Video

Camera videoVlog Ebru: Ons treinstelsel is echt fantastisch

Foto van 'Metro'

28 AUG 2017

„Er zijn meer mensen en treinen dan ooit op het spoor, zegt spoorwegbedrijf NS. Eigenlijk hebben we een fantastische infrastructuur in Nederland. Dat treinstelsel van ons is echt fantastisch. Alleen de treinen moeten wel rijden. En er moet voor iedereen een zitplaats zijn'', aldus Ebru Umar in haar vlog.

Bekijk haar hele vlog hieronder.


Views

100+

22 mei - Metro's nieuwsminuutvideo icon
00:00
Foto van 'Jerry Gerritse'

1 UUR

22 mei - Metro's nieuwsminuut

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

57

video icon
00:00
Foto van 'Kasper Hermans'

GISTEREN

Lopers bedwingen Chinese Muur in marathon

42.195 meter lopen is sowieso al heel zwaar, maar je kan het nog gekker maken. Ren maar eens een marathon op de Chinese Muur. Duizenden deelnemers waagden zich daar afgelopen weekend aan.


Views

300+

21 mei - Metro's nieuwsminuutvideo icon
00:00
Foto van 'Jerry Gerritse'

GISTEREN

21 mei - Metro's nieuwsminuut

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

300+

Camera videoMaan: Ik vind Crocs het lelijkste wat er is

Maan in de kleding die zij ontwierp in samenwerking met Colourful Rebel. / Colourful Rebel x Maan

Foto van 'Daisy Heyer'

20 MEI 2018

In samenwerking met Colourful Rebel heeft Maan een eigen kledinglijn gelanceerd. Metro sprak de zangeres over haar lijn en legde haar ook wat modeldilemma's voor.

De zangeres besloot de samenwerking met Colourful Rebel aan te gaan, nadat ze werd gevraagd door de tweelingbroertjes Bas & Frank die het label produceren. Dat ze de twee tot op de dag van vandaag niet uit elkaar kan houden, geeft ze gewoon eerlijk toe aan het grote publiek. Maar ze is dolblij met de kans die ze van de broertjes kreeg. ,,Het merk past perfect bij mij, omdat ik op deze manier comfortabele kleding draag met een classy twist", vertelt ze.

,,Zoals dit joggingpak - wijst naar eigen turquoise joggingpak, ontworpen met het merk samen - waar ik gewoon een lekkere hak onder draag."

Stoer met een sexy twist

Maan omschrijft de 'moonlight-collectie' dan ook als een stoere kledinglijn met een speelse twist. Een beetje zoals haar eigen kledingsmaak, ,,Stoer en sexy."

,,Het moest lekker zitten, maar ook gewoon leuk zijn. Ik droeg al heel veel kleding van het merk en toen besloten Bas & Frank om mij te vragen voor een samenwerking. Van hun kleding wist ik dus al dat het lekker zat en helemaal bij mij past. Best spannend, want ik heb nog nooit zoiets gedaan. Maar ik ben megablij met het resultaat."

De zangeres hoeft zelf gelukkig nooit iets aan op het podium wat ze niet mooi vindt. ,,Ik kies gelukkig mijn eigen kleding uit, dus ik voel mij altijd lekker on stage. Ik denk ook dat dat belangrijk is. Als iets niet lekker zit of je bent de hele tijd aan het heisen en trekken sta je toch niet helemaal lekker op het podium. En als ik iets belangrijk vind..."

De Moonlight-collectie van Maan in samenwerking met Colourrful Rebel is vanaf nu te krijgen in de winkels van Colourful-Rebel en via de website. 

BEKIJK OOK


Views

1k+

Camera videoSchrikt Yvon briefschrijvers af met nieuw programma?

Yvon met koeien op een boerderij. /Linelle Deunk

Foto van 'Constance van Amstel'

20 MEI 2018

In haar nieuwe programma Onze Boerderij laat Yvon Jaspers vanaf zondagavond het échte leven van Nederlandse boeren zien. Problemen met dierenziekten, mestoverschotten, wetgeving en mogelijke faillissementen; niets wordt volgens de KRO-NCRV-presentatrice geschuwd.

Brievenschijfsters verjaagd?

Metro sprak met Yvon en de boeren tijdens een persdag op een boerderij. We vroegen hen onder meer naar de boerenproblematiek, maar ook wilden we weten of ze vrezen dat potentiële briefschrijvers voor de nieuwe boeren uit Boer Zoekt Vrouw zo schrikken van bepaalde beelden van dit échte boerenleven dat zij hun brief niet versturen…

Waar de focus in Boer Zoekt Vrouw vooral ligt op de liefde, is dat in haar nieuwe programma juist op het leven op de boerderij zelf. Aan het woord komen boeren die eerder meededen aan Boer Zoekt Vrouw, zoals Bertie, Agnes, Frans, Jan en Tom, maar ook boeren die de tv-kijker nog niet kent, zoals ex-cameraman Jelle die met trots zijn kudde koeien laat zien.

Het programma Onze Boerderij is vanaf zondag 20 mei elke zondag te zien om 20.20 uur op NPO 1.

BEKIJK OOK


Views

1k+

video icon
00:00
Likeability of 5
Foto van 'Kasper Hermans'

19 MEI 2018

'Het is toch lekkerder om met een biertje in je hand te staan'

De tijd dat je op een festival enkel patat en hamburgers kon halen is voorbij. Het aanbod is tegenwoordig veel uitgebreider. Ook gaan steeds meer festivals op een vegan of - in mindere mate - op een alcoholvrije tour.


like
user_24623e26e4fc5fb8d367febea34f6934799a980b_avatar

Views

800+

video icon
03:49
Likeability of 5
Foto van 'Anouk Kragtwijk'

18 MEI 2018

Vlog-Anouk: Is Arie Boomsma aanraken #meto?

Anouk verbaast zich dat er geen ophef is over het aan raken van Arie Boomsma. Kan dit wel?


likedislike
user_27214bae5832cf44dbea05bc0094d29dd496da9c_avataruser_7b7ce0847f41bdf8191ec15bf1e0e30a833a919c_avatar

Views

700+