Redactie Metro
Redactie Metro Televisie 14 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Ellen ten Damme komt terug op verhaal over Ali B: ‘Opgeblazen door de media’

Ellen ten Damme beschuldigde een tijdje terug rapper Ali B. van grensoverschrijdend gedrag. Gisteravond kwam ze aan tafel bij Jinek daarop terug. Waar ze uitlegde het niet meer over dat onderwerp te willen hebben en de media haar verhaal behoorlijk opbliezen.

Nadat het The Voice-schandaal van de grond kwam, volgden er ook beschuldigingen en aangiften richting rapper Ali B. Onderzoek richting deze beschuldigingen, loopt momenteel nog steeds. En B. ontkent tot op de dag van vandaag alle aantijgingen. Ook zangeres Ellen ten Damme onthulde haar ervaringen met de rapper.

Ellen ten Damme vertelt over uitspraken bij Jinek

Zo sprak ze in een podcast over het grensoverschrijdende gedrag van de rapper. Zij haalde toen flink naar hem uit. „Ik ben weken bezig geweest met: wat zal ik ermee doen? Ik was kwaad, als iemand vlak daarna doet alsof zijn neus bloedt, alsof het heel normaal is”, sprak de zangeres destijds over B. Later klonken er dezelfde soort geluiden toen zij te gast was in het programma De Geknipte Gast van Özcan Akyol. Waar ze overigens de naam van B. niet noemde.

Gisteravond schoof Ten Damme aan bij Jinek, waar zij vertelde dat ze niet meer over de zaak wilde praten. „Het was nooit mijn bedoeling om er iets over te zeggen.” En volgens haar heeft de media de boel behoorlijk aangedikt. „Je krijgt als bekende persoon alleen maar het gevoel dat media sensatie zoeken en ermee aan de haal gaan. het probleem was dat ik gebeld werd door misdaadjournalisten. Dat was aan het begin van dit jaar geloof ik, rondom die uitzending.”

Ellen ten Damme wil niet meer praten over beschuldigingen Ali B.

Ze vervolgt: „Mijn verhaal heb ik ooit aan mijn moeder en vrienden verteld en dat is misschien ergens iemand ooit ter ore gekomen. Het was nooit mijn bedoeling om er iets over te zeggen, ook in januari niet”, aldus de zangeres. Het was destijds volgens Ten Damme wel de tijd om het thema ‘machtsmisbruik’ aan te kaarten. Maar de zangeres wil inmiddels niet meer over de zaak praten. „Ik wil er ook helemaal nooit meer iets over zeggen. Dat heb ik ook niet gedaan, maar de media gaan ermee aan de haal en dan zit ik alsnog met de gebakken peren.”

Je kijkt de uitzending van Jinek terug via RTL XL. 

Heleen van Royen openhartig over psychose na zwangerschap: ‘Belandde in isoleercel’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ellen ten Damme komt terug op verhaal over Ali B: ‘Opgeblazen door de media’
Sluiten