Iza de Bruin
Iza de Bruin Televisie 28 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Massa is Kassa-kijkers verbijsterd door Nicol die hond loslaat in kippenren: ‘Raar figuur’

Het was weer raak bij Massa is Kassa gisteravond. Dit keer kwam Nicol, de partner van Peter Gillis, met een niet zo snuggere actie. Zij liet haar hondje – vaak ook wel ‘kale rat’ genoemd door kijkers – los in een kippenren en dat zorgde voor een hele hoop ongein.

Niet alleen op de camping, maar ook bij de kijkers. Kijkers gingen los op social media toen het fragment te zien was op televisie.

‘Herrie in de tent’ bij Massa is Kassa

Nicol heeft het plan om haar chihuahua Coco even los te laten in de tuin, waar ook kippen lopen. De kijkers zagen het natuurlijk allang aankomen: binnen een seconde slaat de eerste kip al op de vlucht voor de viervoeter. Maar daar stopt het niet: het hondje gaat als een speer achter de andere onschuldige diertjes aan. „Herrie in de tent!”, weet Peter nog te roepen. Gelukkig weet Nicol Coco op het nippertje op te tillen en de kippen te verlossen van hun angst.

De kijkers tonen op het internet hun ongenoegen over de actie van Nicol. De één zegt „haal die hond weg joh”, terwijl de ander Coco niet eens een hond noemt: „En natuurlijk stop je die rat on steroids, aka Coco, in een hok met kippen.”

Hondje Coco staat wel vaker in de belangstelling, bijvoorbeeld wanneer Nicol een uurtje hondenyoga (ja, echt) inplant of een heuse hondenbarbecue organiseert.

https://twitter.com/Lacru90/status/1574843029239861255?s=20&t=KkEA5KwmME4SjMT9rwscjQ

Rechtszaak voor Gillis

Gisteren was Peter Gillis nog in het nieuws omdat de Raad van State de zaak tussen hem en de gemeente Asten behandelt. Die zaak loopt omdat Gillis illegaal arbeidsmigranten zou hebben gehuisvest op zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. De rechter in Den Bosch stelde Gillis eerder in het ongelijk, de Raad van State buigt zich nu over de zaak.

Het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten is overigens niet het enige waar hij van beschuldigd wordt. Gillis zou Nicol namelijk mishandeld hebben, door onder andere in haar neus en rug te bijten, in haar borsten te knijpen en aan haar oren en haar te trekken. Dat lijkt de kijkers niet heel veel uit te maken. Massa is Kassa is nog steeds een kijkcijferkanon.

Massa is Kassa kijk je terug via KIJK.nl.

Van beren tot ganzen: tientallen wilde diersoorten in aantallen toegenomen in Europa

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.