Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Video 6 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Nederland begint met schaatsen

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van dinsdag.

Nederland pakt de schaatsen erbij

Het heeft even geduurd, maar het lijkt er toch op dat we de schaatsen erbij kunnen pakken. In verschillende regio’s is het ijs namelijk dik genoeg om te schaatsen. Ook in De Lier, een gemeente in het Westland, wist men het ijs dinsdagochtend ‘schaatsklaar’ te maken. De mensen maken er meteen gretig gebruik van.

Triest nieuws van Olke van Boer Zoekt Vrouw

Karen, de vriendin van boer Olke van Boer Zoekt Vrouw, is overleden. Karen leed aan kanker en werd zaterdag ingeslapen. Ze werd 47 jaar.

Boer Olke deed in eerste instantie zonder succes mee aan Boer Zoekt Vrouw. Later zou hij alsnog zijn grote liefde Karen op het spoor komen.

‘De Luizenmoeder’ ook op orgels te horen

Het succes van de nieuwe hitserie De Luizenmoeder blijft nergens onopgemerkt. Het kijkcijferkanon zorgt voor miljoenen kijkers en daarom besloot museum Speelklok de introtune op een van zijn orgels te draaien. Voor het geval het deuntje nog niet in je hoofd zat!

De Luizenmoeder

Museum Speelklok meets juf Ank. ♫Hallo allemaal…♫ #DeLuizenmoeder rtvu.nl/n/1726568

Posted by RTV Utrecht on Tuesday, February 6, 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.