Ooit geweten hoe schattig een mierenegelpup drinkt?

11 september 2017 om 12:00 door Kasper Hermans
Ooit geweten hoe schattig een mierenegelpup drinkt?
De mierenegelpup/Videostil

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van maandag 11 september.

Fifty Shades Of Freed

Na Fifty Shades of Grey en Fifty Shades Darker is het komend voorjaar tijd voor deel drie: Fifty Shades Freed. De film wordt uitgebracht rondom Valentijnsdag 2018 en vertelt het verhaal van de net met Christian Grey getrouwde Anastasia. Het zal niet alleen draaien om seks, afgaande op de trailer is er ook heuse schietscène.

 

Baby mierenegel drinkt heel lief

Als hij straks volgroeid is, dan de prikt hij je waar je bijstaat, maar vooralsnog is deze mierenegelpup vooral schattig. Voornamelijk de manier waarop hij melk drinkt uit de hand van zijn verzorger is zeer aandoenlijk.

Zondag met Lubach is terug

Hij had met zijn trailer in ieder geval alweer een internationale viral te pakken, maar zondagavond was Arjen Lubach dan echt terug met Zondag Met Lubach. Natuurlijk moest de tv-host na vijf maanden vakantie wel even bijgepraat worden over de actualiteiten door zijn collega Tex de Wit en dat verliep als volgt.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!