E.Westland
E.Westland Video 18 sep 2018 / 09:29 uur

Video: Band van boer Remco krijgt tóch zendtijd

De ergste storm na de eerste Boer Zoekt Vrouw-uitzending van zondagavond is inmiddels gaan liggen, maar nog steeds is er maar één ding dat gretig wordt besproken bij de koffieautomaat: het valsspel van boer Remco.

KRO-NCRV houdt het netjes bij „innig contact” achter de rug van de omroep om, kwade tongen vermoeden dat boer Remco flink heeft liggen rollebollen tussen de hooibalen van de boerderij. Hoe dan ook, Yvon Jaspers en consorten hebben besloten boer Remco te straffen door hem niet langer te volgen in zijn zoektocht naar de ware liefde.

Enthousiast

Dat lijkt niet alleen gevolgen te hebben gehad voor boer Remco zelf, maar ook voor de Drentse band Mooi Wark, die hoopte op flink wat aandacht van landelijke televisie bij het optreden op het tentfeest dat speciaal voor boer Remco georganiseerd was. Maar omdat boer Remco door zijn valsspel snel tussen de uitzending door gefrommeld werd, kon Mooi Wark zijn mooie werk niet bepaald lang ten gehore brengen op de zender.

„We waren ontzettend enthousiast. We waren in de tent en er waren veertig mooie vrouwen binnen, maar blijkbaar kende hij ze allemaal al. De held. Laat ik het zo zeggen: wij waren niet de enigen die genaaid werden die avond", aldus Mooi Wark-bandlid William Bossong aan Twan Huys bij RTL Late Night.

Bij Huys kreeg de band dus alsnog zijn momentje van landelijke aandacht. Eind goed, al goed.

https://www.facebook.com/rtllatenight/videos/vb.548948351833246/2112280312370348/?type=2&theater

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Video: Band van boer Remco krijgt tóch zendtijd
Sluiten