Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Video 2 jan 2018 / 10:29 uur

Man rijdt in op auto met drie kinderen

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van dinsdag.

Man rijdt auto met drie kinderen aan

Een man is maandag in de Engelse stad Bradford op een auto met drie kinderen ingereden. De man, die in een gele Audi R8 reed, crashte met 100 kilometer per uur, terwijl hij maar 50 kilometer per uur mocht rijden.

De bestuurder heeft aan de aanrijding lichte verwondingen overgehouden. Alle andere inzittenden zijn ongedeerd gebleven.

Debutant Cross wint WK Darts

Debutant Rob Cross heeft het Wereldkampioenschap Darts gewonnen. De Engelsman, die een jaar geleden nog elektricien was, versloeg in de finale Phil Taylor met 7-2 in sets. Taylor speelde juist zijn laatste Dartswedstrijd.

Vorige ronde had Cross al voor een enorme stunt gezorgd door de mondiale nummer één Michael van Gerwen uit te schakelen. De Nederlander gooide goed, maar moest toch zijn meerdere erkennen in Voltage: hij verloor met 6-5.

https://www.youtube.com/watch?v=9blaUjlMTSA

Franse politieagenten in elkaar geslagen

Twee politieagenten zijn in Frankrijk in elkaar geslagen op Oudejaarsavond. Dat gebeurde in Champigny-sur-Marne, een gemeente ten oosten van Parijs. De agenten zijn beide naar het ziekenhuis gebracht.

Het voorval ontstond toen de agenten op een melding afgingen dat een groep mensen een privé-oudejaarsfeest probeerde te verstoren. De politie wilde de groep met traangas verjagen en daarop werden de mensen gewelddadig. Een agent liep een gebroken neus op en een agente kneuzingen in haar gezicht. Op de beelden is te zien hoe de vrouw in haar gezicht geschopt wordt terwijl ze op de grond ligt. President Emmanuel Macron belooft dat de daders gepakt zullen worden.

Reageer op artikel:
Man rijdt in op auto met drie kinderen
Sluiten