Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 12 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Hartverwarmende reacties op terugkeer Loretta Schrijver in Koffietijd: ‘Lach gemist’

Koffietijd is toch niet helemaal hetzelfde zonder de schaterlachende Loretta Schrijver. De presentatrice verliet het programma voor een half jaar vanwege de diagnose darmkanker die zij vorig jaar kreeg. Maar Schrijver was vandaag weer terug op haar vertrouwde honk en daar waren kijkers maar al te blij mee. De reacties op haar terugkeer zijn hartverwarmend.

De presentatrice opende vanochtend, zoals we gewend zijn, een nieuwe aflevering van Koffietijd, samen met mede-presentator Patrick Martens. Ook haar nieuwe hondje Zorra mocht de aflevering bijwonen. En de presentatrice blijkt dolgelukkig dat ze weer terug is. „Ik ben er weer en daar ben ik heel blij om. Ik voel me goed. Misschien nog hier en daar wat ongemakjes, maar dat verdwijnt allemaal weer vanzelf”, vertelt Schrijver. Ook bedankt ze de kijkers voor alle reacties die zij heeft ontvangen. „Heel fijn en heel lief allemaal.”

Blije reacties op terugkeer Loretta Schrijver Koffietijd

Na afloop van de uitzending verschijnt Schrijver samen met haar collega Martens nog in een live-uitzending op Facebook. Daar praat het Koffietijd-duo nog na met één van hun gasten en beantwoorden ze vragen van kijkers. Hoewel het vragenrondje eigenlijk over honden gaat, blijkt dat veel kijkers ook wel heel erg blij zijn dat Schrijver weer terug is. De reacties op haar terugkeer zijn hartverwarmend en mensen hebben vooral Schrijvers typerende lach gemist.

„Gezellig weer vanouds”, „kanjer”, „heerlijk om jouw lach weer te horen” en „geweldig dat het weer goed met je gaat. Wij weten wat voor strijd het is. Hier zelfde strijd gehad”, klinken sommige reacties.

Diagnose darmkanker

De presentatrice was een tijdje afwezig voor het programma omdat ze de diagnose darmkanker had gekregen. Vorig jaar werd de ziekte bij haar geconstateerd. Haar eerste operatie leverde behoorlijk wat complicaties op en Schrijver moest daardoor zes weken in het ziekenhuis verblijven. Later volgden er nog twee operaties en bleek dat de presentatrice ook uitzaaiingen had richting haar lever. Ze onderging een „naar voorjaar”, vertelde ze aan RTL Boulevard. „En het vooruitzicht dat alles weer lang zou gaan duren. Dat maakte me enorm neerslachtig.” Maar inmiddels ziet het er goed uit en durft Schrijver hardop uit te spreken dat „de kanker weg is”.

Overigens werd eerder ook bekend dat de opnames voor een nieuw seizoen van The Masked Singer van start gaan. En dat Schrijver, die een geliefd jurylid is, ook in dat seizoen weer terugkeert.

Denise, Astrid en Harmjan halen uit naar B&B Vol Liefde-makers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hartverwarmende reacties op terugkeer Loretta Schrijver in Koffietijd: ‘Lach gemist’
Sluiten