Daisy Heyer
Daisy Heyer Video 20 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Maan: Ik vind Crocs het lelijkste wat er is

In samenwerking met Colourful Rebel heeft Maan een eigen kledinglijn gelanceerd. Metro sprak de zangeres over haar lijn en legde haar ook wat modeldilemma’s voor.

De zangeres besloot de samenwerking met Colourful Rebel aan te gaan, nadat ze werd gevraagd door de tweelingbroertjes Bas & Frank die het label produceren. Dat ze de twee tot op de dag van vandaag niet uit elkaar kan houden, geeft ze gewoon eerlijk toe aan het grote publiek. Maar ze is dolblij met de kans die ze van de broertjes kreeg. ,,Het merk past perfect bij mij, omdat ik op deze manier comfortabele kleding draag met een classy twist", vertelt ze.

,,Zoals dit joggingpak – wijst naar eigen turquoise joggingpak, ontworpen met het merk samen – waar ik gewoon een lekkere hak onder draag."

Stoer met een sexy twist

Maan omschrijft de ‘moonlight-collectie’ dan ook als een stoere kledinglijn met een speelse twist. Een beetje zoals haar eigen kledingsmaak, ,,Stoer en sexy."

,,Het moest lekker zitten, maar ook gewoon leuk zijn. Ik droeg al heel veel kleding van het merk en toen besloten Bas & Frank om mij te vragen voor een samenwerking. Van hun kleding wist ik dus al dat het lekker zat en helemaal bij mij past. Best spannend, want ik heb nog nooit zoiets gedaan. Maar ik ben megablij met het resultaat."

De zangeres hoeft zelf gelukkig nooit iets aan op het podium wat ze niet mooi vindt. ,,Ik kies gelukkig mijn eigen kleding uit, dus ik voel mij altijd lekker on stage. Ik denk ook dat dat belangrijk is. Als iets niet lekker zit of je bent de hele tijd aan het heisen en trekken sta je toch niet helemaal lekker op het podium. En als ik iets belangrijk vind…"

De Moonlight-collectie van Maan in samenwerking met Colourrful Rebel is vanaf nu te krijgen in de winkels van Colourful-Rebel en via de website. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.