Kasper Hermans
Kasper Hermans Video 7 sep 2017 / 11:13 uur

Hond reageert op Harry Potter-spreuken

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van donderdag 7 september.

Hond reageert op Harry Potter-spreuken

Een hond goed africhten is een hele klus. Alleen als je het goed doet kan je natuurlijk alle woorden gebruiken die je wil in plaats van de standaard kreten. Dus geen ‘los’ of ‘haal’ voor deze hond, maar Expelliarmus en Accio. En lig, daarvoor gebruikt de eigenaar het wel heel gewelddadige Avada Kedavra.

If he isn't called Harry Pupper, they've missed a trick πŸ˜‚πŸ˜‚

Gepostet von UNILAD Entertainment am Dienstag, 5. September 2017

Opgepakte vrouw jat politiewagen

Deze arrestante haalde wel een heel gewaagde truc uit. Nadat ze hardhandig was opgepakt en in de politiewagen was gezet, wist ze zichzelf te bevrijden. Dat was echter nog niet alles. Op het moment dat de agenten even niet opletten, klom ze naar voren en ging ze er met de wagen vandoor. Met snelheden tot 160 kilometer per uur scheurde ze over de weg en leek ze uit de klauwen van de agenten te blijven. Toch verloor ze op een gegeven moment de macht over het stuur, waarna ze definitief kon worden opgepakt.

Kleurstofloze roze chocolade

Roze chocolade is leuk voor rond Valentijnsdag, maar vertrouw je dat chemische spulletje wel? Dat is een vraag waar je je straks geen zorgen meer over hoeft te maken. Zwitserse wetenschappers zijn er namelijk in geslaagd om roze chocolade zonder kleurstoffen te maken. Het zou zo’n tien jaar hebben geduurd om dit volledig natuurlijke product te ontwikkelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hond reageert op Harry Potter-spreuken
Sluiten