Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Video 11 jul 2017 / 11:16 uur

Virals: ‘Oma’ showt bh tijdens basketbalwedstrijd

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van dinsdag.

Leeuw grijpt reiger in Artis

Over het algemeen houden de leeuwen in Artis zich meestal heel rustig, afgelopen maandag ging het even mis. Leeuwen blijven roofdieren en als er dan een lekker hapje voorbij komt vliegen, dan gaat het weleens mis. Een bezoeker filmde hoe een blauwe reiger in het hok van de leeuwen staat. Net op het moment dat de reiger wil weg vliegen, wordt hij gegrepen door de leeuw. Het is overigens niet de eerste keer dat een leeuw een reiger grijpt, in 2012 is het ook al eens gebeurd.

‘Waterval’ bij Rotterdam Centraal

In de nacht van maandag op dinsdag kwam het water met bakken uit de lucht en vooral bij Rotterdam Centraal zorgde dat voor wat overlast.

https://twitter.com/010byday/status/884665388755279872

‘Oma’ doet bh-flash tijdens basketbalwedstrijd

Tja, er zullen weinig oma’s zijn die dit na zullen doen. Tijdens een basketbalwedstrijd van de Los Angeles Dodgers en Kansas City Royals in het Dodgers Stadium ging een oudere vrouw volledig uit haar dak. De oudere vrouw wilde haar team eens flink aanmoedigen en deed een bijzonder dansje.

https://www.youtube.com/watch?v=z5VGPIMUkjY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Virals: ‘Oma’ showt bh tijdens basketbalwedstrijd
Sluiten