Video

video icon
00:00
Foto van 'Kasper Hermans'

23 JUN 2018

Man stopt pistool in zijn broek en doorboort lies

Je hebt het vast wel eens gezien in een film hoe bijvoorbeeld een agent zijn pistool quasi stoer in zijn broek wegsteekt. Deze man dacht dat even na te doen, maar dat gaat behoorlijk fout.

Op de beelden is te zien hoe hij een paar seconden nadat hij het pistool heeft weggestopt, zich bukt om iets op te tillen. Maar dan kan klinkt een knal gevolgd door een harde schreeuw. Het wapen ging af, terwijl het in zijn broek zat, waarna de kogel zijn lies doorboorde. Gelukkig zijn zijn collega's erbij en kan de ambulance snel gebeld worden.


Views

3k+

video icon
07:00
Likeability of 6
Foto van 'Daan Blits'

12 JUL 2018

DJ Mia More draait door: komt ze wel op tijd?

Op tijd komen bij je optreden. Het is een van de tips van DJ Mia More in haar eerste vlog voor Metro. Maar lukt het haar zelf wel?


love
user_40f2189b758d1d5d4da21b21e14ad404f1d96af6_avataruser_3ab05ec160ef4ba88e14ff6593f682747488ca4b_avatar

Views

2k+

video icon
00:00
Foto van 'Kasper Hermans'

GISTEREN

Domme motorcrash tijdens optocht Bastille Day

De parades op 14 juli (Bastille Day) staan bekend om hun strakke uitstraling, maar deze zaterdag liep dat ietsje anders. Twee agenten - die ieder hadden moeten afbuigen - knalden tegen elkaar op en hebben daarna grote moeite om snel weer weg te komen met hun zware motoren.

Ook bij de vliegtuigen ging het fout. Het is de bedoeling dat zij met rook de Franse vlag uitbeelden, maar niet elk vliegtuig had de goede kleur meegekregen.


Views

1k+

video icon
00:00
Foto van 'Kasper Hermans'

13 JUL 2018

'Beleid Trump past niet bij het huidige Groot-Brittannië'

De komst van Donald Trump naar Londen is ook niet zonder protest verlopen. De baby-Trumpballon was onmogelijk te missen en er waren ook normale protesten van een paar honderd man. Het gebeurde allemaal vreedzaam, ook rondom de mensen die juist hun steun voor de Amerikaanse president uitspraken.


Views

600+

Struisvogels en giraffen van Ouwehands Dierenpark zoeken verkoelingvideo icon
00:37
Foto van 'Hester Ramaker'

13 JUL 2018

Struisvogels en giraffen van Ouwehands Dierenpark zoeken verkoeling

Vanwege de aanhoudende tropische temperaturen zijn de struisvogels donderdag getrakteerd op een heerlijke verkoelende douche. Deze grote loopvogel is bij hogere temperaturen dol op water en vindt graag verkoeling door waterpartijen op te zoeken. De dierverzorgers zorgden met behulp van een sproeier in het buitenverblijf voor extra verkoeling.

Ook de giraffen kregen extra verkoeling in de vorm van een verfrissende ijstraktatie. Daarnaast maken veel dieren, zoals de reuzenpanda’s, Afrikaanse olifanten en Cubaanse flamingo’s, gebruik van de waterpartijen of modderbaden in hun verblijf om af te koelen.


Views

1k+