Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Video 23 jun 2017 / 16:05 uur

Motorrijder veroorzaakt ongeluk met trap tegen auto

Ruzie, het is eigenlijk nooit een goed idee, maar in het verkeer al helemaal niet. Dat blijkt ook zeker uit onderstaand verhaal.

Op een snelweg in Californië is iets voorgevallen tussen een motorrijder en een autobestuurder, waardoor het bloed van de motorrijder kookt. Hij besluit naast de auto te gaan rijden en de metalen bak een schop te verkopen. De auto raakt hierdoor uit balans en haalt zodoende bijna de motorrijder zelf onderuit.

De bestuurder van de motor heeft geluk dat zijn eigen actie hem niet fataal wordt, maar daarna knalt de auto als in een Hollywoodfilm met een explosie tegen de betonnen wegscheiding. Vervolgens slingert de auto de vierbaansweg over en rijdt daarbij in op een witte pick-uptruck.

Wonder

De witte auto belandt ondersteboven op de weg en de geschopte auto komt tollend tot stilstand. De motorrijder rijdt door alsof er niets gebeurd is, maar in de auto achter hem heeft Chris Traber alles met zijn telefoon vastgelegd.

De 75-jarige bestuurder van de witte truck, Carlos Benavidez, is met een grote hoofdwond met spoed naar het ziekenhuis gebracht, schrijft CBS News. Hij kan zelf amper geloven dat hij nog leeft.

Benavidez heeft duidelijk een engeltje op zijn schouder. Hij kan niet alleen deze angstaanjagende crash navertellen, maar heeft ook kanker en een hartaanval overleefd.

Chris Traber begon met filmen omdat hij de motorrijder en de automobilist van een afstandje al ruzie zag maken. De beelden zie je hieronder.

https://www.facebook.com/872896309532410/videos/875154785973229/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Motorrijder veroorzaakt ongeluk met trap tegen auto
Sluiten