Video

video icon
00:00
Foto van 'Kasper Hermans'

16 MEI 2018

'Wanneer laten BN'ers nou echt het achterste van de tong zien?'

In Therapie is het nieuwe RTL-programma waarin BN'ers een bezoekje brengen aan de psycholoog. Een van hen is Patricia Paay. ,,Wanneer zie je nou bekende mensen die echt het achterste van de tong laten zien?"

BEKIJK OOK


Views

900+

24 mei - Metro's nieuwsminuutvideo icon
00:00
Foto van 'Jerry Gerritse'

VANDAAG, 06:45

24 mei - Metro's nieuwsminuut

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

200+

Camera videoHans Jansen bespeelt zoveel mogelijk stationspiano's

Hans Jansen in de trein naar Utrecht.

Foto van 'Kyrie Stuij'

GISTEREN

Muzikant Hans Jansen is gek op de stationspiano. Een voorbijganger filmde hem eind vorig jaar op station Zwolle, waar hij een bijzondere versie van Wicked Game van Chris Isaak bracht. De opname ging viral, haalde Dumpert en zorgde voor een stroom aan complimenten voor zijn werk.

Hoe gaaf zou het zijn om alle stationspiano's van Nederland binnen een dag te bespelen? Dat was de gedachte waarmee Jansen naar de NS stapte. Afgelopen dinsdag ging hij de uitdaging aan.

Vanwege een defecte trein kon hij alleen de piano in Enschede niet bespelen, maar de overige vijftien lukten wel. ,,Ik zie het niet eens als een domper. Het was een geweldige dag. Ik ben een dankbaar mens'', zei hij een dag later.

In deze video een deel van de muzikale reis van Jansen.


Views

800+

Brandweerman redt suïcidaal meisje van 16e verdiepingvideo icon
00:29
Foto van 'Hester Ramaker'

GISTEREN

Brandweerman redt suïcidaal meisje van 16e verdieping

Een brandweerman uit China weet net op tijd een meisje vast te grijpen dat van de 16e verdieping naar beneden wilde springen. Omstanders kijken vol spanning toe.


Views

900+

Leerling filmt hoe buiten klaslokaal scooter wordt gestolenvideo icon
00:42
Foto van 'Hester Ramaker'

GISTEREN

Leerling filmt hoe scooter op school in Sittard wordt gestolen

Een leerling van het ROC Leeuwenborgh in Sittard filmde woensdagochtend hoe een scooter die buiten stond door twee mannen gestolen werd. Zelf zaten de leerlingen in de les toen ze de diefstal buiten zagen gebeuren.


Views

4k+

Man vangt loslopend paard vanuit auto op snelwegvideo icon
00:44
Foto van 'Hester Ramaker'

GISTEREN

Man vangt loslopend paard vanuit auto op snelweg

Een loslopend paard rende, met het zadel nog op zijn rug, over een snelweg in Texas. Een bestuurder wist het beest te vangen terwijl hij uit zijn eigen auto hing.


Views

300+

Camera videoNieuw in de bioscoop: de trailers van week 21

Anna Faris en Eva Longoria in Overboard.

Foto van 'Constance van Amstel'

GISTEREN

Trailertime! Deze films draaien vanaf deze donderdag nieuw in de Nederlandse bioscopen. Kijk hier naar de trailers van het iconische Solo: A Star Wars Story, het grappige Overboard, het dramatische Mozart in Love, het doodenge Ghostland, het aangrijpende A Payer Before Dawn en het avontuurlijke Gabriel et la Montanha.

Overboard

Anna Faris speelt Kate, een alleenstaande moeder die wordt ingehuurd om het luxe schip van de egoïstische miljonair Leonardo schoon te maken. Leonardo heeft nog geen dag in zijn leven gewerkt en behandelt Kate als oud vuil. Wanneer Leonardo overboord slaat en met geheugenverlies op het strand aanspoelt, ziet Kate haar kans om hem terug te pakken.

Ghostland

Tijdens hun eerste nacht in het geërfde huis dringen moordenaars het huis van Pauline en haar dochters binnen. De dames komen allen anders uit de strijd. Beth, de oudste, wordt een beroemde horrorauteur in Los Angeles, terwijl haar zus Vera ten onder gaat aan paranoïde aanvallen. Zestien jaar later gebeuren er opnieuw vreemde dingen.

Mozart in Love

Het is 1787 en Wolfgang Amadeus Mozart woont een tijdje in Praag, omdat hij baalt van de Weense elite. Rust vindt hij er echter niet: hij belandt in een verwarrend web van liefde, lust, geweld en zelfs moord. Een heftige ervaring die hem inspireert tot het schrijven van het muzikale meesterwerk dat we kennen als ‘Don Giovanni’.

A Prayer before Dawn

In de Klong Prem-gevangenis gelden er tien regels. Breek je er één, dan is het heel waarschijnlijk dat je doodgaat. Breek je er geen, dan ook. Dit is het waargebeurde verhaal van Billy Moore, een Britse gevangene in Klong Prem, het beruchte ‘Bangkok Hilton’.

Gabriel et la Montanha

Voordat zijn studie start, besluit Gabriel om een jaar op wereldreis te gaan. Hij belandt in Kenia. Als hij Afrika echt wil gaan ontdekken, verandert zijn manier van reizen. Hij trekt dieper het land in, laat zich leiden door nieuwe vriendschappen en de rauwe emoties die bovenkomen.

SOLO: A Star Wars story

Na een reeks duistere gebeurtenissen in de criminele onderwereld, raakt Han Solo bevriend met zijn co-piloot Chewbacca en ontmoet hij de beruchte gokker Lando Calrissian. Samen gaan ze op een reis die uiteindelijk bepalend zal zijn voor het leven van de meest iconische helden uit de Star Wars Saga.

BEKIJK OOK


Views

500+

Dit heeft de regenval van dinsdag gedaanvideo icon
01:32
Foto van 'Hester Ramaker'

GISTEREN

Dit heeft de regenval van dinsdag gedaan

Dinsdag heeft het op sommige plaatsen enorm hard geregend en gehageld. Een aantal mensen legde de daaropvolgende wateroverlast vast. Een kleine compilatie.


Views

400+