E.Westland
E.Westland Video 29 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Virals: Kjeld Nuis racet met 93 km/u over het ijs

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van donderdag.

Held Kjeld

Dat Kjeld Nuis snel is op de ijzers, wisten we na de Olympische Winterspelen in Korea wel. Maar dat hij de 93 kilometer per uur aantikt? Doet -ie gewoon. Probeer dit niet thuis, waarschuwt Red Bull ons nog. Waren we niet van plan, we doen het gewoon met deze beelden van onze nationale held, Kjeld.

Kittig safaritochtje

Niet voor de poes: zit je in een jeep, besluit een cheetah je te vergezellen. Deze slimme bestuurder blijft stil zitten en maakt geen oogcontact, zodat de cheetah hem niet als een bedreiging ziet. En dat levert mooie beelden op.

Cheetah jumps into car on safari trip

Incredible video shows a cheetah on a hunt jumping into an SUV to find a better scouting spot. The passenger stayed quiet and didn’t make eye contact so the cheetah didn’t see him as a threat. CREDIT: Peter Heisteinhttp://abcn.ws/2CnB3ds

Posted by ABC News on Thursday, March 29, 2018

Nieuwe Wie is de Mol?-presentator

Sinds AVROTROS vorige week bekendmaakte dat Art Rooijakkers overstapt naar RTL werd er druk gespeculeerd: wie zou de nieuwe presentator van Wie is de Mol? worden? Zou het Humberto Tan worden, die gedwongen met RTL Late Night moest stoppen? Of Nederlands’ meest geliefde politieagente die zo vol is van de etherdiscipline, Ellie Lust? Niets van dat al: dit is de nieuwe presentator.

Nieuwe AVROTROS presentator

De presentator van Wie is de Mol? is bekend. Welkom terug.

Posted by Wie is de Mol? on Thursday, March 29, 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.