Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Video 23 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Rendieren genieten van pak sneeuw

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag.

Mooie Kerstgroet brandweer Aalsmeer

De brandweer Aalsmeer heeft een bijzondere Kerstgroet uitgebracht. Op een video van de kazerne is te zien hoe vijf brandweerwagens hun lichten aan- en uitzetten op het ritme van All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey.

Eerder deed ook het politiekorps in Twente al iets soortgelijks. Zij gebruikte echter als melodie een remix van het nummer Jingle Bells.

Van Gerwen maakt gehakt van Wilson

Er is winnen, er is dik winnen en dan is er de winstpartij van Michael van Gerwen op James Wilson. De huidige nummer 1 van de wereld liet in zijn partij tegen de Engelsman weer even zien waarom hij bovenaan de wereldwijde ranglijst staat.

De Nederlander gaf in vier sets geen enkele leg weg en walste compleet over Wilson heen. De partij zat er dan ook binnen 25 minuten alweer op.

https://www.youtube.com/watch?v=I38MHJaXx8Q

Rendieren in San Diego Zoo genieten van sneeuw

Wij zijn blij over het algemeen niet bijzonder blij als het sneeuwt. Natuurlijk ziet het er mooi uit en kun je lol maken in de sneeuw, maar vertragingen, files, ongelukken en glijpartijen zijn ook aan de orde van de dag als er sneeuw op de straat ligt.

De rendieren van de San Diego Zoo kunnen er echter geen genoeg van krijgen. De dieren zijn zichtbaar verheugd door het pak sneeuw dat er ligt. Ze spelen en rennen vrolijk door het winterwonderland dat in hun verblijf is ontstaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.