Redactie Metro
Redactie Metro Televisie 30 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

B&B Vol Liefde continues: wie gaan er samenwonen? En wie kregen een zakelijke relatie?

B&B Vol Liefde is dan wellicht niet meer op de buis, maar dat betekent niet dat sommige liefdesavonturen ook stoppen met doorontwikkelen. Nee, want er bloeit nog van alles. Een B&B Vol Liefde-koppel blijkt te gaan samenwonen en twee deelnemers slaan de handen ineen voor een samenwerking.

Eerder werd al bekend dat Fenna en Martijn goed op stoom zijn in hun liefdesavontuur. Fenna verkaste naar Portugal en het koppel is nog steeds bij elkaar. En ook Harm Jan en Astrid blijken nog steeds hoteldebotel. Maar nu klinkt daar ook meer ‘relatiegeluid’ vanuit de Franse heuvels.

Dit B&B Vol Liefde-koppel trekt bij elkaar in

Want ook Hans en Petra tillen hun ‘l’amour’ naar een hoger level. Aan RTL Boulevard vertelt het stel dat zij gaan samenwonen. In november trekt Petra bij Hans in. Hans stond in het populaire programma bekend als een echte romanticus die soms hier en daar niet helemaal wist wat hij wilde. Petra bleek de langstzittende op zijn Franse erf en bij Jinek sprak hij zijn waardering voor haar uit.

Maar nog twee B&B Vol Liefde-deelnemers blijken elkaar gevonden te hebben. Dan niet zozeer op liefdesvlak, maar wel op een zakelijk vlak. Want Dave, die eerder het hart van Denise in Spanje probeerde te veroveren, en Simone, die dat bij Martijn in Portugal probeerde, blijken een zakelijke match.

Twee deelnemers gaan zakelijke relatie aan

Dave maakt op zijn social media bekend dat hij en Simone elkaar op het sportvlak vonden. Want Dave is sportschoolhouder en Simone is yoga-instructrice. Nu blijkt dat Simone haar intrede in de sportschool van Dave heeft gemaakt. De twee mogen elkaar collega’s noemen.

Beschuldigingen Denise

Eerder beschuldigde Denise Dave van grensoverschrijdend gedrag tijdens de opnames. „Onder het excuus van drank komen mannen nog steeds weg met bepaald gedrag. Vrouwen die dan voor zichzelf opkomen zijn draken”, schreef Denise daarover. Ook haalde zij uit richting de productie en makers rondom het programma. Dave ontkende zelf alle aantijgingen van de B&B-houdster.

Ted uit B&B Vol Liefde heeft nieuwe jonge vlam en sneert naar Tjerk

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
B&B Vol Liefde continues: wie gaan er samenwonen? En wie kregen een zakelijke relatie?
Sluiten