Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Video 27 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Man koopt auto met muntjes

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag.

Man betaalt auto met muntjes

Een auto is altijd een redelijk grote investering. Als je een nieuwe wilt, dan ben je zo een paar duizend euro kwijt. Dus hoe betaal je zo’n auto dan? Nou gewoon, met muntjes.

Op het YouTube-kanaal van MrBeast is te zien hoe iemand een auto koopt met kruiwagens vol munten. In eerste instantie wilde men met alleen centen betalen, maar dat lukte niet door een tekort aan centen. Maar ondanks de toevoeging van kwartjes en dubbeltjes komen de mannen alsnog aanzetten met kruiwagens vol munten. De verkoper vond het niet zo’n probleem en stuurde ze gewoon weg met een nieuwe auto.

Friday leeft op bij Sparta

Fred Friday werd als cultheld bij AZ binnengehaald, maar echt succesvol werd de Jamaicaan niet in Alkmaar. Daarom besloot de club hem te verhuren aan Sparta Rotterdam. En daar lijkt de spits weer helemaal opgeleefd.

Tegen sc Heerenveen mocht Friday zijn opwachting weer maken en daar maakte hij onder meer deze heerlijke actie. Zou Daniel Høegh nog steeds op zoek zijn naar de bal?

Wat krijg je als je 1000 euro betaalt voor pindakaas?

Pindakaas is over het algemeen niet het duurste product dat je in de supermarkt kunt krijgen. Een pot kost vaak hoogstens een paar euro en zelfs de biologische pindakaas is vaak niet duurder dan circa 5 euro.

Maar het kan ook anders. En hoe. Bij de Pindakaaswinkel verkopen ze namelijk pindakaaspotten van maar liefst 1000 euro. Daarvoor krijg je 1,7 liter pindakaas met goudstukjes en truffel. Op het kanaal #First probeerden ze het dure broodbeleg uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.