Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 10 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Dave krikt irritatielevel B&B Vol Liefde-kijkers op: ‘Simpel kusje, Dave’

Dat het nooit saai is in B&B Vol Liefde, dat is ons inmiddels wel bekend. Ook in de aflevering van gisteravond gebeurde er wederom een hele hoop. Van liefdesverklaringen tot vertrek. Maar kijkers blijken zich aan twee kandidaten te ergeren. Dit keer zijn het Tjerk en Dave die het irritatielevel bij kijkers opkrikken.

Martijn is in de zevende hemel beland met drie knappe dames in zijn Portugese B&B. Want hij vindt al die vrouwen even prachtig. Eerder bleek al dat Martijn van meerdere walletjes at. Maar drie is dit keer toch te veel. De B&B-houder heeft namelijk een zwak voor de Friese Marian, waar hij al open en eerlijk zijn gevoelens tegen uitsprak. Maar dat er iemand ook moet vertrekken, daar ontkomt hij niet aan. En het lijkt erop dat Simone wellicht de B&B gaat verlaten.

Strijd tussen Tjerk en Ben bij B&B-eigenaresse Ted

In het Franse Dégagnac blijkt dat ‘feessie’-Daisy op het bourgondische erf van Hans haar tax heeft bereikt. Want naast dat de glazen wijn rijkelijk vloeiden en Daisy met een chronische kater wakker werd, heeft ook Hans er genoeg van. Met de komst van Anne Marie en het verblijf van de langstzittende Petra, is het te vol in de B&B. Daisy moet naar huis. Hans zag het overigens fysiek helemaal zitten met Daisy, maar ze was „te gezellig” volgens de B&B-eigenaar. Maar Daisy vroeg zich hardop af of al dat gefeest nu wel echt aan haar lag en er ook zonder haar waarschijnlijk genoeg gedronken wordt bij Hans.

B&B-eigenaresse Ted is in Madeira in een concurrentiestrijd tussen kandidaten Tjerk en Ben beland. Want Tjerk vindt dat Ben nu niet bepaald een OSM’er is, wat staat voor ‘ons soort mensen’. De praatgrage Ben voelt zich overigens helemaal op zijn gemakje bij Ted en kletst en grapt erop los in Madeira. Hoewel Ted twijfelt of Ben bij haar past, hebben ze in ieder geval wel plezier met elkaar. En Tjerk, die ergert zich groen en geel aan Ben. Die volgens Tjerk continu, samen met Ted, door hem heen praat. Wat dan ook wel weer voor grappige televisie zorgt. Als Tjerk iets interessants probeert aan te kaarten, tetteren Ted en Ben al door hem heen. Later blijken de rollen omgedraaid, als Tjerk een kaartspelletje van Ben totaal niet serieus neemt. En Ben geïrriteerd aan tafel zit.

B&B Vol Liefde-kijkers ergeren zich aan Dave

In Spanje bij B&B-eigenaresse Denise maakt een zoen met Dave een hoop los. Tenminste, volgens Dave zelf dan. Hij en Denise blijken namelijk tijdens hun date gekust te hebben, maar Denise houdt dat graag nog eventjes stil tegenover kandidaat Ben. Iets waar Dave uiteindelijk toch vanaf stapt omdat hij zich er niet prettig bij voelt om tegen Ben te liegen. Maar kijkers vinden de praktijken van Dave maar wat verdacht en krijgen de indruk dat hij expres over het kus-incident vertelt, om Ben een beetje af te schrikken. Volgens het kijkerspubliek speelt fitnessinstructeur Dave slinkse spelletjes, die Denise overigens nog steeds niet opmerkt.

Wil je de hele aflevering van B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk deze terug via RTL of kijk vooruit via Videoland. 

Harmjan doet B&B Vol Liefde-kijkers verbazen met uitspraken: ‘Er is iets gebeurd met Astrid’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dave krikt irritatielevel B&B Vol Liefde-kijkers op: ‘Simpel kusje, Dave’
Sluiten