Kasper Hermans
Kasper Hermans Video 3 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Opa bezoekt te vroeg geboren baby’s

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van dinsdag 3 oktober.

Opa bezoekt te vroeg geboren baby’s

Als baby’s te vroeg geboren worden, moeten ze in sommige gevallen lang op intensive care blijven voor ze naar huis mogen. Natuurlijk komen de ouders vaak langs, maar ze zijn er natuurlijk niet wekenlang 24/7. Daarom gaat David Deutchmen bij ze op bezoek. De opa is professioneel knuffelaar en stelt de te vroeg geboren baby’s van New York op hun gemak.

Grandpa Comforts Babies in the NICU

This grandpa proves there's still good in the world

Posted by NowThis on Sunday, October 1, 2017

Dolfijnen nieuwsgierig naar eekhoorns

Het zijn geen dieren die elkaar in het normale leven tegenkomen: dolfijnen en eekhoorns. In Sea Wolrd in Florida gebeurde het onlangs toch, omdat een paar eekhoorns om het grote aquarium heen konden lopen. Met name de dolfijnen lijken zeer nieuwsgierig naar de kleine harige beestjes net buiten hun habitat.

In case you needed some extraordinary cuteness to your day — here’s what happens when the babies get visitors#seaworldcares* Jukin Media Verified *Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/971854For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Posted by Amy Schumacher on Wednesday, September 27, 2017

Grappenmakers serieus na Vegas

Normaal is het lachen, gieren en brullen tijdens de shows van komieken James Corden, Jimmy Kimmel en Stephen Colbert. Maandagavond was daar echter geen ruimte voor. Na de massamoord in Las Vegas waren ze serieus en riepen ze stuk voor stuk president Donald Trump op om in te grijpen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.