Metro
Metro Video 21 okt 2017 / 10:10 uur

Virals: Dove baby hoort voor het eerst haar moeder

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag.

‘Dat is papa!’

De reactie van dit meisje gaat het internet over. En wij snappen wel waarom. Het meisje pakt samen met haar moeder een cadeautje uit voor haar 5e verjaardag en ziet dan dat de teddybeer die ze tevoorschijn haalt, wel heel erg lijkt op haar vader. Haar vader kan niet bij haar verjaardag zijn, omdat hij militair is.

Als de beer dan ook nog hetzelfde praat als haar vader… Nou, kijk zelf maar.

Dove baby hoort voor het eerst haar moeder

De Amerikaanse Chris en Christy Keane ontdekten na de geboorte al snel dat hun dochtertje Charlotte doof was. Maar nu, twee maanden later, heeft het meisje een gehoorapparaat. De reactie als ze haar moeder voor het eerst hoort praten, is wel heel lief. Vooral als haar mama ‘I love you’ zegt…

Het stel wilde de video in eerste instantie liever voor zichzelf houden, maar op aandringen van vrienden zetten ze ‘m toch online. En dat was niet voor niets, want de video is inmiddels al meer dan 2 miljoen keer bekeken. Christy laat op Instagram weten dat ze elke dag een wonder zien, als ze het gehoorapparaat tevoorschijn haalt.

Bommetje

Fans van Hollands Next Topmodel zullen onderstaande video meteen begrijpen. Finalist Ritse de Jong houdt namelijk wel van een bommetje. Zodra hij water ziet, springt hij erin. Fans van #TeamRitse hebben daar nu een grappige video over gemaakt…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Virals: Dove baby hoort voor het eerst haar moeder
Sluiten