Typisch!

Irritante kantoortypes #22: Loes Lipgloss

Foto van 'Marike Wouters'

15 NOV 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp bij Irritante Kantoortypes in de rubriek Typisch! Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#22 Loes Lipgloss

Loes Lipgloss heeft één grote liefde, namelijk: de spiegel. En als er geen spiegel is, dan fungeert een autoraam, de koffieautomaat of het glas van de koeling in de kantine ook prima. Loes Lipgloss heeft elke dag haar volledige make-updoos bij zich en glipt een half uur voorafgaand aan een presentatie de wc in. Naast de wc-momentjes smeert Loes zesmaal daags haar lipglos bij en kent overigens geen schaamte om dat in het openbaar te doen. Op haar bureau prijkt een prachtig spiegeltje waarin ze naast de lippen, ook haar neus, wallen, wenkbrauwen en hairextensions ieder uur een keurige opknapbeurt geeft.

Wat zegt het over jou dat jij je ergert aan Loes Lipgloss?

Jij hebt 101 kwaliteiten en laat je verschijning niet je imago bepalen. Of je nou knap bent of niet, je hebt geleerd dat uiterlijk geen competentie is. Sterker nog, misschien heb je wel geleerd dat je met je uiterlijk bezighouden, een oppervlakkige aangelegenheid is. Je vindt het erg irritant dat Loes voorafgaand aan een presentatie haar make up bijwerkt in plaats van haar aantekeningen nog even doorleest. Maar stiekem kan jij ook best een beetje jaloers zijn op Loes. Want zoals ‘door een ringetje te halen’ Loes eruit ziet, dat lukt jou meestal niet. Nouja, op zaterdag doe jij je best, maar ook dan is je kapsel bij aankomst in de bar al uit de krul geschoten.

Hoe ga je om Loes Lipgloss?

Feit 1: we worden onzeker van knappe mensen. Feit 2: knappe mensen zijn bijna altijd onzeker. Ze hebben namelijk veel te verliezen. Loes is haar hele leven bewondert om haar looks en denkt dat dat ook de enige manier is om credits te krijgen. Met de juiste hakken is tenslotte de helft van het werk al gedaan. Neem Loes Lipgloss serieus als ze zit te zeuren dat ze er echt niet uit ziet en nodig naar de kapper moet. Als jij er met een veel slechter kapsel naast staat, realiseer je dan dat Loes hele hoge eisen aan zichzelf stelt, en alleen de meetlat zo hoog voor zichzelf heeft liggen. Roem haar daarnaast om haar kwaliteiten in plaats van haar uiterlijk. En durf aan haar toe te geven, dat je onzeker wordt van haar goedverzorgde uiterlijk. Als je vervolgens hoort wat ze daarvoor moet doen (lees: om 05:00 opstaan), verdwijnt je jaloersheid waarschijnlijk als sneeuw voor de zon.

Wat als je zelf een Loes Lipgloss bent?

Het is een zegen en tegelijkertijd een vloek om er mooi uit te zien. Je uiterlijk geeft je veel zelfvertrouwen, maar het maakt je ook het meest onzeker. Schoonheid is vergankelijk en hoor je goed bij te houden. Ooit is het idee in jouw hoofd genesteld dat je je succes aan je uiterlijk te danken hebt. Probeer echter eens bij jezelf drie andere competenties te ontdekken waar je minstens net zo goed in bent en probeer daar meer op te vertrouwen. Als je je zelf echt wilt uitdagen, ga dan op zoek naar je eigen lelijkheid en doe een presentatie zonder je haar geföhnd te hebben. Of ga een keer zonder make-up de deur uit naar de supermarkt. Dan zul je zien dat mensen je net zo leuk vinden.

BEKIJK OOK


Views

41

Vrouw heeft seksuele relatie met 15 geesten

"Once you go ghost you never go back" ©ITV

Foto van 'Jelmer Visser'

8 DEC 2017

Dat was zeer bizarre televisie aan de overkant van de Noordzee donderdagochtend. In de Britse ontbijtshow This Morning was Amethyst Realm te gast waar zij openhartig sprak over haar intieme leven. Realm beweert dat zij met vijftien geesten de lakens deelt.

Aan menselijke relaties doet ze al zo'n tien jaar niet meer sinds ze werd betrapt door haar ex tijdens een van haar geestige escapades. Hierop werd de relatie verbroken en de Britse vrouw wil sindsdien alleen nog maar bovennatuurlijke schermutselingen. De presentatoren hadden - uiteraard - een hoop vragen voor Realm.


Views

2k+

Irritante kantoortypes #24: Patty Psychoanalyse

Foto van 'Marike Wouters'

17 NOV 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp bij Irritante Kantoortypes in de rubriek Typisch! Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#24 Patty Psychoanalyse

Patty Psychoanalyse grijpt graag ieder persoonlijk probleem aan om er haar psychologische kennis op los te laten. Als je haar iets vertelt wat je dwars zit, dan word je volledig doorgelicht en krijg je als het meezit een gratis karakteranalyse. Een klaagbui over het conflict met je baas, zal Patty Psychoanalyse rustig uithoren en vervolgens beantwoorden met: ‘En hoe herken je je vader daar dan in?’ Het is goed bedoeld hoor, Patty Psychoanalyse is zeer betrokken en wil jou graag uit je lijden verlossen, maar: 'Wat doet dat met jou?"


Views

45

De elektronicazaak als dagelijks uitje

De elektronicazaak als dagelijks uitje

Jack Reijffers.

In samenwerking met BCC

3 UUR

Nederlanders komen gemiddeld 1,2 keer per jaar in een elektronicawinkel, zo wijst onderzoek uit. Maar er zijn bijzondere uitzonderingen. Sommige mensen komen er zelfs vaker dan in de supermarkt.

Met de opkomst van het online shoppen wordt het weleens vergeten, maar fysieke winkels hebben nog wel degelijk een belangrijke functie in onze maatschappij. Ze vormen ontmoetingsplekken waar klanten terechtkunnen voor service, maar ook voor een gezellig praatje. Het filiaal van BCC in het Limburgse Beek is zo’n winkel die meer is dan een plek voor aan- en verkopen.

Functie in de buurt


Views

200+

Irritante kantoortypes #23: Shockdock Simon

Foto van 'Marike Wouters'

16 NOV 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp bij Irritante Kantoortypes in de rubriek Typisch! Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#23 Shockdock Simon

Shockdock Simon kent geen gêne. Wat jij zelfs liever geheim houdt voor je geliefde, deelt deze collega in geuren en kleuren met de hele werkvloer: "Ik had afgelopen week buikgriep, zo eentje van het hardnekkige soort. Het spoot werkelijk alle kanten op." Wanneer hij collega's kokhalzend ziet vluchten naar de koffieautomaat, verschijnt er een irritant grijns op zijn gezicht. Shockdock Simon heeft niet alleen last van lichamelijke diarree, maar ook van verbale. Hij smult ervan dat anderen niet persé willen weten dat 'het zweet tot in mijn kontnaad stond' of hij bij de dokter even 'flink moest bukken'.


Views

40

Irritante kantoortypes #21: Barry Bord voor je Kop

Foto van 'Marike Wouters'

14 NOV 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp bij Irritante Kantoortypes in de rubriek Typisch! Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#21 Barry Bord voor je Kop

Of het nou zijn twee honden zijn, de nieuwe kittens, de Frisbee-vereniging of zijn collectie opgezette vlinders, dat maakt voor Barry Bord voor je Kop niet uit. Hij raakt werkelijk nooit uitgepraat over zijn hobby. Heeft hij het afgelopen weekend een strandwandeling met zijn twee honden gemaakt? Dan krijg je maandagochtend een half uur durende slideshow voorgeschoteld van Max en Chico rennend in de branding. Toon je in één foto plotselinge interesse (per ongeluk, het was gewoon een goed gelukte foto), dan grijpt Barry Bord voor je Kop dat moment direct aan om ook zijn hondenarchief van het afgelopen jaar open te trekken. Hij gaat er zelf zo in op, dat signalen van desinteresse niet worden opgepikt. Diepe zuchten, lauwe reacties, je blik afwenden: het mag niet baten. Max en Chico worden, of je het nou wil of niet, ook onderdeel van jouw leven.


Views

39

Irritante kantoortypes #20: Ivo Imago

Foto van 'Marike Wouters'

13 NOV 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp bij Irritante Kantoortypes in de rubriek 'Typisch'. Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#20 Ivo Imago

Ivo Imago laat graag merken wat voor réte-belangrijke telefoongesprekken hij voert. Daarom belt hij altijd het liefst binnen gehoorafstand van zijn collega’s. Hij doet alsof hij even ‘sociaal’ wegloopt van zijn bureau als zijn mobiel gaat, maar ondertussen blijft hij vlak achter je staan bellen. Zijn zinnen geeft hij extra kracht door grootse handbewegingen en wijsneuzerig kantoorjargon (“Nee joh, ik maak de boel wel even smart”). Vervolgens neemt hij uiterst nonchalant weer plaats achter zijn computer en zegt hij: “Ja hoor, in the pocket!” Eerst even zijn succes op Linkedin delen, en ook maar gelijk op Facebook, weten zijn vrienden ook meteen waar er op geproost mag worden dit weekend. Aan het einde van de dag vertrekt hij in zijn glimmende auto, die veel te duur was voor zijn portemonnee, maar wel een goede indruk achterlaat bij de klant.


Views

60

Irritante kantoortypes #19: Brave Barbara

Foto van 'Marike Wouters'

10 NOV 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp bij Irritante Kantoortypes in de rubriek 'Typisch'. Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#19 Brave Barbara

Het huisreglement van kantoor is Brave Barbara’s bijbel. Haar bureau is altijd netjes opgeruimd. Broodkruimeltjes veegt ze in de prullenbak (tegen de muizen) en documenten zitten geordend op alfabet in haar la. Ze heeft niet stiekem een eigen waterkoker of Nespresso-apparaat op haar bureau staan - in tegenstelling tot veel andere collega’s - want dat is erg brandgevaarlijk. Maar niemand die haar manifest daarover gelezen heeft. Net als de notulen overigens. Als Brave Barbara jou bij het kopieerapparaat betrapt op het uitprinten van twintig concerttickets, schrikt ze zich een ongeluk en moet ze minstens twee dagen bijkomen van dit ernstige delict.


Views

73

Irritante kantoortypes #18: Vicky Vergeten

Foto van 'Marike Wouters'

20 NOV 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp bij Irritante Kantoortypes in de rubriek 'Typisch'. Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#18 Vicky Vergeten

Oeps, vergeten.....


Views

53

Irritante kantoortypes #17: Jacco Jatgraag

Foto van 'Marike Wouters'

8 NOV 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp bij Irritante Kantoortypes in de rubriek 'Typisch'. Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#17 Jacco Jatgraag

Jacco Jatgraag is er ontzettend goed in om tijdens een presentatie altijd met zeer treffende ideeën te komen....van iemand anders! Heb jij een mooi plan uitgewerkt, dan is Jacco Jatgraag haantje de voorste om jou uit te horen aan je bureau. Even later deelt hij tijdens een meeting schaamteloos de resultaten alsof het zijn eigen resultaten zijn. Aan bronvermelding doet Jacco Jatgraag niet. Control C, Control V en klaar. Hoorde je hem nou echt "Uit mijn onderzoek bleek...." zeggen?! Hij praat er echter zo snel overheen, dat het moment alweer voorbij is en jij beduusd achterblijft na zijn kleptomane daad.


Views

32

Irritante kantoortypes #16: Perfecte Pamela

Foto van 'Marike Wouters'

7 NOV 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp bij Irritante Kantoortypes in de rubriek 'Typisch'. Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#16 Perfecte Pamela

Perfecte Pamela heeft alles, maar dan ook alles op orde: ze ziet er goed uit, is altijd vrolijk, heeft een mooi huis, een knappe vriend, perfecte kinderen, een leuke functie én boven dat is ze ook nog eens vre-se-lijk aardig. En attent. En behulpzaam. Er is echt niets te ontdekken aan haar wat minder leuk is. Perfecte Pamela, of ‘Pem’ zoals iedereen haar lekker informeel noemt, vliegt als een sociaal dier over de werkvloer en weet tussen alle bedrijven door met iedereen een leuk praatje of grapje te maken. Pem kent én mag iedereen en andersom kent en mag iedereen Perfecte Pem. Pff, hoe doet ze dat toch?


Views

28

Irritante kantoortypes #15: Vera Vraagteken

Foto van 'Marike Wouters'

6 NOV 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp Bij Irritante Kantoortypes in de rubriek Typisch! Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#15 Vera Vraagteken

Vera Vraagteken vindt het erg ingewikkeld om zelf knopen door te hakken. Gemiddeld valt ze je dertien keer per dag lastig over hetzelfde onderwerp. Ook vergeet Vera Vraagteken nogal eens dat sinds een aantal jaar het concept Google in het leven is geroepen. "Probeer het eerst eens zelf op te zoeken Vera, en kom dan terug". Maar tevergeefs. Als jij terugkomt uit een vergadering, kun je er vergif op innemen dat Vera Vraagteken bij je bureau staat te wachten met twee enorme vraagtekens in haar puppy-ogen.


Views

43

Irritante kantoortypes #14: Willy Wegklikker

Foto van 'Marike Wouters'

3 NOV 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp bij Irritante Kantoortypes in de rubriek 'Typisch'. Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#14 Willy Wegklikker

Als je het kantoor van Willy Wegklikker binnenloopt, hoor je een razendsnelle muisklik gevolgd door een extreem onschuldige blik. "Ja?" Willy Wegklikker zit een kwart van zijn werktijd te gamen, te web-appen of de vakantiefoto's van zijn vrienden op Facebook te bestuderen. Als je een 'like' van Willy krijgt op je post, dan is dat meestal tussen 09:00 en 17:00 uur. Maar als je vraagt of hij dat verslag al af heeft, is het antwoordt altijd 'bijna' en 'ik wacht nog op input van anderen'. Twee dagen later is het precies hetzelfde liedje. Wat betekent 'bijna', Willy 'Je ex op Facebook uitchecken kan ook thuis' Wegklikker?


Views

50

Irritante kantoortypes #13: Stipte Stanley

Foto van 'Marike Wouters'

2 NOV 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp Bij Irritante Kantoortypes in de rubriek Typisch! Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#13 Stipte Stanley

Is het een minuut voor 5? Ja hoor, daar gaat íe: Stipte Stanley. Precies op tijd uitgelogd op zijn computer om om 17:00 uur het pand te verlaten. Want waarom zou je een minuut langer op kantoor blijven als dat in wezen niet hoeft? Stipte Stanley is een groot voorstander van de herinvoering van het in- en uitklokken. Het grote horloge om zijn pols is Stipte Stanley's kostbaarste bezit. Vergadering om 10:00 uur? Stipte Stanley heeft op tijd koffie gehaald zodat hij niet te laat is voor de vergadering - in tegenstelling tot de rest die in de file staat voor de automaat. De irritatie druipt op zo'n moment van zijn gezicht af. Is het 12 uur? "Lunchtijd!" roept Stanley en weg is hij, ook al was de bespreking nog niet klaar.


Views

64

Irritante kantoortypes #12: Ruggengraatloze Robbert

Foto van 'Marike Wouters'

1 NOV 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp Bij Irritante Kantoortypes in de rubriek Typisch! Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#12 Ruggengraatloze Robbert

Ruggengraatloze Robbert waait met alle winden mee. Als Robbert jouw fantastische idee waanzinnig vindt, kan het zomaar zijn dat hij een paar uur later met een andere collega meepraat die jou idee veracht. "Ja hoor, zeker. Ja, nee, helemaal mee eens". Ofwel, Ruggengraatloze Robbert heeft geen eigen mening. Misschien zit die mening wel ergens goed verstopt in de diepe krochten van zijn geest, maar daar zal het ook zeker blijven zitten. Ruggengraatloze Robbert maakt in ieder geval geen vijanden. Hij vindt plan A van collega 1 leuk, maar plan B van collega 2 ook. Ja Robbert, daar hebben we dus niets aan.


Views

39

Irritante kantoortypes #11: Arno Asbak

Foto van 'Marike Wouters'

31 OKT 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp bij Irritante Kantoortypes in de rubriek 'Typisch'. Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#11 Arno Asbak

Arno Asbak kan geen uur zonder sigaret. Na een lange vergadering loopt hij met trillende handjes naar buiten. “Even ontspannen hoor”, zegt hij als hij een peuk opsteekt. Je ruikt altijd direct als Arno weer terug is van zijn rookpauze. Rookdampen verspreiden zich langzaam doch dwingend door het kantoor. Hij neemt netjes een pepermuntje na afloop, maar na al die jaren is de rook inmiddels in zijn kleren gaan wonen. Na een werkdag heeft hij - al zijn rookpauzes bij elkaar opgeteld - minstens een uur minder gewerkt dan de niet-rokers op kantoor. Je komt altijd net bij Arno aan voor een vraag, als hij niet achter zijn bureau zit. Drie keer raden waar hij is... Arno!


Views

34

Irritante kantoortypes #10: Bea Buitensluiter

Foto van 'Marike Wouters'

30 OKT 2017

In iedere kantoortuin lopen dezelfde irritante types rond. Collega's waarbij je stilletjes hoopt dat ze heel ongelukkig vast komen te zitten in de draaideur of met hun haar verstrikt raken in het kopieerapparaat. Als dat niet gebeurt, moet je er maar het beste van maken. Hoog tijd dus voor Eerste Hulp bij Irritante Kantoortypes in de rubriek 'Typisch'. Psycholoog en carrièrecoach Roos Woltering staat ons bij met raad en daad.

#10 Bea Buitensluiter

Bea Buitensluiter 'vergeet' altijd net jou mee te vragen voor de lunch. Als je opkijkt van je computer omdat het lunchtijd is, zie je opeens dat al je collega's al zijn vertrokken. 'Oh oeps, vergeten', zal Bea Buitensluiter zeggen. Ze lijkt jou altijd expres overal buiten te willen sluiten. Vreemd, want voorheen konden jullie op zich prima met elkaar overweg. Als zij een groepscadeau moet regelen voor een andere collega, slaat ze jou over om te vragen of je ook mee wilt doen. Op de dag van de verjaardag sta jij vervolgens met lege handen voor de Jarige Jet en hoor je van een andere collega dat er geld ingezameld was. Bea Buitensluiter doet er alles aan om jou de groep uit te werken. Wat heb je misdaan?!


Views

54

Niet het broodje vlees uit dit verhaal ©Colourbox

Man doet bommelding om onder rekening uit te komen

Niet het broodje vlees uit dit verhaal ©Colourbox

Foto van 'Jelmer Visser'

10 OKT 2017

Barry Clapperton bedacht een wel zeer creatieve manier om zijn rekening bij een lunchroom in Pittsburgh niet te hoeven betalen. Door het doen van een valse bommelding dacht de dronken Amerikaan iedereen om de tuin te leiden zodat hij gratis kon lunchen.

Volgens de politie zou de man door een vriend zijn overtuigd om de bommelding te doen, dit meldt WPXI-news.

Artikel gaat onder de foto verder.


Views

100+

Halbe hopt over hek, internet wordt gek

Smooth! ©ANP

Foto van 'Jelmer Visser'

21 SEP 2017

Halbe Zijlstra blijkt een verborgen talent te bezitten. Met de leningheid en finesse van een kat springt de fractievoorzitter van de VVD over een dranghek heen. Een hoop energie voor iemand die al maandenlang aan het vergaderen is over de formatie. Bij zo'n opmerkelijke foto kon een reactie natuurlijk niet uitblijven. Twitter ging massaal aan de haal met de hop van Halbe!

Inhakers en woordgrappen

Het hek is van de dam.


Views

200+

Het immer sfeervolle Hilversum Beeld: ANP

'Creatieve' woordspeling Hilversum slaat plank mis

Het immer sfeervolle Hilversum Beeld: ANP

Foto van 'Jelmer Visser'

4 SEP 2017

De gemeente Hilversum had maandag de lachers op zijn hand bij de lancering van hun nieuwe campagne. Ze huurden een superhip marketingbureau - met waarschijnlijk een pingpongtafel op hun kantoor - in om hen van een creatieve injectie te voorzien. Het doel van de campagne was Hilversum - of Hliversum - in het zonnetje te zetten. Maar of deze campagne hieraan bijdraagt is nog maar de vraag aangezien het oordeel van Twitter nogal fel was. Hieronder is de gewraakte slogan te zien.

'Met een knipoog'


Views

100+