioneler: ‘Het was altijd zo’n charmante man, maar met deze blonde lokken is hij er niet beter op geworden. Mogelijk heeft hij tijdens zijn vakantie een blondeershampoo gebruikt of een oplichtende haarverzorgingsvloeistof van zijn vrouw. Erg jammer dit!’


  Views

  400+

  Roy Donders zet foto's winkeldieven op Facebook

  Roy Donders met zijn zus Rian./ANP

  Foto van 'Metro'

  4 SEP 2017

  Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij sleaze & dirt uit showbizzland.

  Roy is donders

  Reality tv-ster Roy Donders is bestolen en heeft foto’s van de vermeende dieven op zijn Facebookpagina gezet. De flamboyante Tilburgse middenstander verhuisde onlangs van een buitenwijk naar het centrum van de Brabantse stad omdat er heel vaak in zijn winkel werd ingebroken. Maar criminelen weten zijn winkel ook in het centrum te vinden. Donders is woedend: ‘Zo, en hier zijn ze dan’, schrijft hij bij de foto’s. ‘Het hele dievengezin bij elkaar. Graag zo veel mogelijk delen. Geloof me, ze zijn nog niet van me af’.


  Views

  400+

  Edwin Evers vindt salto in gracht van Beau verdacht

  RTL Summer Night-presentator Beau van Erven Dorens./ANP

  Foto van 'Metro'

  25 AUG 2017

  Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

  Achterwaartse salto

  Edwin Evers gelooft niet dat RTL Summer Night-presentator Beau van Erven Dorens spontane televisie maakte toen hij woensdag met een achterwaartse salto een Amsterdamse gracht insprong. ‘Ik denk dat het gescript is’, aldus Evers in zijn programma Evers Staat Op. ‘Hij sprong vanaf de kade de gracht in met een achterwaartse salto. Dan moet je wel zeker weten dat het daar diep genoeg is natuurlijk’. Beau’s sprong was het gevolg van de Wednesday Challenge die hij aannam van sidekick Marieke Elsinga.


  Views

  500+

  Vuile was: Spijkerman vindt Derksen een seksist

  Foto van 'Metro'

  22 AUG 2017

  Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

  ‘Derksen is een seksist’

  Jack Spijkerman vindt Johan Derksen een seksist. Dat zei de voormalig presentator van Spijkers met Koppen op Radio 10 in reactie op de kritiek van Derksen dat Spijkerman geen voetbalwedstrijden zou moeten analyseren op Veronica. ‘Meneer Derksen kan het niet hebben dat andere mensen ook een mening over voetbal hebben’, aldus Spijkerman. ‘Hij mag wel zijn mening geven over muziek en ook over seks’. Spijkerman voegt nog toe: ‘Hij is een seksist. Ik hoorde hem praten over ‘vrouwtje’ Elsemieke Havenga. Een vrouwtje’.


  Views

  400+

  Vuile Was: Georgina maakt schoon bij Dr. Tinus

  Foto: ANP

  Foto van 'Metro'

  21 AUG 2017

  Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

  Matt Leblanc als 'cool dad'?

  ‘How you doin’, Claire Dunphy? Het had zomaar een zin uit de mond van Modern Family's Phil Dunphy kunnen zijn. Als hij door Matt LeBlanc werd gespeeld dan. Niet zo'n vergezocht scenario als je nu wellicht denkt, want het scheelde niet veel of de Friends-acteur was er met de rol vandoor gegaan. In een interview met USA Today verklapt hij dat hij voor die rol werd gevraagd, maar hem afwees: „Ik herinner me dat ik het script las en dacht: dit is echt een goed verhaal ,maar ik ben niet de juiste persoon voor deze rol.”


  Views

  400+

  Likeability of 5

  Kakkerlakken op vakantie en geen nephuwelijk

  ANP

  Foto van 'Kasper Hermans'

  17 AUG 2017

  Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

  Kakkerlakken overvallen John Williams

  Zelf maakt hij programma's als Help, Mijn Man is Klusser!, maar het lijkt erop dat John Williams nu collega Rob Geus en zijn programma Red mijn vakantie! nodig heeft. Williams betaalde voor vier nachten op zijn vakantiestekje al het forse bedrag van 1200 euro, maar blijkt zelf ook allesbehalve waar voor zijn geld te krijgen. Het appartementencomplex zit namelijk vol met kakkerlakken. En niet een paar, op het Instagramfilmpje van de presentator zijn tientallen kakkerlakken te zien. „Gadverdamme”, zegt hij zelf. Een betere omschrijving is er niet.


  love
  user_1f9a2631959be66c3fb1e00a4e8559cd52d244e1_avatar

  Views

  600+

  Likeability of 5

  Tim Hofman krijgt trap na van Peter R. De Vries

  Peter R. De Vries heeft net als Johan Derksen overal een mening over./ANP

  Foto van 'Metro'

  16 AUG 2017

  Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

  Klap na van De Vries

  Tim Hofman begrijpt niet dat Peter R. de Vries rondbazuint dat hij niet moet janken om zijn gebroken kaak. „Hahaha maar Peet, lieverd, ik jank niet. Heb niks gezegd behalve ‘hey kaak gebroken, verder alles goed’ en ging door met dingen doen”, aldus de BNN-presentator via Twitter. De Vries had gezegd dat Hofman het geweld zelf uitlokt door zijn irritante gedrag. „Het heeft niets met oplossingen te maken. Dan moet je niet gaan janken als iemand dit eens niet pikt”, aldus De Vries nadat Hofman tijdens opnamen voor zijn onlineprogramma #BOOS een gebroken kaak had opgelopen na klappen van een omstreden Nijmeegse huisbaas.


  like
  user_d769925967138ac6b5ba99477e5ecff558072cd0_avatar

  Views

  1k+

  Johan Derksen noemt commissaris KNVB een hockeytrut

  Johan Derksen./ANP

  Foto van 'Metro'

  15 AUG 2017

  Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

  Bespottelijk

  Johan Derksen vindt het bespottelijk dat Editie NL-presentatrice Elsemieke Havenga is benoemd tot een van de vijf leden van de nieuwe raad van commissarissen van de KNVB. Dat zei de zelden op politiek correcte uitspraken te betrappen voetbalanalist maandagavond aan zijn stamtafel in Voetbal Inside. ‘Ik vind haar een eersteklas hockeytrut, waar we helemaal niks aan hebben. Het is gewoon trendy gelul omdat er een vrouw in moet’. ‘Waarom een hockeytrutje?’, besluit de fijnbesnaarde snorremans.


  Views

  400+

  Likeability of 5

  Fans heel boos op André Hazes

  André Hazes bij de presentatie van zijn laatste album Wijzer./ANP

  Foto van 'Metro'

  14 AUG 2017

  Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

  Beledigend grapje

  Niet alle volgers van André Hazes op Instagram zijn even amused met diens laatste post. De meesten helemaal niet zelfs. De volkszanger plaatste een foto van een mede-vliegtuigpassagier met een opvallende plek op zijn huid, waar Hazes een figuurtje van maakte met emoticons. Hazes’ volgers reageren verontwaardigd. ‘Jammer André, om iemand op deze manier te kijk te zetten’, ‘Dit kan echt niet jongen. Respectloos’ en ‘Dat kunnen ze medisch verhelpen, maar jij zal altijd een dwerg blijven’ zijn nog de meest ingetogen reacties.


  lovedislike
  user_74506d8fd2ea8586c869f15cfae2ad878bdc9489_avataruser_2caa5600f87f9e63731d6de07b1d16e58151bdba_avatar

  Views

  800+

  Camera videoJohan Derksen: Andere zenders willen ons niet

  Foto van 'Metro'

  11 AUG 2017

  Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

  Johan Derksen klapt uit de school

  De mannen van Evers Staat Op hadden vrijdagochtend zin in een verzetje en belden met voetbalanalist Johan Derksen. Het komende seizoen van Voetbal Inside zou zijn laatste zijn en 538-dj Frank Dane vroeg hem naar zijn toekomst bij het tv-programma. En wat blijkt: de voetbalanalyticus twijfelt of hij wel echt wil stoppen met de talkshow. „Ik wil eerst even kijken of ik het op kan brengen om heen en weer te rijden. In de loop van het seizoen zien we het wel weer.” Volgens Johan is het ook nog maar de vraag of RTL wel door wil met het programma. „Ons contract loopt af. Als RTL niet door wil dan houdt het op, want ik denk niet dat een andere zender op ons zit te wachten.”


  Views

  300+

  Weer een afvaller bij Sonja Bakker

  Weer een afvaller bij Sonja Bakker

  Ik Sonja Bakker, wij Sonja Bakkeren, we hebben Gesonjabakkerd. / Patrick van Emst | BrunoPress

  Foto van 'Metro'

  10 AUG 2017

  Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

  Nieuwe betekenis Sonja Bakkeren

  Sonja Bakkeren betekende vroeger afvallen, lijnen en een slanke den worden volgens haar jarenlang razendpopulaire afslankmethode. Tegenwoordig lijkt Sonja Bakkeren ‘er valt een man af’ te betekenen. Eerst was het Koen, nu haar tweede man Jan. Gewichtsconsulent Bakker uit Hoorn maakte de tweede afvaller zelf bekend, op Instagram. Tja, zo maak je een scheiding tegenwoordig wereldkundig. Wie zal de volgende afvaller worden?


  Views

  400+