Pim Pauwels
Pim Pauwels Televisie 10 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Waylon gaat in op vragen van Humberto Tan over vreemdgaan

Waylon is gisteravond kort ingegaan op zijn vreemdgaan tijdens de zwangerschap van zijn geliefde Bibi Breijman, al stond hij daar allesbehalve voor open. De zanger schoof aan bij de talkshow van Humberto Tan. De presentator kon het niet laten om een vraag te stellen over het bedriegen van zijn geliefde. Het was de eerste keer dat Waylon er op televisie iets over vertelde.

In juni gaf Waylon toe vreemdgegaan te zijn toen Bibi zwanger was. De zanger zei destijds dat hij het had „verkloot”. Ook sprak hij van „demonen in zijn hoofd”. De bekentenis kwam nadat de roddelkanalen Juice Channel en Life of Yvonne hadden gemeld dat Waylon Bibi zou hebben bedrogen toen ze ‘topzwanger’ was.

Er werden op die kanalen foto’s gedeeld van gesprekken die Waylon gehad zou hebben met een scharrel. In die berichten werd pijnlijk duidelijk dat het niet alleen bij appen bleef, maar dat er ook echt afgesproken zou zijn.

Waylon heeft niet veel zin om het erover te hebben

Humberto Tan had de ‘eer’ om Waylon, die in de studio was vanwege zijn nieuwe album, voor de eerste keer naar die „afgelopen periode” te vragen. Al was Waylon niet per se heel uitgesproken en duurde het even voordat de presentator hem er concreet naar durfde te vragen. „Ik ben ook de laatste die het hierover moet hebben”, stak Tan hand in eigen boezem. De talkshowhost was in het verleden ook niet vies van vreemdgaan.

Veel zin had Waylon ook niet om het over zijn acties te hebben in de talkshow, ook al gaat het in zijn nieuwe album veel over het vreemdgaan. En daar haakte Humberto Tan gisteravond dan ook op in. „Het lijkt me best wel prettig dat als er emotionele zaken gebeuren in je leven, dat je dat kan verwerken in liedjes. Doe je dat dan ook?”, wilde hij weten.

Zanger blijft ver weg van antwoord op vragen Humberto Tan

Maar Waylon begreep de vraag niet helemaal (of leek die niet te willen begrijpen). „Ik heb het nu over die afgelopen periode”, verduidelijkte de talkshowhost aan hem. Aha, toen ging er een klein belletje rinkelen.

Maar de zanger bleef heel bewust weg van zijn actie van afgelopen zomer. Hij vertelde over dat hij wel vaker liedjes schrijft over dingen die hij meemaakt. „Ik heb altijd gezegd: ik ben alleen maar gerechtigd om te schrijven over mijn eigen leven en over de dingen die ik doe.”

‘Het gaat goed, ik hou van haar’

Nee, dat wilde Humberto Tan natuurlijk niet horen. Een nieuw excuus, een sappig nieuwtje. „Geef me iets”, hoorde je de talkshowhost denken, terwijl hij Waylons verhaal aanhoorde. „We hebben het nu over kwetsbaarheid. Jij bent heel kwetsbaar geweest. Heb je nog behoefte om iets toe te voegen aan wat je eerder hebt verklaard op Instagram? Ik dacht: wat doe je jezelf aan met die hele verklaring?”, doelend op zijn eerdere excuus voor zijn vreemdgaan.

Kijk, Humberto Tan durfde dus alsnog concreet naar het vreemdgaan van de zanger te vragen. Maar die vraag kon niet helemaal de goedkeuring dragen van Waylon. „Hmm…”, zei de zanger, een beetje aarzelend. Hij ging er heel kort op in. „Het gaat goed. Ik hou van haar. Het is een geweldige vrouw. Ongelooflijk.” Daar nam Tan genoegen mee. „Oke, dus dat.”

Kijk de aflevering van Humberto op Zondag hier terug.

Bibi laat na vreemdgaan Waylon van zich horen, verwijdert foto met ‘eikel’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Waylon gaat in op vragen van Humberto Tan over vreemdgaan
Sluiten