Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Video 2 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Aangerande vrouw op festival slaat terug

Een vrouw uit Nieuw-Zeeland heeft voor veel reacties gezorgd door een aanrander te slaan. De vrouw werd op een festival aan haar borsten betast en besloot daarop de betaster een flinke mep te verkopen.

Op de video is te zien dat een vrouw topless over het festivalterrein loopt. Daarop besluit een man met een hoedje en een zonnebril achter haar aan te rennen en van achteren haar borst te pakken. Daarna rent hij snel terug.

Maar als hij dacht dat ze zou doorlopen, had hij het bij het verkeerde eind. De vrouw gaat hem samen met haar vriendin achterna om hem te confronteren. Daarna slaat zij hem een paar keer en gooit de vriendin haar drankje in het gezicht van de man.

Schokkend

Tegenover de New Zealand Herald doet de betaste vrouw, die Madeline Anello-Kitzmiller heet, haar verhaal: „Het was behoorlijk schokkend", vertelt ze over het incident. „Ik ben gewend aan liefde en vriendelijkheid, vrijheid van meningsuiting en gelijkheid."

Ze had niet verwacht dat haar reactie zo veel aandacht zou krijgen. „Ik had niet verwacht dat het zo zou exploderen. Ik wist niet eens dat de video was geschoten."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.