Kasper Hermans
Kasper Hermans Video 4 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Virals: Geblinddoekt een pijl uit de lucht plukken

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag 4 november.

Man doet weergaloze en levensgevaarlijke trucs

We zeggen het voor de zekerheid er maar even bij: DON’T TRY THIS AT HOME. Deze man – die door het leven gaat als the Space Cowboy – heeft een paar weergaloze trucs in huis. Voor zijn eerste schiet hij geblinddoekt een pijl, die als het ware een kettingreactie aan pijlen start. De laatste terugschietende pijl plukt hij vervolgens uit de lucht. Bij zijn tweede move beklimt hij een paar metershoge eenwieler. Hierop jongleert hij met een hakbijl, een kettingzaag en een appel. Aan het einde schilt hij met de zaag nog even zijn appel, terwijl deze in zijn mond zit.

Blindfolded Arrow Catch and Unicycle Juggling

Wow! Don’t blink or you might miss it! 😱🏹

Posted by People Are Awesome on Thursday, November 2, 2017

Leeuwenpup heeft mislukte ‘roar’

Dat Simba niet direct Mufasa is blijkt wel uit deze onderstaande video. Deze kleine leeuwenpup probeert de brullen zoals zijn vader dat kan, maar produceert niet meer dan een heel lief klein hikje. Het is lief, maar gezien de manier waarop het beestje afdruipt ook een beetje meelijwekkend.

Jonge rugby’ers gaan er megahard in

Het is misschien wel een van de zwaarste sporten om te beoefen, maar deze jochies deinzen niet terug voor een potje rugby. Vooral door de jongeling die tackelt gaat het filmpje inmiddels aardig viral.

https://www.instagram.com/p/BbBk_OhFH37/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.