Femke van Rooijen
Femke van Rooijen Televisie 17 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Eline (11) overdondert publiek én jury Holland’s Got Talent met verbazingwekkend optreden

Ze is pas 11 jaar, maar violiste Eline wist gisteravond zowel het publiek als de jury van Holland’s Got Talent omver te blazen. Jurylid Marc-Marie Huijbregts was zelfs zo onder de indruk van haar talent dat hij een ‘golden buzzer’ uitdeelde.

Dat de piepjonge Eline zó goed was dat ze zelfs een golden buzzer kreeg, waarmee ze gelijk door mag naar de halve finale, had Huijbregts niet zien aankomen. „Ik dacht: ach wat leuk, wat schattig, met haar viool. En dan begin je te spelen en je hebt een soort gedrevenheid in je. Ik was echt, echt onder de indruk. Supergoed, niet normaal!”, zei hij nadat hij de golden buzzer-knop had ingedrukt.

Eline speelt muziek van Antonio Vivaldi

Eline, die al sinds haar vierde viool speelt, werd begeleid door pianist Peter. Samen speelden ze een muziekstuk van de wereldberoemde Italiaanse Antonio Vivaldi.

Al na enkele seconden was de verbazing bij zowel het publiek als de jury duidelijk te zien. Juryleden Dan Karaty, Chantal Janzen, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts keken met open mond naar hoe de 11-jarige muzikant haar viool bespeelde. Na afloop van het optreden kreeg Eline dan ook een staande ovatie.

En niet alleen Huijbregts werd van zijn stoel geblazen door het optreden. Ook collega-jurylid Da Graça was diep onder de indruk. „Je bent echt exceptioneel goed. Ik wil bijna schelden gewoon, maar je bent elf. What the fuck, echt serieus!”

Kijkers enthousiast over bijzonder optreden in Holland’s Got Talent

Ook de kijkers thuis verbaasden zich over het bijzondere optreden van Eline in Holland’s Got Talent. „Wat een talent. Eline gaat een grote naam worden in de klassieke muziek”, twittert een kijker. „Genoten van Eline die Vivaldi op haar viool laat horen”, schrijft een ander. Weer iemand anders twittert: „Ik heb gewoon even mijn ogen dicht gedaan en genoten van Eline en Peter en hun viool en piano. Wat een talent.”

‘Mocro-maffia heeft het gemunt op Amalia en Rutte’: beveiliging flink opgeschroefd

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eline (11) overdondert publiek én jury Holland’s Got Talent met verbazingwekkend optreden
Sluiten