Hester Ramaker
Hester Ramaker Video 8 jul 2017 / 10:05 uur

Virals: Venus Williams niet fout bij verkeersongeval

Venus Williams handelde juist bij verkeersongeluk

De Amerikaanse tennisster Venus Williams, die begin juni betrokken raakte bij een dodelijk verkeersongeval in de VS, handelde op het moment van de feiten "wettelijk", volgens Amerikaanse media. Dat is ook te zien op camerabeelden die vrijgegeven werden door de politie. Bij het ongeluk kwam een 78-jarige man om het leven. Zijn vrouw raakte ernstig gewond. De familie van het slachtoffer diende na het ongeluk een klacht in tegen Williams. Ze werd van nalatigheid beticht.

De politie heeft nu beelden vrijgegeven waarop is te zien hoe Williams met haar wagen het kruispunt op reed op het moment dat het verkeerslicht op groen stond.

Vuurwerk zien vanuit de lucht

Een drone maakte mooie beelden van de skyline van Los Angeles, waar vuurwerk af werd gestoken ter ere van de Amerikaanse feestdag Independence Day, op 4 juli. Dat leverde wat mooie beelden op.

Paaldansers steelt de show

De 15-jarige paaldanseres Zoë Timmermans verscheen vrijdagavond in het programma RTL Late Night, dat momenteel gepresenteerd wordt door Beau van Erven Dorens. De danseres veroverde tijdens het WK in Den Bosch de wereldtitel en liet gisteren op het Rembrandtplein in Amsterdam zien wat ze allemaal in huis had.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Virals: Venus Williams niet fout bij verkeersongeval
Sluiten