Video

Reclame moet Poolse bevolking overhalen tot seks

Camera videoReclame moet Poolse bevolking overhalen tot seks

De reclame moet er voor zorgen dat Poolse inwoners gaan 'fokken als konijnen'. Foto: Videostill.

Foto van 'Hester Ramaker'

14 NOV 2017

De bevolking van Polen krimpt al jaren. Het ministerie van Gezondheid is daarom ook al jaren bezig met het stimuleren van het seksleven van de Poolse inwoners. Daarom komen ze nu met een reclamespotje dat mensen moet aansporen om zo veel mogelijk kinderen te krijgen. De term die ze letterlijk gebruiken in de video is: fokken als konijnen. En als de Poolse inwoners dan een kind krijgen, kunnen ze zelfs nog rekenen op een soort van subsidie.

'Kinderachtig'

Het spotje is nog tot het einde van dit jaar te zien op Poolse kanalen. Een groot deel van de overheid is overigens tegen het uitzenden van de reclame. Ze vinden het beledigend, kinderachtig en onverantwoordelijk. Wat vind jij van het spotje?


Views

400+

video icon
07:59
Likeability of 5
Foto van 'Daan Blits'

19 JUL 2018

DJ Mia More draait door: Kunnen ze in Slovenië wel dansen?

DJ Mia More gaat samen haar vriend Rick naar Slovenië om op een feest te draaien. Wat gaat er allemaal mis?


love
user_40f2189b758d1d5d4da21b21e14ad404f1d96af6_avatar

Views

1k+

video icon
00:00
Foto van 'Kasper Hermans'

GISTEREN

Nieuw seizoen The Walking Dead verschijnt in oktober

Ben je een grote fan van de zombieserie The Walking Dead? Dan is er meer dan goed nieuws voor jou. Vanaf de eerste week van oktober wordt op FOX het negende seizoen in gang gezet. Dat viert de serie met een speciale en extralange Comic Con-trailer.

Op het immens populaire festival in San Diego was de cast - of in ieder geval een deel daarvan - ook aanwezig om vragen te beantwoorden van fans. Daar kondigde Andrew Lincoln, die in de serie als Rick Grimes dé hoofdrol vertolkt, aan dat hij de serie zal gaan verlaten.

,,Dit wordt het laatste waarin ik de rol van Rick Grimes vertolk. Ik houd van deze serie. Het betekent alles voor mij. Ik houd van de mensen die deze serie maken." Hoe hij precies uit The Walking Dead zal verdwijnen, dat is uiteraard voor het grote publiek nog onduidelijk.


Views

500+

video icon
00:00
Foto van 'Kasper Hermans'

GISTEREN

Droogte zorgt zelfs voor bosbranden in Zweden

De aanhoudende droogte in Europa leidt tot bosbranden. Zelfs - of juist - in de noordelijke landen, zoals Zweden en Letland. In Zweden worden mensen geëvacueerd vanwege het oprukkende vuur. De vooruitzichten zijn dat er de komende weken wel wat regen gaat vallen in het Scandinavische land, maar dat is nog niet direct genoeg om de droogte te bestrijden.


Views

1k+

video icon
00:00
Foto van 'Kasper Hermans'

20 JUL 2018

De legendarische game Rollercoaster Tycoon keert terug

Heb je eind jaren '90 of begin deze eeuw veel games op je computer gespeeld? Dan is de kans behoorlijk groot dat Rollercoaster Tycoon (of een van de varianten) daarbij zat. Voor wie daar nog eens aan terugdenkt, is er goed nieuws. Het spel komt namelijk in een gemoderniseerde versie terug.

Spelontwikkelaar Atari - vooral bekend als maker van een van de allereerste videospellen, Pong - zette begin dit jaar een crowdfundactie op om de game een remake te geven en die blijkt geslaagd. Dit najaar nog kunnen we Rollercoaster Tycoon Adventures verwachten en de spelers op de Nintendo Switch zijn de gelukkigen.


Views

2k+