Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Video 24 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Virals: Man doneert huid aan zwaargewonde broer

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag.

Man doneert huid aan zwaargewonde broer

Een man uit Frankrijk heeft zijn huid gedoneerd aan zijn tweelingbroer. Franck was zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeval en zijn huid was voor 95 procent verbrand. De kans dat hij het zou overleven was volgens doktoren nihil.

Maar met de hulp van broer Eric kon Franck toch in leven blijven. Eric ging onder het mes en heeft de helft van zijn huid gedoneerd aan zijn broer, zodat hij toch kon blijven leven.

Man bouwt Efteling na in achtertuin

De Efteling heeft een nieuwe Youtube-serie gelanceerd: Efteling Fans. In deze serie gaat de organisatie langs bij een paar echte fans van het Nederlandse fantasiepark

In de eerste aflevering focust de video op Frank, een 45-jarige man die de Efteling in zijn achtertuin nabouwt. De video is hieronder te bekijken.

De slechtste schwalbe ooit?

De mannen van Voetbal Inside hebben beelden gedeeld van een van de slechtste schwalbes ooit. De speler wordt niet geraakt, maar acteert alsof hij een ware doodschop heeft gehad. Hij rolt meerdere keren over de grond en doet of hij moeilijk kan opstaan, om vervolgens weer op de grond te gaan liggen.

Vooral René van der Gijp is niet bepaald mals voor de ‘toneelspeler’: hij vindt dat de speler een rode kaart verdiende. „En als je voor een schwalbe een rode kaart krijgt, moet je eigenlijk ook een half jaar geschorst worden”, aldus Gijp.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.