Video

Likeability of 6

Camera videoVlog Ebru: Geef politici minder salaris

Foto van 'Metro'

4 DEC 2017

„Ik vind dat je als politicus bepaalt over hoe onderwijzers en agenten moeten leven en wonen, en hoeveel belasting zij moeten betalen. Dan moet je zelf ook eens een keer moet ervaren hoe het is om op het salaris van een onderwijzer of een verpleegkundige te zitten. Eens kijken hoeveel belasting er dan nog geheven gaat worden'', aldus Ebru Umar in haar vlog.

Bekijk de hele vlog hieronder.


likelove
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avataruser_3f93b5795af972b9f58d88181d865c4a53a68545_avatar

Views

100+

video icon
00:00
Foto van 'Kasper Hermans'

23 JUN 2018

Man stopt pistool in zijn broek en doorboort lies

Je hebt het vast wel eens gezien in een film hoe bijvoorbeeld een agent zijn pistool quasi stoer in zijn broek wegsteekt. Deze man dacht dat even na te doen, maar dat gaat behoorlijk fout.

Op de beelden is te zien hoe hij een paar seconden nadat hij het pistool heeft weggestopt, zich bukt om iets op te tillen. Maar dan kan klinkt een knal gevolgd door een harde schreeuw. Het wapen ging af, terwijl het in zijn broek zat, waarna de kogel zijn lies doorboorde. Gelukkig zijn zijn collega's erbij en kan de ambulance snel gebeld worden.

BEKIJK OOK


Views

2k+

Exclusief hotel voor criminelen opent deze zomer z’n deurenvideo icon
00:00

In samenwerking met Dutch FilmWorks

22 JUN 2018

Exclusief hotel voor criminelen opent deze zomer z’n deuren

Géén wapens, géén politie en géén moorden. Dat zijn de drie regels die keihard gelden binnen een exclusief ziekenhuis voor criminelen in Los Angeles. Deze zomer gaat dat hotel open en de manager is Jodie Foster. Huh?

Members only

Natuurlijk speelt wereldster Foster een personage, in dit geval Jean ‘The Nurse’ Thomas. Haar geheime en exclusief ‘members only’-ziekenhuis vol gewonde huurmoordenaars, bankovervallers, gangsters en andere misdadigers heet Hotel Artemis. En zo heet de superspannende actiefilm met Foster ook.

Vanaf donderdag 28 juni draait Hotel Artemis in de Nederlandse bioscopen. Hierboven zie je alvast de trailer van wat de komende maanden dé verrassing van deze blockbusterzomer kan worden.

Sterrencast

Naast Jodie Foster heeft Hotel Artemis een bijzondere cast, vol boeiende namen. Zo zijn onder meer Guardians of the Galaxy’s Dave Bautista, Sterling K. Brown uit Black Panther, femme fatale Sofia Boutella uit Kingsman: The Secret Service en good old Jeff Goldblum (Jurassic Park) in de film te zien.

Filmliefhebbers kijken bovendien naar deze actiethriller uit vanwege de schrijver, Drew Pearce. Hij was ook verantwoordelijk voor Iron Man 3, Mission Impossible: Rogue Nation en Sherlock Holmes 3. Vette actie gegarandeerd!

Bloederige rellen

Géén wapens, géén politie en géén moorden dus. Maar ja, dan barsten in de straten van LA bloederige rellen los en betreedt een legendarische maffiabaas Hotel Artemis. De veiligste plek voor criminelen op aarde is in één klap de gevaarlijkste geworden…

BEKIJK OOK


Views

1k+

Klimaatverandering en Voldemort hebben volgens Anouk een overeenkomstvideo icon
05:19
Foto van 'Anouk Kragtwijk'

22 JUN 2018

Klimaatverandering en Voldemort hebben volgens Anouk een overeenkomst

Heb je ooit wel eens op een feestje het woord klimaatverandering gebruikt? Dat is volgens Anouk een grote partypoeper. Ze denkt dat dat komt omdat mensen er heel bang voor zijn. Al komt ze na een gesprek met mensen op straat in Haarlem ook tot andere conclusies.


Views

1k+

Bij jij de regelaar of 'de regelmaar' op vakantie? video icon
00:00

In samenwerking met Reaal

22 JUN 2018

Bij jij de regelaar of 'de regelmaar' op vakantie?

Als het om vakantie gaat, dan heb de regelaars, de regelmaars en zelfs de regeldáárs. Metro ging naar Schiphol en peilde of Nederlanders goed voorbereid en verzekerd op vakantie gaan. Kortom: is het allemaal lekker geregeld?

BEKIJK OOK


Views

600+

Passagiers uit vliegtuig krijgen? Airco aan!video icon
00:21
Foto van 'Hester Ramaker'

22 JUN 2018

Passagiers uit vliegtuig krijgen? Airco aan!

Een piloot wilde zijn passagiers uit het vliegtuig krijgen maar dat was lastig. Er was namelijk al sprake van 4,5 uur vertraging en de passagiers moesten ook nog eens het vliegtuig uit. Bovendien regende het keihard dus niemand wilde gaan.

De oplossing? De airco aan, op de hardste stand mogelijk.


Views

600+

22 juni - Metro's nieuwsminuutvideo icon
00:00
Foto van 'Jerry Gerritse'

22 JUN 2018

22 juni - Metro's nieuwsminuut

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

200+

Ouders op de vuist bij softbal wedstrijd video icon
00:53
Foto van 'Hester Ramaker'

21 JUN 2018

Ouders op de vuist bij softbal wedstrijd

Ongeveer 12 ouders gingen met elkaar op de vuist tijdens een softbal wedstrijd van hun kinderen in North Carolina. Ze waren het niet eens over het verloop van de wedstrijd.

Het gevecht heeft zo zijn gevolgen. De kinderen zijn voornamelijk de dupe; hun team is geschorst uit de competitie.


Views

700+

Priester verliest geduld en slaat baby in gezichtvideo icon
00:00
Foto van 'Hester Ramaker'

21 JUN 2018

Priester verliest geduld en slaat baby in gezicht

Een Franse priester heeft een baby in het gezicht geslagen. Het kindje begon tijdens de doopdienst te huilen en dat beviel de man niet. Nadat hij de baby een paar keer toeriep dat het moest stoppen met huilen, sloeg hij het kindje in het gezicht.

De ouders vonden het daarna wel genoeg geweest en namen de baby van de man over.


Views

1k+

Fans van Polen en Senegal op de vuist in Antwerpenvideo icon
00:17
Foto van 'Hester Ramaker'

21 JUN 2018

Fans van Polen en Senegal op de vuist in Antwerpen

Na de wedstrijd van Polen tegen Senegal (2-1 winst Senegal) is een groep fans slaags geraakt in Antwerpen. Daar kun je op bepaalde plekken live voetbal kijken, zo ook in een park op een groot scherm.

Aan het einde van de wedstrijd brak een gevecht uit tussen ongeveer veertig mensen. Er is een gewonde gemeld, maar nog niemand is gearresteerd.


Views

600+

Beveiligingscamera filmt mislukte gijzelingvideo icon
00:00
Foto van 'Hester Ramaker'

21 JUN 2018

Beveiligingscamera filmt mislukte gijzeling

Een beveiligingscamera in Massachusetts heeft vastgelegd hoe een gijzeling maar net mislukte. Een vrouw was aan het joggen toen ze werd aangevallen door een man. Ze wist hem gelukkig af te schudden.


Views

300+

Stel trouwt op grote hoogtevideo icon
00:00
Foto van 'Hester Ramaker'

21 JUN 2018

Stel trouwt op grote hoogte

Sommige mensen zien het trouwen als een hoogtepunt in hun leven. Dit stel nam dat wel heel letterlijk. In het vliegtuig van Las Vegas naar Baltimore gaven zij elkaar het ja-woord. Het hele toestel kon meegenieten.


Views

400+

VVD dist Thierry Baudet met deze video

VVD dist Thierry Baudet met deze video

Een goede grap of smakeloos?

Foto van 'Hester Ramaker'

21 JUN 2018

Doet Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet mee met Weekend Miljonairs? Nee, het is een grap uit een opmerkelijke video van de VVD. Baudet werd eerder deze week ietwat overvallen door een vraag van VVD-Kamerlid Dilan Yeşilgöz. Hij wist niet direct antwoord en vroeg dus om wat tijd om na te denken. De VVD gebruikt dat moment om een opmerkelijke video te maken.

Waar men vooral over valt is het feit dat Baudet zegt dat de persvrijheid wel ingeperkt mag worden. De voorzitter, die eigenlijk objectief moet blijven, is het daar niet mee eens. Op een tegenvraag van de VVD moet Baudet ook even goed nadenken en dat is opvallend.

Daarop deze video. Goede grap of smakeloos? Wat vind jij?


Views

1k+

21 juni - Metro's nieuwsminuutvideo icon
00:00
Foto van 'Jerry Gerritse'

21 JUN 2018

21 juni - Metro's nieuwsminuut

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

300+

Compliment aan Trump? Cher eet liever koeientong

Compliment aan Trump? Cher eet liever koeientong

Na even denken kon ze geen compliment verzinnen.

Foto van 'Hester Ramaker'

21 JUN 2018

Bij het programma van James Corden doen bekende mensen mee aan een spel dat heet Spill your guts or fill your guts. De bedoeling is dat de speler een boekje open doet over een bepaald onderwerp en als hij of zij dat niet wil, moet er iets vies gegeten worden.

Cher kreeg de vraag of ze iets aardigs wilde zeggen over president Donald Trump. Ze dacht even na maar kon niets aardigs verzinnen. Ze besloot dus om een stuk van een koeientong te eten.


Views

500+

Uitdaging: ruilde Metro 49 items op Pinkpop?video icon
00:00

In samenwerking met ASUS

21 JUN 2018

Uitdaging: ruilde Metro 49 items op Pinkpop?

Ga met een item naar Pinkpop en ruil deze – wegens 49 festivaledities – liefst 49 keer! Metro’s verslaggever Nathan de Vries ging deze uitdaging zaterdag in het zonovergoten Landgraaf aan.

Metro en ASUS, dat onder meer laptops en smartphones produceert, riepen lezers op een uitdaging voor Nathah op Pinkpop te verzinnen. Dit om Nathan met de nieuwste ZenFone 5 het festivalterrein op te sturen.

Selfiewedstrijd

Behalve 49 items ruilen moest hij ook nog eens 49 festivalselfies scoren. Dit als aftrap van een festivalselfie-wedstrijd, ook van ASUS en Metro. Wie deze zomer een selfie op een festival schiet, maakt kans om de ZenFone 5 die Nathan in zijn handen heeft te winnen. Wil je meedoen? Post je foto dan op social media, sowieso op Instagram, met de hashtags #festivalselfie en #ZenFone.

Lukt het Nathan?

Lukt het Nathan om 49 items te ruilen op één dag Pinkpop? Dat zie je in de video. Dat hij de ene selfie na de andere met de ZenFone 5 maakt, zoveel is in elk geval wel duidelijk. De smartphone die net uit is, heeft overigens twee unieke eigenschappen die Nathan op het festival goed van pas kwamen. De ZenFone 5 gaat slim met zijn accu om en heeft daarom een lange batterylife. Bovendien heeft hij niet één maar twee verschillende camera’s, die voor jou denken en het mooi fotograferen heel eenvoudig maken.


Views

1k+

75-jarige man teruggevonden in moeras door dronevideo icon
01:09
Foto van 'Hester Ramaker'

20 JUN 2018

75-jarige man teruggevonden in moeras door drone

Een 75-jarige man was zijn wandelgroep kwijt geraakt en kwam vast te zitten in het moeras. Dankzij een drone kon hij gered worden.


Views

600+

Meghan Markle maakt klein foutje op Royal Ascotvideo icon
02:46
Foto van 'Hester Ramaker'

20 JUN 2018

Meghan Markle maakt klein foutje op Royal Ascot

Meghan Markle bezoekt voor het eerst als hertogin van Sussex de racebaan van Ascot. Het evenement, Royal Ascot, is zeer geliefd bij de Engelse koninklijke familie.

Markle gaat natuurlijk mee maar maakt een klein foutje.


Views

800+

Waarom knuffelt Trump steeds de Amerikaanse vlag?video icon
00:52
Foto van 'Hester Ramaker'

20 JUN 2018

Waarom knuffelt Trump steeds de Amerikaanse vlag?

Een video waarin Trump de Amerikaanse vlag knuffelt gaat de wereld over. Het is echter niet de enige keer dat hij dat doet. Waarom knuffelt hij de vlag eigenlijk?


Views

500+

Haarlemse rugbyspelers helpen ambulance uit zand

Haarlemse rugbyspelers helpen ambulance uit zand

De spelers duwen zo hard ze kunnen.

Foto van 'Hester Ramaker'

20 JUN 2018

Een ambulance moest uitrukken naar het strand van Ameland maar kwam daar vast te zitten in het zand. Een groep rugbyspelers was ook op het strand aanwezig en besloten een handje te helpen. Zonder slag of stoot ging dat niet, maar uiteindelijk lukt het.

BEKIJK OOK


Views

2k+