Camera videoMoeder stopt kinderen voor straf in snikhete auto

De 24-jarige Cynthia Randolph. Foto: Politie Texas

Foto van 'Cerise van Vliet'

25 JUN 2017

Vrijdag is de 24-jarige Cynthia Marie Randolph gearresteerd op verdenking van het doden van haar twee kinderen. De 16 maanden oude Cavanaugh en de 2 jaar oude Juliet zaten opgesloten in een snikhete auto, de twee overleefden dit niet.

Het kleine jongetje en zijn zusje zaten opgesloten, terwijl het buiten ongeveer 36 graden was. Dit gebeurde allemaal op 26 mei. Sinds die tijd geeft moeder Cynthia tegenstrijdige verklaringen aan de politie. Eerst zou zij bezig zijn geweest met de was, terwijl haar kinderen op de veranda speelden.

Toen Cynthia erachter kwam dat haar kinderen daar niet aan het spelen waren, zocht ze ze en vond ze hen op de achterbank van de auto. Later bekende ze dat de kinderen in de auto aan het spelen waren en er niet uit wilden komen.

Lesje leren

Cynthia was het zo zat dat ze de deuren dicht deed, om de oudste een lesje te leren. Het meisje dacht zichzelf wel te kunnen bevrijden, zodra zij en haar broertje klaar waren met spelen. Niets bleek minder waar.

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

De moeder van de twee is naar binnen gegaan, rookte daar marihuana en viel in slaap. Twee tot drie uur later werd ze wakker en vond haar kinderen in de snikhete auto, zij zijn allebei direct doodverklaard door de autoriteiten.

Cynthia raakte in paniek toen ze haar kinderen vond en sloeg de autoruit in, zo kon het voorval nog op een ongeluk lijken. De autoriteiten geloven niets meer van haar verhaal en dus staat ze terecht voor moord.


Views

24

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
Vlog Reismeisjes: Nieuwjaar vieren in Vietnam
Likeability of 5

Camera videoVlog Reismeisjes: Nieuwjaar vieren in Vietnam

Foto van 'Maartje Hensen'

VANDAAG, 11:00

De Reismeisjes nemen ons in hun nieuwste vlog mee tijdens de viering van het Vietnamese nieuwjaar, ook wel Tet genoemd.

Hoe dat eraan toeging kun je hieronder zien.


love
user_eb7bdb30df70229d67808da1810f25b4efc5bd2e_avatar

Views

18

Vlog Ebru: Piloten Transavia hebben recht op staking

Camera videoVlog Ebru: Piloten Transavia hebben recht op staking

Foto van 'Ebru Umar'

GISTEREN

Ebru Umar vindt dat de piloten van Transavia alle recht hebben om te staken: „Als piloten goede arbeidsvoorwaarden willen, wat is daar raar aan? Dat willen we allemaal", zo vertelt ze in haar vlog.

Bekijk haar hele vlog hieronder.


Views

33

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
Likeability of 5

Camera videoDe Donorwet is door de Kamer: Wat vinden we daarvan?

Foto van 'metronieuws'

17 FEB 2018

De Eerst Kamer stemde afgelopen week in met de invoering van de nieuwe donorwet, een initiatief van D66-Kamerlid Pia Dijkstra. Gevolg is dat iedere volwassen Nederlander vanaf het jaar 2020 automatisch donor wordt.

De omstreden wet kent veel voor- en tegenstanders. Verslaggever Nathan gaat de meningen peilen van mensen op straat en vraagt een longarts om uitleg.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


likedislike
user_1747a6e3bff9778413d85330e571a5c1a03a890a_avataruser_20afbd9672dd2a1fff6fe2030416b6d9dad19453_avatar

Views

45

'We leven nog, dat is het belangrijkste'

Camera video'We leven nog, dat is het belangrijkste'

Metro's Sofie en Kasper leerden tijdens de lancering van Kingdom Come: Deliverance de basis van het zwaardvechten.

Foto van 'Imre Himmelbauer'

17 FEB 2018

De nieuwe game Kingdom Come: Deliverance is op 13 februari op spectaculaire manier gelanceerd. De 'middeleeuwen-sim' werd in Slot Loevestein - geheel passend - in middeleeuwse setting uitgebracht. Metro's Sofie en Kasper gingen er een kijkje nemen en leerden zelfs de basis van het zwaardvechten.

De nieuwe game, die door crowdfunding tot stand is gekomen, probeert in tegenstelling tot games als The Elder Scrolls en The Witcher een realistischer beeld van de middeleeuwen neer te zetten. De game is te krijgen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


Views

24

Zijn dit de domste inbrekers aller tijden?
Likeability of 5

Camera videoZijn dit de domste inbrekers aller tijden?

Dat gaat fout... / Videostill

Foto van 'Imre Himmelbauer'

16 FEB 2018

Misdaad loont niet. Dat wordt erg vaak gezegd, maar twee inbrekers in de Chinese metropool Shanghai beelden het spreekwoord wel heel goed uit.

De twee komen aan op de 'plaats delict' en beiden zijn bewapend met een flinke baksteen. De ene inbreker probeert van dichtbij de deur open te breken door met de baksteen te slaan, de ander doet met een worp van afstand een poging.

Dat blijkt een flinke fout. De man raakt met zijn worp namelijk niet de deur, maar zijn medeplichtige. Die wordt zo fiks geraakt dat hij op slag bewusteloos is en weggesleept moet worden. De twee zijn een ware internetsensatie en gaan het web over als de „domste inbrekers ooit."

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


lol
user_20afbd9672dd2a1fff6fe2030416b6d9dad19453_avatar

Views

92

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Camera videoVlog Ebru: DENK en NIDA willen tweespalt veroorzaken

Foto van 'Ebru Umar'

16 FEB 2018

Ebru Umar vindt het ontzettend goed nieuws dat de Nederlandse regering heeft besloten om in april een vertegenwoordiger naar Armenië te sturen om daar de herdenking van de Armeense genocide bij te wonen.

Verder denkt ze dat DENK en NIDA het nieuws aan zullen grijpen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen: „Zij zijn er alleen maar op uit om tweespalt in Nederland te drijven”, stelt ze. Daarmee zouden volgens Umar twee kampen tegenover elkaar komen te staan: „Dit is een typisch onderwerp waardoor de parallelle samenleving naar boven zal komen.”

Bekijk de hele vlog hieronder.


Views

68

Vlog Anouk: Wie is jouw vrouwelijke held?

Camera videoVlog Anouk: Wie is jouw vrouwelijke held?

Foto van 'Anouk Kragtwijk'

15 FEB 2018

Sigrid Kaag, Ireen Wüst, hoe talentvol ook, staan toch in de schaduw van mannen. Vrouwen moeten beter hun best doen om succesvol te zijn, stelt Anouk. Ze wil graag dat vrouwen meer veren in elkaars reet stoppen. Vertel andere vrouwen hoe fantastisch, grappig, slim, mooi, lief, direct, eerlijk ze zijn onder de #mijnvrouwelijkeheldis. Haar held is @Evajinek. Wie is jouw vrouwelijke held?


Views

12