Video

Dakloze brengt cheque terug naar rijke eigenares

De dakloze links en de eigenares rechts op de foto/Screenshot

Foto van 'Kasper Hermans'

25 NOV 2017

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag.

De eerlijke vinder

Finders keepers, losers weepers. Ook in het Engels kennen ze de term wat je vindt mag je houden. De dakloze Elmer Alvarez kan echter nog niet zo goed Engels en besloot zich er niet aan te houden, toen hij deze week een cheque van 10.000 dollar op straat in New Haven (Connecticut) vond. Hij bracht deze netjes terug naar eigenares Roberta Hoskie. Makelaar Roberta - die het vroeger overigens ook niet breed had - besloot de eerlijke vinder rijkelijk te belonen. Hij krijgt een cursus Engels, een opleiding in de vastgoedsector en een sollicitatiegesprek 'op een moment dat hij er klaar voor denkt te zijn'.

Vierjarige zonder armen en benen loopt

Hij heeft geen armen en benen, de vierjarige Camden is zonder zijn ledematen geboren. Toch probeert hij zijn eerste stapjes te zetten en dat levert meer dan ontroerende beelden op. „Ik dacht dat hij er niet klaar voor was, ik was in shock en heel erg blij toen het gebeurde", aldus de moeder van het Texaanse jochie.

'Hij blijft maar scheten laten'

Eerder dit jaar hadden ze nog een beetje ruzie, maar door de goede band tussen de twee zijn we naast Max Verstappen ook een beetje van Daniel Ricciardo gaan houden. Dat komt onder andere doordat de twee elkaar zonder problemen belachelijk durven te maken. Ook tijdens de laatste pre-race persconferentie van het Formule 1-seizoen was het weer raak tussen de twee.


Views

100+

video icon
06:22
Foto van 'Anouk Kragtwijk'

25 MEI 2018

Anouk snapt geen kut van haar eigen vagina

Een clitoris is van binnen net zo groot als een piemel. Toen Anouk dat hoorde was ze even van slag. Waarom wist ze dat niet? Ze ging langs bij sexpert Mandy Ronda En die liet aan de hand van een pop-up penis in een kinderboek het probleem zien.


Views

1k+

video icon
00:00
Foto van 'Kasper Hermans'

25 MEI 2018

Noord-Korea brengt kernwapentestplek tot ontploffing

Noord-Korea heeft de plek waar het haar kernwapens testte zoals afgesproken, vernietigd. De plek was sowieso onbruikbaar geworden na eerdere zware kernproeven in het gebied. De ontploffingen zorgden voor een paar spectaculaire beelden.


Views

1k+

25 mei - Metro's nieuwsminuutvideo icon
00:00
Foto van 'Jerry Gerritse'

25 MEI 2018

25 mei - Metro's nieuwsminuut

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

300+

Vulkaan zorgt voor blauwe vlammen op Hawaï

Camera videoVulkaan zorgt voor blauwe vlammen op Hawaï

Vulkaan Kilauea is actief op Hawaï/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

24 MEI 2018

Op Hawaï is de vulkaan Kilauea de voorbije dagen zeer actief. Het levert spectaculaire beelden op, want doordat er methaangas vrijkomt ontstaan er ook blauwe vlammen. Het gas komt vrij als bijproduct van de door de lava verbrande planten.

De voorbije dagen spreidde de lava zich al ver over het eiland uit. Inmiddels zijn er al ruim 2.000 inwoners van het eiland geëvacueerd naar een andere plek. Tientallen gebouwen zijn ook al verwoest door de stroom van smeulende lava.

Het is inmiddels twintig dagen geleden dat Kilauea voor het eerst uitbarstte, maar het lijkt er vooralsnog niet op dat de activiteit afneemt.

BEKIJK OOK


Views

1k+

video icon
00:00
Foto van 'Kasper Hermans'

24 MEI 2018

De trailer van de remake van Papillon is uit

De beroemde film Papillon uit 1973 krijgt een remake. De film met Charlie Hunnam in de hoofdrol is vanaf 6 september op het witte doek te zien, maar de trailer belooft al veel goeds met een aantal fraaie shots en schitterende locaties.

Papillon is gebaseerd op de autobiografie van Henri 'Papillon' Charrière, die stelde dat 75 procent uit zijn boek waar was. De beroemde kluiskraker werd onterecht opgepakt en veroordeeld vanwege moord.

Hij krijgt levenslang en niet op een fijne locatie. Hij wordt geplaatst op een beruchte strafkolonie op Île du Diable (Duivelseiland) in Frans-Guyana, waar hij koste wat het kost weg wil komen. Daarvoor sluit hij een vriendschap met meestervervalser Louis Dega (gespeeld door Rami Melek).


Views

500+

24 mei - Metro's nieuwsminuutvideo icon
00:00
Foto van 'Jerry Gerritse'

24 MEI 2018

24 mei - Metro's nieuwsminuut

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

400+

Camera videoHans Jansen bespeelt zoveel mogelijk stationspiano's

Hans Jansen in de trein naar Utrecht.

Foto van 'Kyrie Stuij'

23 MEI 2018

Muzikant Hans Jansen is gek op de stationspiano. Een voorbijganger filmde hem eind vorig jaar op station Zwolle, waar hij een bijzondere versie van Wicked Game van Chris Isaak bracht. De opname ging viral, haalde Dumpert en zorgde voor een stroom aan complimenten voor zijn werk.

Hoe gaaf zou het zijn om alle stationspiano's van Nederland binnen een dag te bespelen? Dat was de gedachte waarmee Jansen naar de NS stapte. Afgelopen dinsdag ging hij de uitdaging aan.

Vanwege een defecte trein kon hij alleen de piano in Enschede niet bespelen, maar de overige vijftien lukten wel. ,,Ik zie het niet eens als een domper. Het was een geweldige dag. Ik ben een dankbaar mens'', zei hij een dag later.

In deze video een deel van de muzikale reis van Jansen.


Views

1k+