Nikki Veerbeek
Nikki Veerbeek Televisie 15 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Tatum Dagelet krijgt Rick Brandsteder uit de kleren in Het Perfecte Plaatje: ‘Nu kan ik Rick in bed lullen’

De ontknoping van Het Perfecte Plaatje Op Reis komt steeds dichterbij. Nog maar vier kandidaten zijn in de race. In de aflevering van gisteravond vechten de BN’ers om een halve finaleplek en halen zij daarvoor alles uit de kast. Vooral Tatum Dagelet heeft een ogenschijnlijk slim plan: womanizer Rick Brandsteder uit de kleren krijgen. Voor het oog van 676.000 kijkers flirtten de twee ongegeneerd met elkaar.

In tv-hit Het Perfecte Plaatje gaan BN’ers de fotografiestrijd met elkaar aan. Omdat de kandidaten deze keer zijn afgereisd naar het zonnige Zuid-Afrika, heet deze variant Het Perfecte Plaatje Op Reis. Vorige week moest influencer Gabs Wildebras het strijdtoneel verlaten.

Tatum Dagelet en Rick Brandsteder in Het Perfecte Plaatje Op Reis

De amateurfotografen moeten in deze aflevering een geur in beeld brengen, zonder het flesje te laten zien. Dagelet en Brandsteder worden bij de opdracht aan elkaar gekoppeld. „Ik krijg Tatum niet voor niets in mijn schoot geworpen. Haar haarkleur en krullen passen precies bij de kleur van mijn geurtje”, reageert Brandsteder blij. „De man die mij al pest en saboteert sinds aflevering één en mijn punten continu probeert te stelen”, zegt Dagelet grappend.

„Het was af en toe een tikje schunnig, maar dat weet je als je met haar gaat werken”, belooft Brandsteder alvast voor de camera’s. Dat wordt snel duidelijk, want Dagelet windt er geen doekjes om hoe ze shoot voor zich ziet. „Ik zit er toch aan te denken om jou eindelijk in bed te krijgen.” Ze hoopt dat Brandsteder een ‘ieniemienie stukje bil’ laat zien. „Kom op jongens, we zitten in aflevering zes. Nu kan ik Rick wel in bed lullen.”

‘Mijn oma kijkt ook’

„Ik wil jou echt naakt, maar ik weet niet hoe je daarin staat”, zegt Dagelet tegen Brandsteder. „Een zwembroekje kun je krijgen”, antwoordt de presentator. Maar Dagelet heeft haar zinnen gezet op dat ‘stukje bil’.  „Maar als een jongen nee zegt, is het nee”, vindt ze ook. „Dat heb je geleerd, na al die jaren”, grapt Brandsteder. „Laat me er even over nadenken.”

Brandsteder heeft nog zo zijn bedenkingen. „Ik ga niet naakt liggen. Mijn oma kijkt ook.” Uiteindelijk krijgt Dagelet Brandsteder toch zover dat hij in een handdoekje poseert. Hij waarschuwt: „Mochten wij doorgaan, dan sta je bij me in het krijt.” Dagelet hoopt dat ze hem in een nóg een kleiner handdoekje krijgt, wat haar nog lukt ook. „Lekker gei.. uh, goed, bedoel ik”, roept ze uit als Brandsteder op het bed ligt.

Helaas voor Dagelet kan een halfnaakte Brandsteder haar niet van de ondergang redden. Haar foto moet het doen met een magere 5.6. „Wat jammer dat je niet meer gedaan hebt met het model. Je had de kijker in kunnen pakken met zijn look. Nu gebeurt er te veel om hem heen. Dat leidt af en is zonde”, is het oordeel van de jury. En dus moet de actrice en presentatrice haar koffer pakken. Brandsteder, Numidia El Morabet en Leonie ter Braak hebben de felbegeerde halve finaleplek te pakken.

Je kunt Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via RTL.

Coronadebat Tweede Kamer over mondkapjes en avondklok, Rutte wacht pittige dag

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.