Iza de Bruin
Iza de Bruin Televisie 10 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Ferry Doedens maakt geen vrienden in Special Forces VIPS: ‘Koekenbakker’

De tweede aflevering van Special Forces VIPS, sinds gisteren te zien op Videoland, is zeer hectisch verlopen. Er werd weer van alles uitgespookt. In het programma krijgen verschillende BN’ers militaire Special Forces-training. Dat gaat -letterlijk – niet zonder slag of stoot.

Wie zich niet aan de regels houdt, heeft er niets te zoeken. Dat wordt voor Ferry Doedens keihard duidelijk in de tweede aflevering van het programma.

Eiwitreep meegesmokkeld

Op de eerste dag ging een BN’er meteen al de mist in. En die bekende Nederlander is niemand minder dan Ferry Doedens. De beste man had trek en besloot daar wat aan te doen, ondanks dat het tegen de regels is. Er is te zien hoe hij een meegesmokkelde eiwitreep opeet. En daar moet de rest voor opdraaien.

Maar daar blijft het niet bij. Later in de aflevering zien we hoe hij nog een keer toeslaat. Het militaire regime waarmee de staf de groep door het bos leidt, samen met het feit dat de BN’ers nog geen moment rust hebben gehad sinds de start van de loodzware training, begint zijn tol te eisen. Ferry heeft weer honger en pakt zijn kans wanneer hij een snack spot.

Tranen over Ferry Doedens’ wangen

„Ik was iets aan het eten”, geeft hij vervolgens eerlijk toe. „Er lag een broodje in jullie auto en die stond open.” Zijn eerlijkheid wordt niet gewaardeerd en hoewel de staf zijn actie ’s nachts nog accepteert, nemen ze die ochtend het besluit hem alsnog uit de groep te zetten. „Ik heb heel erg het gevoel dat ik heb gefaald omdat ik mijn doelen niet heb gehaald en mijn team in de steek heb gelaten”, vertelt de OnlyFans-ster na afloop, met tranen over zijn wangen voor de camera van het programma. „Volkomen kut.”

De kijkers snappen wel dat hij is afgevallen. Op Twitter vinden ze hem een ‘pannenkoek’ en een ‘koekenbakker’.

Voetbalduo Ton en Peter over homoseksualiteit op voetbalveld: ‘Kop eraf als ik uit de kast kom’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ferry Doedens maakt geen vrienden in Special Forces VIPS: ‘Koekenbakker’
Sluiten