Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 2 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

‘B&B vol jaloezie’: Hans slooft zich uit voor jongere Daisy en Petra bijt op haar tanden

Kijkers proeven jaloezie in B&B Vol Liefde. Op het Franse erf van Hans zorgt de 44-jarige Daisy namelijk voor nogal wat opschudding. Hans is namelijk behoorlijk onder de indruk van haar en gooit al zijn charmes in de strijd. Petra, die al langer bij Hans verbleef, ergert zich allen mateloos.

Voordat we naar de jaloerse praktijken in Frankrijk gaan, praten we je eerst even bij over de rest van de B&B-eigenaren. Bij Denise in Spanje strijden Frank en Dave nog steeds om haar hart. Al lijkt het erop dat Dave, mede door het oordeel van Denise haar broer, nog steeds een voorsprong heeft. En Ted wordt in Madeira vergezeld door nieuwe vlam Tjerk, die in tegenstelling tot de eerdere kandidaten een goede indruk maakt op de B&B-eigenaresse.

Italiaanse Hans gecharmeerd van Natascha in B&B Vol Liefde

B&B-eigenaar Hans in het Italiaanse Pistoia was de afgelopen tijd wel een van de meest besproken kandidaten. Want bij hem gebeurde er een hele hoop. De aankomst en het vertrek van de excentrieke Desiree, het afscheid van Hariye, Sylvia die in hogere sferen kwam (maar niet bij Hans) en nu is daar Natascha. Die eigenlijk vrij snel hoge ogen gooit bij Hans. Dat Sylvia nog de B&B moet verlaten, was Hans haast al vergeten. Want Natascha boent en sopt gelijk de hele B&B schoon, tot groot genot van de B&B-houder.

Jaloezie bij Petra door komst Daisy

Maar de meest vermakelijke liefdesperikelen vonden dit keer plaats in het Franse Dégagnac bij paardenfluisteraar Hans. Want daar kwam namelijk basisschooljuffrouw Daisy (44) binnenwandelen en dat maakte Hans behoorlijk van slag. Tot grote ergernis van Petra, die zich net een beetje thuis begon te voelen. Want Hans is wel erg gecharmeerd van de zestien jaar jongere basisschool juf. Die graag in roodgekleurde, fleurige kledingsetjes door de Franse weilanden dartelt. Hans krijgt het er in ieder geval warm van en het valt Petra op dat hij zich ineens wel erg netjes kleedt. Waar hij eerder in besmeurde broeken en met warrig haar over zijn erf liep, is daar nu zelfs aandacht voor een schone broek en een geurtje. Petra vindt er allemaal maar wat van.

Hans wordt wild van jongere Daisy

Hans is er overigens van overtuigd dat hij beide vrouwen evenveel aandacht geeft en voelt zich als een ‘God in, jawel, Frankrijk’. Ook Daisy lijkt de huidige situatie helemaal prima te vinden. Het is alleen Petra die af en toe op haar tanden moet bijten. Hans is namelijk al gecharmeerd van de kookkunsten van Daisy, die simpelweg een uitje snijdt en belooft het duo te trakteren op zuurkool, omdat Daisy dat nu eenmaal zo graag wil. En aan de telefoon vertelt Hans aan een Franse vriend dat hij toch wel erg wild wordt van Daisy en vooral niet te veel met „kleine Hans” moet denken. Overigens zien we dat Petra in de volgende aflevering op Hans afstapt en hem op de man af vraagt hoe hij over Daisy denkt, waar Hans zich ietwat verbaasd probeert uit te redden. Wordt vervolgd maar weer.

Wil je de aflevering van B&B Vol Liefde terugkijken? Die vind je hier

B&B Vol Liefde-Sylvia flirt erop los, maar niet met Hans, tot groot genot van kijkers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘B&B vol jaloezie’: Hans slooft zich uit voor jongere Daisy en Petra bijt op haar tanden
Sluiten