Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Video 7 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Boef scheldt oud-directrice uit voor kankerhoer

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zondag.

Boef scheldt oud-directrice uit voor kankerhoer

Onlangs kwam Boef al in opspraak omdat hij vrouwen die hem een lift gaven na het krijgen van een lekke band, hoeren noemde. Nu lijkt de rapper na wat research van De Telegraaf opnieuw in de problemen te zijn gekomen.

De eerdergenoemde krant heeft een filmpje uit 2016 gevonden, waarin te zien is dat de rapper de directrice van zijn middelbare school tegenkomt. Hij scheldt haar vervolgens uit voor „kankerhoer".

Agent houdt vrouw aan voor koffie

Meestal betekent het weinig goeds als je door een politieagent wordt aangehouden terwijl je aan het rijden bent. Soms kom je eraf met een waarschuwing, af en toe zul je een boete krijgen en in het ergste geval ben je je rijbewijs kwijt.

Een vrouw in het Amerikaanse DeForest zal dan ook weinig goeds hebben verwacht toen ze langs de kant werd gezet door een agent. De man had echter niet de intentie om de bestuurster te bestraffen. Ze had namelijk een kopje koffie op haar dak laten staan en om knoeien te voorkomen gaf de agent de koffie aan de automobilist.

https://www.youtube.com/watch?v=udqgtVOtUHM

Dj maakt nummer voor zijn overleden vriendin

Dj Kenn Colt heeft een nummer voor zijn overleden vriendin gemaakt. De 29-jarige Belg, die in werkelijkheid Kenneth Claes heet, zag zijn vriendin Dominique Lousberg sterven door een aanrijding met een spookrijder op de A73 in de Roertunnel.

Tegenover de Belgische krant Het Laatste Nieuws vertelt Claes: „Overal ter wereld speel ik haar liedje. Da’s het minste wat ik kan doen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.